KaRa och “En Som Tjänar”, OWS, via James McConnell och Shosanna 16 januari 2022

KaRa och “En Som Tjänar”, OWS, via James McConnell och Shosanna 16 januari 2022

 

KaRa (kanaliserad av James McConnell)

Jag är KaRa.

Jag är här som ett Plejadiskt sändebud till denna planet, inte det enda, utan ett av dem. Jag är mycket intonad speciellt till den här gruppen, och till den som jag talar igenom nu.

Bilden jag gav er för bara en stund sedan (under den guidade meditationen) för dessa tider, kommer väldigt fort nu, och den bilden som nu är rotad i ert sinne och hjärta, kommer mer och mer till förverkligande. För ni är skaparna av detta, ni och alla andra grupper och individer över hela planeten, som visualiserar ett bättre liv för er själva, era familjer och vänner. Alla som deltar och visualiserar framåt, visualiserar vad de vill ha i sina liv, hur de vill att deras liv ska vara. Allt detta påverkar det stora kollektiva medvetandet på denna planet, det universella sinnet och det kollektiva medvetandet här.

Så ni skapar alla precis så som ni föreställer er det. Så vet det. Vet hur kraftfulla ni alla är. Kraftfulla som individer, men också tillsammans som ett kollektiv: som grupp, och sedan i grupper som samlas, eftersom det blir fler och fler grupper som formar kollektivet här. Och det stora uppvaknandet som är i rörelse här. Och det är ett stort uppvaknande!

Vi ser det som en våg. En våg som sprider sig över planeten. En våg av högre medvetenhet, av högre vibration. För fler och fler människor över hela planeten minns vilka de är, eller så ringer väckarklockan, precis som den gjorde för många av er för en tid sedan.

Och det är dags, det är dags för allt detta att gå framåt nu. Och alla dessa projekt och program som vi Plejadianerna, såväl som alla andra civilisationer, är här för att arbeta med inom detta Stora Uppvaknande här på er planet. Det är kraftfullt, omåttligt kraftfullt.

Ni är omåttligt kraftfulla – men bara om ni tror det. Bara om ni tror det. Och när ni säger och känner mer och mer att ni tror på något, då skapar ni det. Det blir en del av er. Det blir en del av ert uttryck.

Ni hade en gång en Stor Varelse som hette Wayne Dyer, som helt enkelt sa, ”förändra hur ni ser saker och saker ni ser förändras.” Så enkelt det är. Och så djupt. För det är vägen för det femdimensionella uttrycket, och det är dit ni alla rör er. Snabbare än ni faktiskt kan föreställa er vid det här laget.

Ja, jag vet, vi vet, att ni ibland blir otåliga och vill att allt ska gå framåt i en rasande fart. Men tyvärr kan det inte det. För de människor som är i uppvaknandeprocessen måste gå igenom denna process, precis som ni har gjort. Annars kommer de att skadas. Deras fysiska kroppar kan skadas. Det blir för mycket för dem att kunna hantera på en gång. Så det måste vara en stadig process.

Uppstigningen är en process, och det måste gå till på detta sätt. Den måste röra sig  så här. Men det kommer en tid då allt detta kommer att påskyndas. För den där vågen, uppstigningsvågen kommer. Och när den kommer, kommer den att driva på större delen av befolkningen på denna planet, för att röra sig mer fullständigt in i sin egen uppstigning. Det kommer inte att ta en livstid. Det kommer att ta ett ögonblick. Ett ögonblick av ert skapande. Vet det.

Alla ni har kraften inom er att föra detta framåt. För att få fram crescendot av allt som ni har arbetat för under de tusentals och åter tusentals år, som ni har varit i den här evolutionen, och ni kom hit för att vara dessa Vägvisare. Att vara System-Haverister. Och ni gör alla det nu på era olika sätt, på era egna individuella sätt, för att ta ner detta system, och för att ett nytt system ska födas ur askan av det gamla.

