Änglarna via Ann Albers, 21 januari

Änglarna, 21 januari 2017

Via Ann Albers

 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Fira, för det sker stora förändringar på er planet. Ni kommer att finna era hjärtan, er röst, era drömmar och önskningar. Precis som solen smälter isen om våren, så kommer också den Gudomliga Kärleken att smälta de frusna energierna i människornas hjärtan. Det kommer att bli näst intill omöjligt i fortsättningen att ”stoppa undan” eller ”gömma” era känslor. Det kommer också att bli mycket svårt att förneka era käraste drömmar.

Det här är en tid då det är absolut nödvändigt att hålla energin inom er i rörelse. Det är som om vågor av kärlek sköljer över er i ett försök att sätta de tunga energierna inom er i rörelse och mot era drömmar. Ni kan låta denna energi skapa en rörelse, eller så kan ni motstå den. Att motstå den kommer att bli mycket smärtsamt. Ni kan lika lite hålla tillbaka havets rörelse, som ni kan hålla tillbaka den kärlek som försöker komma in i era liv. Om ni försöker kommer det att bli mycket påfrestande.

Börja med den enklaste handlingen. Erkänn för er själva hur ni verkligen känner, just här, just nu. Om ni är upprörda, sluta med att försöka låtsas att ni inte är det. Om ni är ledsna, sluta med att försöka ”komma över det” och var i sorgen. Om ni har en dröm som ni inte vet hur ni ska uppnå, medge att ni vill ha något i era liv som verkar onåbart. Om ni är trötta, medge att ni behöver vila. Om ni känner er ensamma, medge att ni vill ha sällskap. Erkänn era känslor av rädsla, uppgivenhet, frustration och hopp. Sluta med att döma era känslor och erkänn dem helt enkelt.

När ni dömer er själva stöter ni bort kärleken. När ni accepterar er själva, precis sådana som ni är, låter ni kärleken komma in i era liv.

Andas sedan. Föreställ er att ni kan ge oss er uppfattning om ”återvinning”. Föreställ er att ni kan dela er glädje med oss för att hjälpa till att lysa upp Jorden. Föreställ er att ni kan ge oss er käraste dröm och låta oss hjälpa till. När allt kommer omkring är alla dessa känslor och drömmar energier. Tillsammans kan vi andas in kärlek i dem med tunga energier och förvandla dem till ljus. Vi kan sända era drömmar till Universum för att underlätta deras uppfyllelse.

Genom att ge kärleksfulla energier till känslor och drömmar inom er, och genom den enkla handlingen av bekräftelse, håller ni dessa energier i rörelse. Ni gör plats för förändring och undviker att bli stillastående och fastna. Ni öppnar upp för att ta emot hjälp.

Vi vet att det alltid är underbart att träffa en människa som förstår era känslor, men om ni inte kan hitta någon som ni litar på, berätta det för oss. Vi är med er. Vi älskar er. Vi har en helig plats för allt som kommer upp inom er, och vi vill hjälpa er att omvandla de täta energierna och hylla ljusenergierna, och hjälpa er att få alla era drömmar att gå i uppfyllelse.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...