Sananda via James McConnell, 13 september

Jesus Sananda

Sananda

13 september, 2015

Via James McConnell

 

Detta är Sananda. Det är en storslagen tid att just nu få vara med er här. En fantastisk frekvens har utvecklats här på denna planet. Ni som lyssnar på dessa budskap har ingen aning om hur långt ni har kommit och hur långt ni ännu har kvar.

Så många saker händer, så många saker är på gång i bakgrunden, det kommer att vara otroligt när alla saker och ting börjar avslöjas ännu mer än hittills. Och så mycket mer är på väg.

Men låt oss för ett ögonblick backa lite här. Backa tillbaka till början när många av er fanns där, många av er var med oss. Det var vid den tiden då kallandet gick ut, kallandet på frivilliga att komma till Gaia. För att åter en gång öppna upp mörkret till ljuset. Till en början var ni tvungna att välja er själva och sedan måste ni bli utvalda. Det var inte så att var och en sträckte upp sin hand och sade: ”Jag vill. Jag vill”. Alla blev inte utvalda. Så var det inte alls. Ett sammanträde hölls. Man skulle kunna säga att det skedde i en galax mycket långt borta och för mycket länge sedan. Det gick till ungefär som i ert ”Star Wars”, som ni känner till det.

Det var sådant som man gjorde mycket omsorgsfullt och vid den tiden då vi alla samlades, togs beslutet att något måste göras. Ni visste att ni måste bli en del av processen, och ni visste att det inte skulle bli någon lätt väg, ni visste att den skulle åtföljas av många svårigheter och många hinder. Men ni kom i alla fall. Ni kom för att hjälpa till. Ni kom för att föra in ljuset, att förankra ljuset här igen. Men vilket jobb det skulle bli, vilken svårighet att göra detta.

När vi först kom hit fanns här en hel del mörker. Ljuset kunde knappt skönjas genom det. Men genom allt slit och släp som ni har gått igenom, livstid efter livstid efter livstid kommer ni nu att komma fram till den punkt där allting blir mödan värt! Ni kommer att undra hur det kommer att bli i slutändan, när ni väl avslutar ert jobb.

Nu står ni här vid slutet. Jag har många gånger sagt att ni är med i en tävling, det som ni skulle kunna kalla ett maraton. Ni har sprungit i denna tävling under en lång tid och nu är ni på väg att komma fram till mållinjen. Ni kommer att korsa den och där bakom håller några på att streta framåt; några har ramlat och kan inte ta sig upp igen. Några kryper nu bara för att komma fram till mållinjen. Och naturligtvis finns det de som springer över linjen.

Skillnaden här är att när ni väl har korsat mållinjen (i ert normala maraton) så är ni klara, ni vänder er inte om för att hjälpa era bröder och systrar. Ni, mina vänner, kommer att göra just det. Ni kommer att korsa mållinjen och ni kommer att gå tillbaka för att hjälpa till. Många av er kommer att ta beslutet att göra just det. Inte alla, men många. Men varför? För att ni kom hit för att hjälpa andra. Det är orsaken till att ni kom hit. Ni kommer att vända om och tjäna andra. Ni kommer enbart att tänka på att ge hjälp.

Så nu berättar jag det här. Ni har fullbordat cirkeln. Ni befinner er på den punkt där ni kommer att genomgå Skiftet. Alla kommer att genomgå Skiftet förr eller senare. Får jag tala om för er att ”Vågen” är på väg? Ja. Får jag tala om för er att ”Vågen” är här? Ja. Vi har hållit på att tala om för er hur ni ska förbereda er för detta. ”Wave X” och ”KärleksTsunamin” är allt desamma. Det betyder att allt kommer samman, allt uppnår crescendot som tidigare har kommit till er.

Ni befinner er nu på den punkt där ni kommer att kallas till att bli mentorer, att bli lärare, att bli de som kommer att finnas där för att hjälpa dem som kommer efter er. Ni kommer att vara de som vänder om för att hjälpa era bröder och systrar för de har krångel, de har det svårt. Många sover fortfarande, men deras väckarklockor börjar nu ringa, precis som era vid en viss punkt gjorde. Det är nu dags för många av deras klockor att börja ringa. De kommer att börja förstå att detta inte är som det var meningen att det skulle vara. Detta är inte vad vi kom hit för. Och nu kommer de att ställa frågor. Precis som ni ställde frågor, så kommer de att börja ställa frågor. Vem ska finnas där för att besvara deras frågor? Ni kommer att finnas där!

Inte vi så mycket. Ja, vi finns här och vägleder och guidar er genom denna typ av kommunikation. Ni är de som ni har väntat på.

Ni är de som kommer att föra samman hela denna process. Det är ni som kommer att besvara frågorna.