Jag är KaRa, och jag lämnar er nu i frid och kärlek och enhet. Fortsätt att dela med varandra, dela Ljuset, var och när det än är möjligt för att hjälpa fler och fler av era bröder och systrar att vakna, när de är redo att göra det.

 

EN SOM TJÄNAR (Kanaliserad av James McConnell)

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum. Hälsningar till er!

En Som Tjänar här. Shoshanna är här. Och vi är redo för ytterligare en aspekt av era söndagssamtal, och att fortsätta denna process som startade för ett tag sedan där vi skulle ge er möjligheten att ställa frågor till oss, En Som Tjänar, och nu också Shoshanna som har anslutit sig till oss, under det senaste året eller så.

Det har varit en underbar gemenskap mellan oss, och vi har kunnat komma fram med lite visdom här och där. Vi kommer inte att säga att vi själva har all visdom, men vi kan ge er lite för att hjälpa er i er process. Återigen, inte göra det åt er, utan för att hjälpa och vägleda er.

Eftersom James är förtjust i filmen ”The Matrix”, så kan vi visa er dörren, men det är ni som måste gå igenom den. Så det är dags att gå in genom den dörren, uppstigningsdörren och ni förbereder er i många avseenden, för att vara redo att göra exakt det.

Och de tiderna kommer. Ha bara tålamod ett litet tag till, så kommer ni att upptäcka att allt detta inte bara varit värt det, utan bortom det, säger vi

Vi är redo för era frågor nu, om ni har några.

Gäst: Jag vill fråga om trådlöst internet, eller wi-fi. Jag har hört att det ibland är bra att stänga av det medan man sover. Jag undrar om det verkligen hjälper.

OWS: Vi har svarat på den frågan tidigare, och vi ger samma svar nu som vi har gett flera gånger tidigare. Det beror på era vibrationsfrekvenser. Dessa olika typer av teknologi som skapar energimönster i ert samhälle, kan ha väldigt skadliga effekter för de som finns i en lägre vibrationsfrekvens.

De kan skapa många många saker från mörkrets krafter, vilket de var avsedda att göra. Er kabal, er djupa stat, allt detta ni kallar det, skapade det för att göra exakt det, hålla nere era vibrationer, göra er sjuka, ge er sjukdomar, allt sådant.

Men ni som en ras här, som ett kollektivt medvetande här på planeten, har höjt er över detta, höjt era vibrationer mer och mer, och ni tar emot energier från den kosmiska källan nu, och allt detta kommer samman för att höja era vibrationer, så att den elektromagnetiska strålningen och energierna, allt sådant, inte kan påverka er så som de var tänkta att göra i deras tidigare plan. De gör vad de kan för att ändra på det, öka på effekten, försöka bryta ner er. Men när de försöker göra det, då höjer ni er vibration mer och mer, så det får mindre och mindre effekt på er.

Men återigen, att ”tro är att se” gäller även nu. Så om du tror på det vi säger, då blir det precis så. Om du inte tror på det, så kan du drabbas av några av de skadliga effekterna, förstår du?

Vi hoppas att detta besvarar din fråga. Kanske Shoshanna har annat perspektiv eller kan berätta mer?

Shoshanna: Vi har ett perspektiv, Käre Bror. Får vi dela?

Gäst: Naturligtvis.

Shoshanna: Käre Bror, vi har en fråga till dig. Om du stänger av ditt internet på natten, mår du då bättre?

Gäst: Nej. Jag känner ingen förändring alls.

Shoshanna: Då har du svarat på din egen fråga, Käre Bror. Det påverkar dig inte. Du förstår, många tror att om de gör det så kommer de att må bättre, de kommer att bli friskare, de kommer att skapa bättre hälsa i sina kroppar. Men om inget av detta stämmer för dig, så behöver du inte göra det. Namaste.

