Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 22 januari, 2017

Judas Iskariot

Söndag 22 januari 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag är det en välsignelsens dag. Ni kanske tycker att jag är lite tjatig men det är så jag känner det när jag blickar ner på allt arbete som är gjort på Jorden. Det är ett stort arbete som är gjort, mycket större än vad många av er anar. Det är en omvälvande tid och det är ett omvälvande arbete som är gjort. Allting ligger i startgroparna och kan sätta igång i vilket ögonblick som helst. När det rätta ögonblicket kommer och det kommer, kära barn, då rullar den röda mattan ut och världen står inför en stor oåterkallelig förändring. Hur då, undrar ni? Ja, allt förändras på kort tid med de nya valutorna och ett ”nytt” regeringsskick. Ett regeringsskick som redan är igång men inte har blivit fullt erkänd än, men när det rätta ögonblicket är inne, då händer det. Detta kan hända idag, i morgon, om två veckor etc. men inom en snar framtid kommer förändringen att ske. Det är oåterkalleligt och alla väntar med spänd förväntan på nästa steg i denna mycket spekulativa och prekära process. En process har det varit, kära Jordbor men det är ju så det är i den värld ni lever i. I en värld av dualitet kan det svänga många gånger men målet förblir detsamma. Bit för bit närmar vi oss också målet. Det största arbetet är gjort, det ska bara läggas tillrätta, på rätt plats i rätt ögonblick. Vi är snart där, kära Jordbor.

Är ni beredda? Beredda på att träda in i den ”Nya Världen” och arbeta för allas bästa på vår Jord. Har ni hittat ljuset i ert hjärta? Kan ni låta den hjärtbaserande energin bli den dominerande på vår Jord idag? Koncentrera er annars på att söka i ert inre och finna ljuset och kärleken där. Det är bara med den energin som ni kan bygga upp eran Jord idag. Den vet vad ni behöver, den vet vad alla behöver, den leder er rätt mot ert eget mål av välbefinnande och lycka. Det är då du ser vad du kan göra för andra runt omkring dig. Vill du inte arbeta med människor så har naturen ett stort behov av din hjälp idag. Vi har alla våra anlag och intressen och det kommer att komma alla till del vare sig det gäller vår natur, våra medmänniskor eller djur. Vi har alla något som vi kan hjälpa till med. Den största utmaningen är dock att finna sitt ljus i sitt hjärta. De som har funnit det har nu börjat gå vidare i sin process för att hjälpa Jorden och dess invånare till ett bättre liv. Skalan mellan att försöka finna sitt ljus och att har funnit sitt ljus är bred, många är i början av sin process och andra har vandrat en bit men det viktiga är att vi är medvetna om att vi befinner oss i en process av att vakna upp till oss själva. Det accelererar nu, processen accelererar, det går fortare och det kan vara lite förvirrande så fråga era medsystrar och bröder om det känns lite konstigt ibland. De har gått igenom processen på längre tid och har en stor erfarenhet av den. Det har varit väldigt mycket upp och ner men nu kommer det att mest gå uppåt och då gäller det att hänga med. Sinnet kan bli lite förvirrat men hjärtat är glad. Det är ju det här det har väntat på, så ett gott råd är att vända er till hjärtat och låt hjärtat lugna sinnet.

Var beredda på allt som kommer att hända i detta det stora omvälvningens år. Ingenting kan stanna kvar i det gamla, nu när det nya ska födas, så rannsaka ert inre: Var befinner du dig idag? Är du beredd på att förändra din värld och bygga en ny vackrare värld vid sidan om den gamla? Vill du släppa allt för det högsta goda för alla? Är det en världsomspännande fred och ett välmående för alla som du önskar eller vill du sitta kvar i din trygga boning och fortsätta att stänga dörren för omvärlden? Valet är ert, mina kära, men fred och välmående för alla står inför dörren och alla som vill stiga in i den kan göra det nu.

Det är meningen att alla ska få tillgång till överflöd och få fred i sina länder. Det är den ”Nya Tiden” som är på ingång med fred och överflöd för alla. Det är därför jag upprepar att det är en välsignelsens tid och mitt hjärta fylls av glädje och kärlek. Det här är en tid vi har arbetat och väntat på. Nu är den här: Halleluja, halleluja

Jag lämnar Er nu åt era egna känslor och tankar.

Må ni alla finna ljuset och kraften i ert inre.

Med mycket kärlek

Judas

Du gillar kanske också...