Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 28 oktober, 2017

Judas Iskariot

Lördag 28 oktober 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas I. och jag förstår att ni alla är otåliga över att få påbörja ert arbete men allt måste ske i synkronicitet med allt. Det här gäller, som Sananda sa genom den här kanalen på ett möte med andra ljusarbetare, att det sker på både en politisk, individuell och kollektiv nivå. Ni har ett arbete med att utveckla er själva och på det viset sprida det på en kollektiv nivå. Samtidigt jobbar många olika krafter på en politisk nivå. Det kollektiva fältet har en stor betydelse för den framgången. Ju starkare det kollektiva fältet blir desto snabbare sker utvecklingen på Jorden. Det är genom er ljusa närvaro som ljuset sprider sig på Jorden. Alla människor som är medvetna har en uppgift att stå stark i sitt eget ljus. Det ger effekter milsvida omkring. Ni sprider det i jorden, i luften, i vattnet, ljuset är elden som ni sprider genom de olika elementen. Ni gör en större insats än vad många tror att de gör. Det är ni som förändrar världen kära barn på Jorden enbart genom att hålla ert ljus högt och klart. Låt ingen störa ljuset och kärleken som bor i ert hjärta. Det är det vackraste och finaste som ni har. Det är där det börjat sedan fortsätter det utåt runtom i er värld.

Var inte missmodiga, var i fast tro till er själva och det som händer i er värld. Var tålmodiga, ert tålamod har prövats hårt men vet och känn att ni är på rätt väg och att ljuset står som segrare i denna tid. Låt inte tvivel sätta ner er energi och därmed skugga ert ljus. Ta tillbaka er kraft er energi och er trosvisshet, det är då ni känner segern på era läppar och det är då som du faktiskt ser den stora förändring som redan gjorts på vår Jord. Er viktigaste uppgift är att nu hålla ljuset högt och sedan löser sig allt annat. Det kan ske på många olika sätt. Det finns många lösningar och den som sker är bäst för mänskligheten och den planet som ni bor på. Ni bestämmer på vilket sätt detta ska ske med ert eget ljus som lyser upp den här planeten lite varstans på Jorden. Gå samman och arbetar med ljuset kära barn. I grupper små eller stora så lyser det klarare och starkare. Ni är en del av den här transformationen, ni är ”ett” med Moder Jord. Hela hennes jord, hennes vatten och luft vart än ni går fram och ni ser förändringen redan där. Använd er fantasi och visionera att er Nya Värld redan står klar och ni upptäcker att den faktiskt redan gör det. Det kan låta lite väl underbart i era öron men likväl så är det sant.

Det händer otroliga saker på vår Jord idag så ha tillit mina kära barn på Jorden. Ha tillit och håll ljuset högt i ert hjärta, det är det som fordras av Er. Gör vad ni kan för att ni själva och Jorden ska må bra. Ta hand om er själva och gör vad ni kan för att stärka ert eget ljus och er egen tillit till ljuset som nu har nått Jorden och som väcker upp allt som är redo att väckas upp. Ni börjar bli en ansenlig mängd ljusarbetare på Jorden och det stärker hela tiden det kollektiva fältet. Mörkret har nu inte många platser att vara på, det trängs hela tiden undan av ljuset. Så allt spelar till Er fördel kära vänner på Jorden, så håll ljuset högt och var stark i din tillit. Spelet har börjat och ni kommer snart att få spela med allihopa. Det kommer att förändra jordens politik på ett ögonblick och något helt annat kommer att stå inför dörren.

Var sanna, trofasta och tillitsfulla och er bägare kommer att fyllas till randen. Allt detta sker nu mina kära vänner, allt sker nu… Öppna era ögon och ni förstår vad som sker.

Jag lämnar er nu i sann kärlek

Judas

Du gillar kanske också...