OWS: Ja. Och vi vill tillägga att samma sak gäller för dina mikrovågor och alla dessa saker. Om du tror att de kommer att ha en skadlig effekt på dig, som vissa säger att de har, då kommer det att ha det. Men om du inte tror på det, så kommer det inte att ha det, förstår du? Mycket bra. Vi är redo för nästa fråga här.

Gäst: Ja. Jag har varit lite bekymrad då jag lyssnat på alla dessa olika videor. Jag menar att även om de bara är kloner och inte har några själar, så får man intrycket att det kommer att vara okej att klona, ​​som om de är förbrukningsvaror, som det är okej att straffa eller skada, eller vem vet vad. Jag trodde att allt har en gudomlig gnista eller är kopplat till Källan på något sätt. Så jag vill få ett litet förtydligande om detta. Har en klon någon själ eller inte? Och mer, är den verkligen kopplad till Guds gudomliga gnista, och hur bör vi förhålla oss när vi går in i denna process av att sanningen kommer fram?

OWS: Först av allt, processen med kloning har nått sitt slut. Det tillämpas inte mycket, eller ens alls vid denna tidpunkt. För de anläggningar där detta gjordes, har till stor del förstörts eller tagits över på olika sätt. Så du behöver inte oroa dig så mycket längre. Det finns de som skapades vid en tidigare tidpunkt, och de når också sin slutpunkt.

När det gäller din direkta fråga angående själsdelen, så skulle vi vilja överlämna den till Shoshanna. Skulle du vilja svara på det här, Shoshanna?

Shoshanna: Kära Syster, vi vill berätta om detta. Får vi det?

Gäst: Ja tack.

Shoshanna: Kära Syster, detta är ett svårt ämne. Uppfinnarna som skapar klonen är de som har själar, och de har Guds gnista, förstår du. Det du kallar ”klon” är biologisk materia, som skapats av de som har själar, förstår du.

Med det sagt, tror du att om jag gör en docka eller om du gör en docka, har den då en själ?

Gäst: Jag skulle gissa inte.

Shoshanna: Om vi ​​stoppar upp ett djur, har det en själ?

Gäst: Nej.

Shoshanna: Ja, du förstår, det som är förvirrande här, är att den här saken som du kallar en ”klon”, är gjord av biologisk materia och känns verklig. Det känns som om den lever. Men det är helt enkelt biologisk materia, förstår du. Precis som en docka gjord av stoppning. Klonen är gjord av biologiskt material som har ett slut. Dessa varelser som vi kallar ”kloner”, är dockor eller kopior med mycket kort livslängd. Så oroa dig inte för detta, eftersom dessa bara är kopior, dock-kopior av människor, förstår du. Verkar det vettigt, kära syster?

Gäst: Ja, det gjorde det definitivt klarare. Tack.

Shoshanna: Namaste.

OWS: Mycket bra. Finns det andra frågor här? Ingen mer?

Gäst: Jag vill bara veta om ni har ytterligare information om några av de tillkännagivanden som ska komma? Jag känner att vi kommer till den punkt där något kommer orsaka en förändring här. Jag vill bara veta hur de kommer att meddela allmänheten om att vi nu är en republik igen.

OWS: Det vi kan berätta är att tillkännagivanden kommer definitivt, och tillkännagivanden sker redan i många avseenden. Du hör mer och mer av sanningen, eller hur? Läcker det inte ut mer och mer av det som händer bakom kulisserna?

De som tillhör mörkrets krafter, er djupa stat, er kabal, till och med er nuvarande administration här i landet, framstår ofta som idioter. För allt som tidigare funnits gömt i skuggorna måste nu komma fram, och de blir mer och mer desperata att genomföra sin plan, att fortsätta sin plan. Men de upptäcker att deras plan nu misslyckas på alla sätt. Och de inser mer och mer att de inte kan fortsätta.

