Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 22 augusti

Judas Iskariot

Lördag 22 augusti 2015

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Allt som händer nu, händer för ert eget bästa, gott folk. Det finns en mening med allt som händer i ert liv. Det kan vara nya lärdomar, nya insikter eller en ny början. Allt för att bana fram för den nya födelsen. En födelse till er nya kärleksfulla värld i en högre dimension. Alla skavanker i kropp och själ nöts nu ut, bearbetas och försvinner. Allt för att öka förståelsen om att det bara är i ett ”NU” som ni kan leva ert liv till fullo. Det är då ni lever i en enhet med kropp, själ och sinne. Släpper ni ”nuet” så finns dualiteten där igen.

Ja det är en ständig träning, kära vänner att vara i ”nuet” men det är ju faktiskt där allt händer. Det är där man kan påverka sitt liv åt det ena eller andra hållet. Det är där man kan känna sig helt levande och vara ”ett” med allting. Det är en utmaning, kära barn, men det är ju dit ni är på väg allihopa. Försök att ta tag i den där ”nu” känslan några gånger varje dag så ska ni se att ni mer och mer gå över till att befinna er i ”nuet”. Ert liv och er förståelse för allt som händer kommer då att bli så mycket större. Förvandlingen börjar ta fart inför era ögon eftersom ni förvandlar ert eget liv. Ni påverkar även andra människor starkt då människor som lever i ”nuet” sprider starka energier runt sig. Ju mer du lever i ”nuet”, ju mer påverkar du andra att göra samma sak. Det är då flodvågen blir som störst. En flodvåg av kärlek.

Det är därför ni kom ner till denna jord. För att finna ert ”nu” och sprida detta ”nu” så att alla kan finna sin glädje och kärlek inom sig. Kärleken förenar och mänskligheten behöver bli förenade idag. En förening i glädje och kärlek. Utifrån detta perspektiv kan ni sedan förändra och förvandla jorden till den kärleksfulla planet som den alltid innerst inne har varit. Precis som ni alla är kärleksfulla varelser innerst inne, oavsett vad ni har gjort i era liv, när ni levde i dualitet med själva livet. Det är dags nu att lämna detta liv i dualitet bakom er och gå fram mot den nya födelseporten. Ett nytt liv i kärlek och förståelse av allt som ”är”.

Ljuset är barmhärtigt och kärleksfullt även om det inte alltid känns så, då det dra upp det mörker eller den rädsla som finns inom dig. Förstå att det är för ditt eget bästa och ha ”tillit” till livet. Förstå att du är älskad och att du har dina guider och skyddsänglar runt dig. Du är aldrig ensam, vi finns här för dig och hjälper dig igenom det som händer, om du tillåter oss att göra det. Tillit till dig själv och livet är viktigt, kära ni. Släpp kontrollen och låt livet ha sin gång. Det som händer, det händer. Det ni kan göra, kan ni göra och det ni inte kan göra får ni låta vara. Allt löser sig till slut och ni har vunnit en viktig insikt om ni är öppna och förstår att det är ert eget liv det handlar om. Det som sker i det lilla kan också ske i det stora, så förringar inte ert arbete med er själva. Det är ett väldigt viktigt arbete som ni så småningom kommer att förstå.

Jag vill avsluta med att säga att ni ska ta hand om er själva och älska er själva för dem ni är. Förstå att ni är älskade bortom er förmåga att helt förstå den stora kärlek som vi hyser för er.

Med så mycket kärlek

Judas

Du gillar kanske också...