Ubuntu, 29 mars

th

SLÄPP ALLA RÄDSLOR. SLÄPP ALLT DÖMNADE. 

FÖRLÅT ALLA. ÄLSKA ALLA. 

KOM IHÅG ATT VI ÄR EN.

29 MARS 2016

BRÅDSKANDE MEDDELANDE TILL ALLA STJÄRNFRÖN

LJUSARBETARE, TVILLINGFLAMMOR, 144K, 

HEALERS, ÄLDRE, WISDOMSHÅLLARE

OCH RESTEN….

Detta är ett brådskande meddelande om en kommande händelse som kommer att få globala följder vad gäller massiva paradigmskiften. Det finns några viktiga saker att känna till. Vi vill börja med att säga att det bara är Egot som skulle stå emot eller fördöma detta meddelande och vi vet att vi inte har något att försvara. Detta meddelande kommer att nå och tas emot av alla som är menade att ta emot det och resten kommer att uppleva vad som kommer, oavsett. 

Ett massivt energiskifte kommer och vi är här för att göra er uppmästksamma på att den 9 april 2016 kl 11:00 pm PDT (08.00, 10 april – svensk tid) och de följande 3 timmarna kommer ett massivt energimeddelande kommuniceras långt bort ifrån, och visas för ett oräkeneligt antal människor på Jorden. Detta meddelande är ett av kärlek, fred, överlämnande, förlåtelse, healing och kraftfulla vibrationer som sänds direkt genom individer genom deras energifält. Detta betyder att stora mängder av energi kommer att gå genom er under denna tid. Det kommer att komma genom er som ett förstärkningssystem. Alla individer i ert medvetandefält, utan att inse hur och varför, kommer att ta emot detta genom er. Det finns inget att vara rädd för. Det kommer inte att veta vem det kommer från. Om ni är tillräckligt överlämnade, och uppvaknade när det händer är allt ni kommer att känna en lycksalig kärlek, fred, en stark längtan att fira.

Då det är några saker vi väljer att hålla innanför tröjan, var snälla och var medvetna om att detta kommer vara den första av dessa stötar som kommer att gå ut. Vissa punkter i denna process måste vara väldigt specifika och detaljerade men, alla de som redan har kunnat koppla in sig till det kollektiva bjuds in att också sända sin energi. Detta är viktigt. Bara er känsla, inget meddelande till det, ingen sändare behöver nämnas. Att lägga till kraftfull musik (utan text) hjälper processen. När ni väl är i detta tillstånd, få er till den högsta vibration av positiva känslor som är möjlig. Förlåtelse, fred, kärlek, lycksalighet, skratt, vad som än kommer upp. Skratt, gråt, frisläppande. Vilka positiva känslor som än kommer upp måste släppas till massorna. Skicka ut de känslorna och sänd all den godheten till allla ni kan komma på. Låt ert sinne röra sig snabbt genom ansikten ni riktar den till oavsett om ni vet vilka de är eller inte. Var snälla och var säkra på att sända den till dem som behöver det mest och kom ihåg att detta betyder FÖRLÅTELSE utan rädsla eller dömande. Igen… FÖRLÅTELSE UTAN RÄDSLA OCH DÖMANDE.

För alla som läser detta som förstår, resonerar med och kommer ihåg att detta var tiden vi valde av en anledning, mellan nu och 9 april 2016 kl 11.00 pm PDT (08.00 10 april – svensk tid), SLÄPP ALLA RÄDSLOR. SLÄPP ALLT DÖMANDE. FÖRLÅT ALLA. ÄLSKA  ALLA. Detta är så viktigt. Vi kan inte tillräckligt betona för er hur viktigt det är att göra detta NU. Ni arbetar antingen med oss eller så healar vi er. Det finns inget dömande från oss över vilken sida ni står på men vet bara att i den stunden i tiden är ni antingen en av healarna här, fullständigt redo att göra detta ELLER är ni en av dem som får healing. Det har ingen betydelse för oss. Döm inte er själva. Om ni känner att ni inte kan vara med i healingen, kommer ni kunna vara med under en av de kommande vågorna och vi är lika glada, i båda fallen. Ni är redan förlåten och älskad. 

