Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 21 februari

Judas-Iscariot

Judas Iskariot

Söndag 21 februari 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Många kanaler har nu talat om att tiden är inne för förändringar. Förändringen som ska ske både inom och utom er. Det är så att inga förändringar kan ske om det inte först ha skett inom er. Ju fler människor som hittar till sitt hjärta och som sänder ut hjärtbaserad energi, gör ju att den energin blir starkare i det kollektiva. Detta i sin tur påverkar andra människor att hitta till sitt hjärta. Antalet ökar hela tiden eftersom det finns många sökande människor på vår jord idag.

Människor som söker en annan och djupare mening med sitt liv än den de kan finna i den 3-D verklighet som de lever i idag. Fler och fler ser det meningslösa i allt det våld de ser omkring sig och söker efter en annan verklighet. Den som söker, den ska finna som det så vackert heter. Detta är en sanning som många av er säkert har fått erfara. Lite snubbel i början men sedan har det gått mer och mer rakt fram. Ju starkare du blir i din vilja att förändra din inre värld, ju mer kommer du att kunna förändra. Du växer med din uppgift så att säga.

Många har nu tagit det steget och det kollektiva börjar dominera i ljuset. Det är därför dags för olika förändringar på jorden. Valuta förändringarna är redan på väg. Pengarna befinner sig på de platser de ska. Regeringssskiftena står och väger. Det är bara fråga om tid. De rätta förutsättningarna måste finnas där och vid exakt rätt tidpunkt kommer det att ske. Ljuset ökar hela tiden och ger de förutsättningarna som behövs för att allt ska ske på ett bra sätt för alla inblandade.

Vi vill inte orsaka kaos då en stor del av befolkningen på jorden fortfarande är ovetande om vad som händer. Men det börjar pirra lite även i deras hjärtan då ljuset nu har nått en vibration som påverkar allt liv på jorden. I det kollektiva medvetandet finns all information som de kan hämta. Det gör att deras process kommer att gå lite fortare. Vi är alla ”ett” så det får de tacka sina bröder och systrar för. Precis som de får tacka dem för att de är villiga att vakna och hjälpa jorden i sin stora transformation. Vi är i det här tillsammans och hjälper till med allt det som vi kan. En del av detta kan vara att vilja vakna trots svåra upplevelser som man har haft. Dessa svåra upplevelser löses upp i det kollektiva och ger mänskligheten en skjuts framåt. Alla rädslor som löses upp i det kollektiva ökar ju ljuset där.

Så förstå att ni alla är en viktig del av varandra. Hjälp och stötta varandra så gott ni kan, men stå kvar i ert eget ljus. Ljuset och kärleken från er själ är det viktigaste nu. De som vill bli hjälpta ger en positiv respons, de andra kan du endast skicka ljus till, förhoppningsvis kan det tända en låga i deras hjärta.

Vi skickar så mycket ljus vi kan och omringar er med ljus. Stå fast i ljuset och kärleken kommer flödande till er. Tiden är inne att ta de första stegen in i eran nya verklighet.

Med så mycket kärlek

Judas

Du gillar kanske också...