Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 26 juni, 2018

Judas Iskariot

Tisdag 26 juni 2018

Via Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot. Det är vackert och soligt ute. Moder Jord solar sig i glansen och njuter av den tid som nu är. Det borde ni också göra, kära Jordbor. Var dag har sin egen njutning och det är meningen att ni ska glädjas åt Moder Jords och Guds gåvor. Det är en fröjd att befinna sig i en kropp och njuta av dagen tillfullo. Har ni prövat det någon gång? De stunder där ni har njutit är de stunder som har gett er mest energi. Ni har också kunnat ta med er denna energi och delat den med andra. Ingen negativ kommentar kunde ta bort den glädje som ni då kände inombords. All negativitet fladdrade bort med vinden. Tänk om alla stunder var sådana, hur tror ni då att ert liv skulle se ut? Kan ni redan nu få vara en del av det livet? Javisst kära barn, ni kan välja att njuta av livet helt och fullt redan nu. Er värld skulle lysa i allsköns färger och glädjen och harmonin, som strömmade från er, skulle smitta andra eftersom ingen negativitet längre kunde fastna på er aura. Glädjen är starkare än sorgen, det finns inget som biter på den. Den rör sig från hjärtat och har ett eget liv. Har den väl tagit plats i ert liv så har det negativa inte så mycket att säga till om mer, för det kan styras och det är du som styr det. Väljer du att lyssna på ditt hjärta eller ditt sinne? Det är svaret på hur du mår, kära Jordbor. Vem är det som du skänker störst uppmärksamhet? Vilken vill du ska växa och bli större i ditt liv? Väljer du hjärtat så måste du fokusera mer på att lyssna och följa din inre röst. Du kan inte stå på två stolar samtidigt. Förr eller senare måste du välja vilken stol du ska stå på. Föredrar du att arbeta med ljuset och släppa allt dömande och kritiserande eller vill du fortsätta med att döma och kritisera andra. Det är den stora frågan, kära Jordbor. I ljuset finns inget dömande, det är enbart kärlek som råder där. Ljuset dömer ingen, det bara är och skiner sitt ljus. Det ser kärlek överallt och sänder sina strålar till vem som än vill ta emot dem. Vill ni bli en stråle av ljus i Guds här eller vill ni fortsätta i mörker och negativitet ensamma från allt som är. Det är det som ni nu står inför. Valet av att åter bli en ljusvarelse eller fortsätta er lärdom i separation och ensamhet. Det är fritt att välja, kära Jordbor. Ingen dömer ert val, ni har en egen önskan och den önskan respekteras med ljus och kärlek. Ni som vill följa med ljuset behöver göra en större plats för ert hjärta i ert liv. Det ljusa och glädjefulla ska ta en allt större plats i er kropp och ni behöver vara lyhörda och följsamma.

Ljuset hjälper er. Era guider och skyddsänglar hjälper Er. Vår Fader/Moder Gud hjälper Er. Ni behöver bara ha den rätta intentionen och viljan att öppna ert hjärta så kommer det att öppnas. Ni är omringade av kärlek, kära Jordbor. Känn kärleken runt omkring er och i allt som är. Njut av dagen och av kärleken till er själva och tingen runt er. Det är i detta ni finner er själva och den ni egentligen är. Det är inte alltid så lätt men med lite övning så blir det lättare och lättare. Till sist kommer glädjen att lysa från er och ni njuter av dagen som den är. Ni blir också till en stor hjälp för andra som genom ert bemötande kan få möjlighet att möta sig själva.

Det är en viktig tid nu, kära barn, det är en viktig tid för att fatta beslut om hur ni ska förhålla er till er själva och den värld ni bor i. Med glädje sprider man glädje. Med rädsla sprider man rädsla. Vilket vill du sprida? Sorg eller glädje? Svaret borde vara givet nu, kära vänner, för er som läser det här är svaret givet. Men vad sprider ni själva? Är det glädje eller rädsla? Är era uttalanden positiva eller negativa? Är ni förlåtande eller dömande? Ja, de svaren ryms inom er själva. Ta en noga titt nu och välj det som är mest glädjefullt för er själva och det liv ni lever. Det är det som kommer att ge utslag i er närmaste framtid. Följ ljuset i hjärtat och ni går en ljus väg.

Jag strör ljuspartiklar runt era fötter för att ni nu ska trampa lite extra på dem och på det viset få en högre ton i ert hjärta. En ton som ni tydligt kan höra och lättare följa.

Ljuset är här nu, kära barn på Jorden…… ljuset är här nu.

Stor kärlek

Judas

Du gillar kanske också...