Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 29 januari 2022

 

Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 29 januari 2022

 

Jag är Judas och idag vill jag bara ger er lite stöd på er väg fram mot målet, som ju bara kan vara kärlek. Kärlek är allt som är från den minsta blomma till det högsta berg, från den minsta myra till den största elefant osv i all oändlighet. Det innefattar hela universum med alla dess klot, stjärnor och galaxer, det innefattar naturligtvis också er kära mänsklighet. Vi är alla sprungna ur kärlek och till kärlek ska vi återvända. Allt är gott, allt är precis som det ska just nu. Misströsta inte, kära Jordbor, ni är på rätt väg, det finns en lösning på allt. Lösningen uppenbarar sig när du vågar ge dig hän och släppa taget om allt som du tror att du måste upprätthålla av gamla mönster, seder och bruk. Du är här nu för att finna kärleken inom dig, du är här nu för att uppleva friheten och låta dina vingar bära dig över såväl lugna som stormiga hav.

Det är viktigt att ni håller fast vid kärleken nu, kära Jordbor, kärleken som har börjat gro i ert hjärta. Vattna den ymnigt och låt den till slut stå i full blom och bli till den skönaste blomma som någonsin har skådats på denna jord. Var och en av er har en alldeles unik blomma som växer i ert inre och som bara väntar på att få tillräckligt stor plats, så att den kan slå ut till sin rätta blomning. Det är gåvan som ni bär inom er, en alldeles unik gåva som var för sig bidrar till hela mänsklighetens utveckling. Vårda den väl och var den kärlek som Jorden just nu behöver. Minns kärleken, och lugnet infaller åter igen på Jorden. Universum är byggt av kärlek. Mörkret som ni upplever det är en förhållandevis liten del av universum. Mörker och ljus i balans är en annan sida av myntet som kan uttrycka sig på flera olika sätt och nivåer. Mörkret kan också vara vilande som när ni sover på natten och får den återhämtning, som ni behöver för att kunna utföra era sysslor nästkommande dag. Skyr inte mörkret, kära barn, se igenom det och balansera det med ljuset.

I kärlek är allt möjligt och inget ska er fattas. Ha tillit och tro och släpp alla förutfattade meningar om hur allt ska vara. Låt din själ lysa igenom i allt du gör och känn att du vilar tryggt i din Faders famn. Du bärs av hans vingar tills det att du åter stå i begrepp att träda in genom ljusets port i ett hav av kärlek. Kärleken finns redan runt dig, den är och förblir en del av dig. Du har aldrig varit separerad från den, det är din upplevelse av separation som har format den verklighet som du lever i. En verklighet fylld av separation och rädsla. Det är dags att se ljuset i tunneln nu, kära Jordbor, ljuset är bara en tanke och känsla bort. Ni har hjälpen stående bredvid er, sträck ut er hand och ni kommer att finna det gensvar som ni söker.

Det finns många som kallar på er nu, det är många som är glada för att få hjälpa till på alla de sätt som står dem tillbuds.

Jag vill avsluta med att sträcka ut en hand till Er.

Min kärlek till Er är evig och ovillkorlig.

Judas

 

Du gillar kanske också...