Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 17 augusti 2020

 

Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 17 augusti 2020

 

Jag är Judas och idag blommar löken. Ni har vuxit, kära Jordbor. Människosläktet har vuxit en bra bit under de senaste decennierna. Hjulet snurrar på allt fortare och det kan vara svårt för en del att hänga med. De klamrar sig fast vid hjulet och vet inte riktigt hur de ska kunna släppa det. Det gäller att kunna släppa taget och följa med flödet. Det är i flödet som ni behöver vara nu, i det närvarande ögonblicket i det som nu är. Stanna en stund i ert hjärta och hämta er inspiration där. Hjärtat har tillgång till flödet och kan hjälpa er in i ert eget flöde av ljus och kärlek.

Det finns en oändlig visdom som väntar på er, det väntar på att ert hjärtas port ska öppnas på vid gavel, så att ljuset kan strömma in och fylla er allra minsta cell. Det är i kärlek och salighet som ni kommer att finna allt som ni söker efter. Det är till denna kärlek och salighet som ni nu höjer era längtans blickar. Ni har sett en öppning, ett ljus, en kärlek som ni hade glömt bort att den fanns, trots att den hela tiden har haft en plats inom ert hjärtas allra heligaste rum. Det ljuset som nyss var en flämtande låga har nu fått ett starkare sken och är redo att visa er hela vägen hem. Det vill i kärlek visa er den rätta vägen hem på det att ni inte må snubbla och falla, med en mild och stark vägledning kommer det att visa er den rakaste vägen, den som leder direkt hem till det ljusa och kärleksfulla rike som ni nu så intensivt längtar efter.

Ja, kära vänner, med detta sagt hoppas jag att ni förstår hur viktigt det är att ni lyssnar och följer er intuition. I den rörelse som Jorden just nu befinner sig i så är det extra viktigt.Ni befinner er i en mycket känslig period, det är därför viktigt att vara vaksam på det som händer och i en stilla stund låta det passera som ska passera. Förstå att den viktigaste världen, den har du inom dig, det är den du behöver relatera till. Det är den du behöver korrigera, det är den du behöver fylla med kärlek, glädje och sång. Det är när du följer din intuition, din inre ledning, som du förändrar dig själv, din yttre värld och därmed den värld som du lever i. Din påverkan på världen är större än du tror. En liten förändring inom dig själv blir också en liten förändring i världen. Multiplicera det med miljoner människors inre förändringar varje dag och du får ett bättre perspektiv om vad det är som händer just nu. Lägg sedan till att det är en högre vibration och att allt sker i en högre hastighet, så får du ytterligare ett perspektiv på vad som händer och sker i er värld idag.

Nu kan ni kanske bättre förstå när vi säger att det händer mycket på Jorden, att det är en stor förvandlingsprocess som pågår just nu och just idag. Varenda minut är full av händelser både stora och små och alla är lika värdefulla. Så misströsta inte, kära Jordbor, ni som nu gör det, det sker och har skett stora förvandlingar, transformationer på er Jord. Det sker hela tiden både inom och utom er själva. Det är därför vi poängterar att ni behöver följa med flödet. Det kan vara besvärligt att hålla fast vid hjulet, när det nu mer och mer ersätts av en spiralliknande rörelse som snurrar allt snabbare i takt med universums högre vibration.

Det är dags att kliva in i flödet och i ljuset kära barn på Jorden. Det är en annan tid som börjar för er nu. En ljusets högtid har kommit för att stanna och mitt hjärta gläds med erat.

Stor kärlek

Judas

Du gillar kanske också...