Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 21 augusti

Judas-Iscariot

Judas Iskariot

Söndag 21 augusti 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Jag är här idag för att tala om att triumfens dag har kommit. Alla parter är nu överens och tåget kan gå. Tiden är inne för ett handlande och så kommer också att ske. Förvänta er goda nyheter nu, kära Jordbor för det kommer att dyka upp en hel del sådana i olika medier. Alla kanske inte förstår att det är goda nyheter men ni som är insatta kommer att ha full förståelse för det.

Det är dags att se om era hus, för det som ni har byggt upp, kommer nu att reflekteras utåt. Är det en solid byggnad ni består av eller går den lätt sönder. Det gäller att stå stadigt på marken med en stark tillit till sig själv och allt som finns runtom dig. Tvivla inte på er själva, ni har allt inom er och allt stöd från era guider, de gör allt för att hjälpa er nu, så att ni kan stå kvar och gå vidare på den ljusa vägen. Följ ert hjärtas önskningar, det är den enda vägen som leder hem. Låt inte tvivlen och oron leda er nu, ty det leder ingen vart, de drar ner er energi så att ni tappar fotfästet.

Det är viktigt att ni står stadigt på marken i förändringens tider, några måste hålla i hatten när det blåser ute, så att andra kan följa deras exempel. Förstå att många av er är föregångare och behöver hålla kvar ljuset och förståelsen av att vi går in i en ljusare och vackrare tid. En del förändringar kommer att ske snart, andra tar lite längre tid att genomföra. Allt rör sig dock framåt, det är inget som kan påverka denna rörelse längre. Det sker i den takt som passar er, folk på Jorden. Den tid det tar för er att finna ert hjärta och gå mot ljuset. Några går före, andra kommer efter men jordens folk rör sig, de rör sig framåt som en böljande våg. Ni är äntligen på väg, kära folk på Jorden och ert himmelrike står och väntar på att ert hjärta ska öppnas och slå ut i full blom. Det blir en vacker kaskad av färger som vi redan nu kan skymta eftersom många har öppnat sin dörr på glänt.

Ja, förändringens tid är här kära barn på Jorden och ni har själva bidragit till dess utveckling. Teknologin har börjat att tas fram för att användas till människor och jordens gagn. Välvilliga händer arbetar redan i de fattigaste områdena på jorden. Farliga gifter är på gång att ersättas med ofarliga medel som fungerar lika bra, ja bättre eftersom de inte förstör er hälsa eller jorden som ni livnär er av.

Ja, många stora och små projekt är planerade och kommer snart att tas i bruk. Pengarna kommer att rulla in i de här humanitära projekten och då är de stora förändringarna på gång. Det är då ni bygger en bättre framtid för er och era barn. Det är då ni människor närmar er varandra som en enhet och arbetar för varandras väl och ve. Detta gäller ju också för Jorden som är en del av er. Ni förstår att uppskatta ”den hand som föder er” och ger tillbaka det ni tar med kärlek och tacksamhet.

Det är en underbar tid som vi går tillmötes, en underbart vacker och kärleksfull tid, där alla möten är möjliga. Vi ser fram emot dessa möten och sänder er all vår kärlek. Alla är glada och förväntansfulla nu, ni har mängder med själar runtom er av olika slag som uppmuntrar och skickar Er så mycket kärlek och ljus som ni förmår att ta emot.

Med så mycket kärlek

Judas

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. augusti 21, 2016

    […] via Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 21 augusti — […]