Vi menar inte att ni ska bombardera dem. Vi säger inte att ni ska gå från dörr till dörr eller någonting likt det. Vi vill inte att ni ska tillhandahålla ett uppdrag. Detta är en resa. Ni befinner er på denna resa. Ni är nära fullbordan av denna del av resan. Det är inte slutet. Slutet kommer aldrig. Detta är slutet på början eller början på slutet. Hur ni önskar se på det.

Men nu är det dags. Se på denna månad, denna september. Se på den 28 september och på foton-energin som är på ingång och som beräknas befinna sig på sin högsta nivå någonsin. Ja, det är sant. Det kommer att ske. Får vi säga att ni alla kommer att Uppstiga i det ögonblicket och sticka iväg i era Regnbågs-Kroppar och korsa Regnbågs-Bron för att komma tillbaka till era högre jag? Nej. Vi säger att det nödvändigtvis inte kommer att ske. Det kanske sker för några men det finns fortfarande många av dem som ännu håller på att vakna, framöver återstår fortfarande mycket arbete att göra.

De av er som har lutat er tillbaka och tänkt att ni kommer att bli undsatta eller frälsta eller som tänker att Uppståndelsen kommer eller något av dessa, nej, det är inte så det fungerar. Det fungerar med er. Ni är de som ska få detta att ske.

Så på den dag då detta sker, kommer de av er som lyssnar på denna kallelse och som genljuder med dessa ord, att mest känna av energin. Men det kommer att finnas många runtom på planeten som också kommer att känna av denna energi. Det kommer att finnas de som bär vapen och som letar efter strid men som kommer att vända sig till varandra och säga: ”Varför? Varför gör vi det här? Det finns ingen anledning att fortsätta så här! Varför skulle jag vilja skada min bror och min syster?” Och de kommer att börja förstå, inte den enhet som ni har, men de kommer att börja förstå sambandet; att alla har en bror, alla har en syster. Jag kan nu tala om för er att den tiden nalkas. Det ögonblicket är nästan här.

Ni känner av dessa energier inom er, ja, den 28, kanske några dagar före, kanske några dagar efter, kanske en vecka efter; vi kommer inte att exakt säga när, för var och en kommer att genljuda på olika sätt till dessa energier. Så vi kan be er att ni själva kan förbereda er.

Förbered er för er själva. Behöver ni förbereda er för säkerhet från varandra eller bunkra upp med vapen och dylikt? NEJ! Absolut inte. Det är det gamla paradigmet och det kommer inte att fungera i Den Nya Tiden som nu närmar sig. Det kommer inte att fungera i de nya vibrationerna som nu är här och som kommer att överträffa de vibrationer som ni nu i en oerhört stor mängd känner av.

Nu ber vi er igen, var redo. Tiderna är här. Ni är redo att korsa mållinjen. Vid denna tid finns ingen återvändo. Varför skulle någon vilja vända om? Vi vet att ni inte vill det. Vi vet att ni kom hit för att avsluta denna tävling, att avsluta denna resa. Ni arbetar alla tillsammans med oss och vi arbetar tillsammans med er. Och tillsammans, mina bröder, mina systrar och mina vänner, kommer vi att få detta att ske. Det är en gemensam insats, en förenad insats. Vi kommer att komma samman i enhet.

Ärkeängel Mikael har talat om fred. Vi kommer samman i fred. Hela planeten kommer samman i fred. Det är förutbestämt. Det kan inte stoppas.

Det finns de som hör till Kabalen, de Mörka Krafterna, som fortfarande håller på att arbeta på sitt. De kämpar med näbbar och klor för att hålla fast vid sitt liv som de har skapat. De inser nu att de befinner sig vid sitt slut. De förstår fullt ut att de inte kan hålla fast mycket längre till. Ändå fortsätter de. De fortsätter fortfarande att vara arroganta och de tror att de kan erövra himlen. Hur skulle någon möjligen kunna göra det?

Så det kommer inte att ske. Det blir inget kärnvapenkrig. Det blir inga större pandemier runtom på planeten. Det kommer inte att bli någon utgallring av befolkningarna som flera källor har sagt. Det kommer inte att ske. Vi har inte arbetat så här hårt med er alla under flera tiotals år, många hundratals år, många tusentals år för att låta allt försvinna i ett rökmoln. Det kommer aldrig att ske.

Nu ska jag tala om för er, alla som lyssnar på detta budskap, lyssna noga på mina ord, nu gäller det! Nu är slutet eller början här. Ni bestämmer. Crescendot kommer nu, kulmen är på väg, och den kommer mycket, mycket snart.

Detta är mitt budskap, som Sananda, och i framtiden kommer jag att vara med er många gånger. Det kommer tider när vi kommer att fatta varandras händer, bredvid varandra, sittande vid samma bord, vi ska bryta bröd och ja, till och med dricka vin. Firandet har förberetts och väntar på er att ni ska sätta er till bords!

Må all min frid och kärlek vara med er.

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...