På förhand, detta är ett mycket bra tillfälle att uttrycka kärlek och förlåtelse till alla i era liv som ni inte gjort det till tidigare. Kom ihåg, det är bara ert ego som står emot detta eller tror att det inte är ni som behöver be om ursäkt och kommunicera kärlek. Det spelar ingen roll hur den andra svarar eller hur de tar emot meddelandet. Var inte rädda för konsekvenserna. Kom ihåg att när väl sannigen är uttalad fortsätter den att arbeta sig genom allt. Det är nu. Gå ut och sänd era ursäkter, er kärlek, förlåtelse och tacksamhet utan rädsla. Ho’oponopono. Det enklaste budskap som kan skickas via mail, sms eller sägas till vem som helst på er lista av utmanande relationer är :”Jag är ledsen. Snälla förlåt. Jag älskar dig. Tack.”

Vi kan alla sända det och lämna det så. Alla positiva responer tas emot och gå med i flödet, och alla negativa responer, överlämna er och släpp. 

Lika viktigt är er vision. Var snälla och spendera tid på att föreställa er livet utan begränsningar och hur det ser ut för er. 

Tala om det med positiva ord utan negationer. Med andra ord ”vi lever i en resursbaserad ekonomi” i motsats till ”vi lever i en värld utan pengar”…

”vi lever i en fredlig och säker värld” i motsats till vi lever i en värld utan krig eller krimminalitet”, etc. Hitta det mest kraftfulla sättet att föreställa er den värld ni vill leva i. Visualisera den och ta kontakt med energin av den nu. Föreställ ert liv med noll begränsningar, noll motstånd, noll konflikt, noll brist, noll smärta. Visualisera och känn ert liv fyllt av fred, kärlek, överflöd, skratt och den perfekta upplevelsen. Vill ni bo i en hydda på standen? Se den, känn den ta kontakt med den. Vill ni ha en herrgård? Se den, känn den. Vill ni ha en stuga i skogen eller en bondgård eller leva i ett internationellt samhälle? Se det, känn det, ta kontakt med det. 

Några kommer att tvivla på vad som händer. Det finns ingen anledning att övertyga dem. De av er som gick med på denna stund, denna tidslinje och denna händelse, överlämna er bara och lita på detta. Det händer och vi är redo. 

Mänskligheten, vi är ledsna. Snälla förlåt oss. Vi älskar er. Tack. Moder Jord, vi är ledsna. Snälla förlåt oss. Vi älskar dig. Tack. Till djurriket, vi är ledsna. Snälla förlåt oss, Vi älskar er. Tack. Till alla växter och träd, vi är ledsna. Snälla förlåt oss. Vi älskar er. Tack. Till alla kännande verelser vi inte har nämnt, vi är ledsna. Snälla förlåt oss. Vi älskar er. Tack. Till alla välvilliga varelser från alla universums hörn, vi är ledsna. Snälla förlåt oss. Vi älskar er. Tack. Snälla kom till oss nu. Vi är redo och tar emot er i fred och tacksamhet. 

Bröder och systrar, var snälla och dela detta budskap vitt och brett. Detta är de goda nyheterna som förutsagts i många böcker. Det har ingen betydelse vilken religion ni tillhör eller vilken väg ni går. Vi är En. Alla perspektiv är Sanna och Korrekta och nu är kärlek och enhet den enda lagen. Detta är de goda nyheterna som sades skulle delas före sluttiderna skulle komma. Sluttiderna är transformativa, inte destruerande. Det finns inget att vara rädd för. Detta är ögnblicket vi alla har väntat på. De av oss som visste detta i våra hjärtan hela tiden får detta infriat. Profetians ögonblick har kommit och troende och icke-troende kommer kommer se det lika mycket. Vi försäkrar er. 

Bröder och systrar, det är dags för detta budskap att delas, att tala om, inspelat och spritt där ingen författare behöver få äran. Detta budskap är mänsklighetens budskap. Kärlek och Enhet, allt är här nu. Allt annat är en snabbt söndervittrande illusion. Överlämna er och låt Sanningen manifesteras här på Jorden. 

Amen. Amun. Amin. A´ho. Så ska det vara. Och så är det. Er vilja kommer infrias på Jorden, som i Himlen. Var välsignade. 

Namaste. Hoóponopono. Ubuntu. Ära och tacksamhet till var och En av er. 

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germian.se

Du gillar kanske också...