Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 20 augusti, 2017

Judas Iskariot

Söndag 20 augusti 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag har kommit för att förklara en del saker idag. Det kan se ut som om allt står still men det är också en illusion. Det finns inget som någonsin står still, allt rör sig hela tiden. Utvecklingen går hela tiden framåt på ett eller annat vis. Javisst bakslag kan förekomma men strax rör det sig framåt igen med en förnyad kraft och energi. Vad är det ni säger – ett steg bakåt och två steg framåt. Det är på det viset du lär dig och befäster den erfarenhet du har fått.

Ha tillit kära Jordbor, tilliten i ert hjärta är det viktigaste redskapet ni har. Tilliten till er själva och den värld ni vill förändra. Tappa inte tron eller hoppet till er själva och den ljusa värld som bor inuti er. Hör vishetens röst som viskar långt in i ert hjärta. Hör att den uppmanar dig att gå små steg i taget så att din kropp och dina medmänniskor kan följa med dig på färden. Du vet att ett starkt ljussken har nått Jorden och detta ljus påverkar alla människor idag. Ja, allt som lever och rör sig på Jorden. Det är ett större uppvaknande på gång som banar väg för den Nya Jorden att återupprätta fred och kärlek för alla väsen som bebor den. Ni behöver varandra, ni behöver samarbeta, ju fler händer desto lättare får ni ert arbete gjort med att återställa Jorden till en ren och vacker plats att leva och bo på.

Se tecknen, se tecknen i skyn kära Jordbor, tiden är kommen för stora förändringar, det här gäller på både en jord- och en planetnivå. Allt sker i synkroniserat på olika plan samtidigt. Ni kan inte enbart påverka det på er jordnivå, det är större än så. Allt är ”ett” ni är också ”ett” med Universum som också förändras när vår kära Moder Jord tar ett nytt steg i sin evolutionära historia. Det är lätt att fokusera på det yttre men i er inre rymd finns alla svaren och den ger er den harmoni som ni behöver för att gå vidare nu. Det är steget ut i friheten, steget ut i Universum, steget att återgå till en galaktisk varelse där allt hör samman från det lilla till det stora. Det är stort kära vänner på Jorden, större än det som ni just nu kan föreställa er.

Var trofasta till ert hjärta, lyssna inåt och följ de uppmaningar ni får där och ni ska se att dörren har öppnats för den ljusa verklighet som ni så länge har kämpat för. Den är här nu, se er omkring, se er omkring med de kärleksfulla ögon som bor i ert hjärta och ni förstår vart det är ni ska. Ni ser att allt är vackert, perfekt och kärleksfullt precis här och nu. Vi är med er och uppmuntrar er att gå på den ljusa väg som just nu är din. Vi kan alltid börja gå på den ljusa väg som vi alltid bär inom oss. Valet är ditt kära Jordbor, du kan välja ljuset och kärlekens väg närhelst du önskar att göra det. En önskan om hjälp från din sida kommer alltid att åtföljas av gudomlig ledning. Den gudomliga ledningen finns inom dig så sök den och ditt liv blir genast ljusare och lättare att vandra.

Vi vandrar med Er nu, alla era guider vandrar med er nu och viskar oupphörligen visdomsord i era hjärtan. Stanna upp och lyssna och du kanske upptäcker att du ska ta en annan väg. Pröva den och ditt liv kan få en större mening än vad du någonsin har kunnat tänka dig.

 

Med dessa ord lämnar jag Er nu i stor kärlek

 

Judas

 

 

Du gillar kanske också...