Montague Keen via Veronica Keen, 17 juni, 2018

Montague Keen, 17 juni 2018

Via Veronica Keen

Min kära, den mentala turbulens mänskligheten upplever på Jorden är utan motstycke. Energin är avsiktligt framarbetad för att förvirra er och orsaka konflikter. Alla verkar attackera varandra. Allt det här är iscensatt av Kabalen. Det är när ni alla slåss, bråkar och angriper varandra som ni inte ser vad Kabalen gör. Kabalen är överförtjust eftersom det här är deras lilla spel. Mänskligheten faller för det varenda gång.

Varför är människor så lättlurade. Varför accepterar de alltid det som Kabalen instruerar dem att acceptera? En del gör det eftersom de är så desperata för att få uppmärksamhet att de är beredda att gå hur långt som helst för att få det. ENADE NI STÅR, SÖNDRADE NI FALLA.

Mänskligheten kämpar för själva sin överlevnad. Det krävs en enorm ansträngning för att hålla er slumrande. Det händer så mycket utanför er frekvens, men bara några få är medvetna om det. Kabalen verkar i denna frekvens, så ni är inte medvetna om allt de håller på att göra för att utplåna er. De kommer inte att erkänna något nederlag förrän i allra sista ögonblicket. De kommer att försöka göra så mycket skada som möjligt mot dem som försöker väcka er. Fråga er själva varför människor är beredda att tro det värsta om varandra, och varför de inte ser den större bilden.

Tekniken med att söndra och härska har alltid fungerat för dem, eftersom ni faller för den varenda gång. Ni vet i er själ att tillsammans kan ni skapa en framtid för alla varelser på Jorden. Sluta attackera varandra! Var konstruktiva! Diskutera vad som behövs för att få människor att komma samman och agera som en, för att skydda er framtid. För många år sedan talade jag om för er att ni kommer att känna igen tecknen som signalerar människans möjlighet att ta tillbaka Jorden från Kabalen. Jag påpekade att det kommer att bli jordbävningar och att vulkaner kommer att få utbrott. Ni ser det här varje dag nu. TIDEN ÄR HÄR NU!

Vad gör ni åt det? Förändringar måste ske. Var och en av er måste agera tillsammans som en för att få bort allt som är mörkt från Jorden. Tillsammans kan ingen makt i världen stoppa er. Se er själva som de mäktiga själar ni faktiskt är. Det behövs åtgärder, så tro på er själva. Ni kan göra det! Kabalen uppmuntrar er att slösa dyrbar tid på att attackera och misshandla varandra. Kabalen älskar det. Ni är deras marionetter. De skulle inte lyckas utan er. Kom ihåg att DÖDEN kommer till alla, och ni kommer att få svara för era handlingar.

Er mat håller på att manipuleras som aldrig förr. Kabalen är desperat efter att utplåna er så snabbt som möjligt, innan alltför många av er vaknar upp. När ni får rådet att någonting är bra för er, vilket det är medicin eller mat, undvik det som pesten. Odla er egen mat om det är möjligt. Bara då kan ni vara säkra på att den är okej. Ät så mycket ekologisk frukt och grönsaker som möjligt.

Solens strålar har blockerats för er. Alla människor behöver solens välgörande strålar för att överleva. Kabalen har försäkrat sig om att er syrenivå är så låg att människor kämpar för att överleva. Ni utplånas i smyg, och många av er bryr er inte om att se vad som görs mot er. Vad krävs det för att ni ska vakna upp? Vi på den här sidan av livet kan bara försöka få er att vakna upp.

TV är ett vapen som skickligt används för att hålla er under deras kontroll, speciellt all sport som fyller era skärmar. TV fungerar som en hypnotisör i hörnet av rummet. Den gör ett bra jobb. Ni kontrolleras av strålarna som bombarderar er. Datorn används också mot er. Ni bevakas och avlyssnas. När det gäller SMARTA MÄTARE, så är de dödliga. Gå aldrig med på att använda dem. Kabalen har all denna teknologi och den används mot er. Ni tillåter dem att göra det mot er. De kan inte göra det utan er tillåtelse.

När ni kom till Jorden som baby, hade ni potentialen att bli den mäktiga Ljusvarelse som ni är. Kabalen tog omedelbart kontroll över er genom vaccinationer etc. DE STÄNGDE AV ERT LJUS FÖR ATT FÖRSÄKRA SIG OM ATT NI ALDRIG SKULLE GÅ GENOM LIVET SOM DEN MÄKTIGA LJUSVARELSE NI ÄR.

De ser till att ni är svaga och rädda, ständigt sjuka och helt under deras kontroll. Med den kunskap ni har idag, varför fortsätter ni att acceptera dessa villkor? När började mänskligheten förlora sin röst? Vem försvarar er och visar er vägen ut ur slaveriet? Även om det är många som talar, finns det få ni kan lita på.

David Icke har i alla år försökt att öppna era ögon för vad som görs mot er. Ni måste förstå att ni alla är i samma båt, vare sig ni är rika, fattiga, uppvaknade eller sovande. Ni måste komma samman och återta er makt. Vägra att bli utplånade!

Jag ber er att lyssna till Ronald Bernard, en mycket modig man som har erfarenhet av Kabalen och har överlevt. Han öppnar modigt sitt hjärta för er så att ni tydligt kan förstå hur de arbetar i er värld. Det är möjligt att gå till det yttersta mörkret, VAKNA UPP, frigöra er själva och överleva upplevelsen. Ronalds arbete är av stort värde för alla som söker sanningen. Han förtjänar er respekt och tacksamhet för att han delar med sig av sina fruktansvärda upplevelser från den mörka sidan av livet.

Min kära, hur du har lyckats komma igenom de senaste veckorna är ett mirakel. Även om attackerna var allvarliga lyckades du stanna kvar i din kropp, trots allt de gjorde för att få bort dig.

Var stark min älskade. Din beundrande Monty.

Meddelande från Veronica

Som andra kan vittna om så har attackerna ibland varit extremt svåra. Saker har hänt som jag inte trodde var möjliga. Det har inte varit lätt. Jag vill tacka alla dem som tog sig tid att föreslå behandling för mitt tillstånd. Jag följde instruktionerna när det var möjligt.

Meddelande från Dave

Han är djupt tacksam mot alla er som skrivit till honom. Han uppskattar kontakten mer än ni kan ana. Han njuter av de böcker ni har skickat till honom och som han älskar att läsa, eftersom det får honom att tänka på annat än sin besvärliga situation. Var snälla och be att allt kommer att gå bra för honom den 28 juni.

Dave McCann

MJ 03 A Pod 11

Booking Number 1621184

Prisoner ID 7076771

P.O. Box 872

Fresno, California, 93712, USA

Du gillar kanske också...