Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 19 september

Judas-Iscariot

Judas Iskariot

Lördag 19 september 2015

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag har jag kommit för att prata med er om den Nya Tiden som är i antågande. Tiden för kärlek och gemenskap. Det är dags att fylla era hjärtan med kärlek och se med kärlek på världen. Det är då ni upptäcker allt det vackra och fina som finns runt er. Det är då ni förstår att ni måste värna om allt som ert hjärta upptäcker. Allt som lever och rör sig i Vår Herres hage.

 

Det finns ett skimmer och ett ljus över allt som lever. Ett sken av den gnista som Gud skapade er. Allt som lever och rör sig är heligt och en del av er då ni alla är ETT fast med olika uttrycksformer. Ni kan inte skada något utan att skada er själva. Ni kan inte heller älska något utan att älska er själva. Allt är vist och kärleksfullt skapat. Allt är perfekt och genomtänkt in i minsta detalj, ty det är skapat av ren kärlek. I ren kärlek kan bara det som är fulländat skapas. Eftersom ni är skapade av ren kärlek så är det också i kärlek som ni kan återvända. Kärleken som finns i ert inre och bara väntar på att få komma fram.

 

Var inte rädda för att ta fram den, kära barn. Ni är alla värda all kärlek och är ovärderliga inför Vår Fader. Han väntar tålmodigt på er och önskar inget hellre än att ni ska komma hem. Det finns inget att förlåta, allt har endast varit en stor lärdom. Svårigheten är att släppa illusionen och återgå till kärleken i sitt inre. Har ni fyllt er själva med kärlek in i minsta cell så ser ni att allt är bara kärlek. Ni är endast förmögna att utföra kärlekshandlingar.

 

När er jord endast utsätts för kärlekshandlingar så förändras allt som i ett trollslag. Då förstår ni vad som händer, när många människor vaknar upp och hittar kärleken till sig själva. När det kollektiva medvetandet fylls med mer och mer kärlek. Vilken soldat kan ta upp ett gevär när hjärtat fylls med kärlek och det finns en massa kärleksfulla väsen runt honom. Kan ni nu förstå hur fred på jorden kan återfås? Kärleken är svaret, mina vänner. Kärleken som spirar i era hjärtan håller på att ta över världen idag och transformerar om den till den ”Nya Jorden” som ni alla har väntat på. Skillnaden är bara att det är ni med er kärlek som transformerar om den.

 

Förstår ni nu varför vi hela tiden betonar ert arbete med er själva. Varför ni ska stärka kärleken till er själva. Det är ju i det kollektiva som styrkan finns. Det är tillsammans som ni transformerar om världen idag. Det är tack vare er styrka som de här kärleksfulla vågorna av ljus kan strömma in. Tack vare ert mod och er vilja att förändra världen till en bättre plats för alla.

 

I det kollektiva medvetandet har människorna, tillsammans med allt liv på jorden, bestämt att kärleken nu ska vara det dominerande på den här planeten. Detta har lett er till det stora uppvaknandet som ni nu är på väg mot. Det är därför ni lever i en omtumlande tid. Mycket mörker har släppts ut och mycket ljus har strömmat in. Ni går mot en mycket vacker tid mina kära barn på jorden. Det ära ljusa tankar och ert kärleksfulla hjärta som hjälper er bäst nu.

 

Energierna som kommer in hjälper er att finna ert hjärtas ljus nu. Ni som redan har funnit det kan hjälpa andra att finna det. Detta kan ni göra bara genom att finnas där som stöd. Ljuset ni sänder ut sprider sig och hjälper till att öppna upp det som varit stängt.

 

Sänd ljus och kärlek ut i världen nu, kära barn. Tiden ni väntat på är här. Vi finns här med Er.

 

 

Med så mycket kärlek

 

Judas

Du gillar kanske också...