Förstå nu att även de som har makten, många av dem, här i det här landet såväl som i hela världen och över hela planeten, är dessa kloner, eller dubbelgångare. Många av de som har haft makten har faktiskt inte längre kvar den, eftersom de har tagits ur bilden. Inte alla naturligtvis, men fler än du kan föreställa dig har tagits bort vid det här laget, och ersatts av dubbelgångare eller kloner. Okej? Shoshanna?

Shoshanna: Vi vill dela. Får vi det, Kära Syster?

Gäst: Snälla gör det, gör det.

Shoshanna: Kära Syster, många gånger har En Som Tjänar sagt om och om igen ”för de som har ögon att se med och öron som kan höra, kommer att höra och se sanningen”, förstår du. Vi kommer att lägga till ”och ett hjärta som förstår.” För att se sanningen och höra sanningen utan att förstå vad du hör eller ser, kommer inte att skapa sanningen för den som hör den, förstår du. Så du måste ha ett öppet hjärta för sanningen.

Nu kommer vi att säga att om du lägger märke till de många, många, många tillkännagivandena som gjordes, till viss del gömda av Trump i hans tal i går, då kommer du att förstå att många tillkännagivanden har kommit fram. Han måste vara försiktig, förstår du. Han har en familj. Han måste skydda dem, så han måste avslöja sanningen försiktigt när folket kan höra den. Han måste säga det på ett sätt så att de kan höra det. Den måste mjukas upp något. Eftersom tankar om konspirationsteorier löper vilt i din kultur. Så han måste vara försiktig med sanningen, så att han inte fastnar i det, förstår du, inte ens för de som följer honom.

Så vi ber er att lyssna noga på vad han har sagt under de senaste 24 timmarna, eftersom det fanns många meddelanden i det talet, förstår du. Och sanningen kommer att avslöjas om du har öron som kan höra, ögon som kan se och hjärta att kunna förstå. Namaste.

OWS: Mycket bra. Finns det några andra frågor innan vi släpper kanalen?

Gäst: Hör ni mig?

OWS: Ja, vi hör dig. Du kom in precis på håret!

Gäst: Jag vet. Jag var mutad och i min bil. De har jämfört Trump med Sirius i några profetior av biblisk karaktär som var mycket kraftfulla. Skulle ni vilja gå in på det lite, om han är energin från Sirius.

OWS: Vi kan inte berätta det direkt. Vem han varit tidigare kanske kommer eller inte kommer i de kommande tiderna. Vi har tipsat om det tidigare. Shoshanna har antytt det tidigare.

Men vi kan inte svara något mer än så, precis som att vi inte kan berätta för dig om du skulle fråga vem du var i tidigare liv. Du förstår, vi jobbar inte så. Vi kommer inte att göra det. Det måste komma genom din egen kontemplation, meditation, sådana saker. Men det kommer. Dessa minnen kommer att komma.

Och någon gång kommer du att veta vem Trump har varit tidigare. Återigen, som vi säger, vi har antytt det tidigare. Shoshanna?

Shoshanna: Ja, vi vill dela. Vi vill dela om detta, om vi får, Kära Syster?

Gäst: Ja, Min Syster.

Shoshanna: Kära Du, denna varelse känd som Trump, är den utvalde och den som är utsedd att föra fram den Nya Tiden, förstår du. Du måste titta på vad som händer. Den här äldre mannen som de flesta anser inte skulle ha energi nog att rädda de tiotusentals som följer honom, de skulle ”hanging it up”, som du kallar det. Hans energi är energin från tusen män under tusen liv. Han är den smorde, förstår du, och den förföljde.

Följ livet för den du känner igen som Yeshua, han förde sanningen till folket och se vad som hände! Trump har gått igenom ett liknande liv där allt han gjort under sina fyra år har plockats isär. Kan du föreställa dig hur han måste känna?

Ändå går han modigt framåt! Han går framåt. Han har energin från tusentals livstider bakom sig. Så det spelar ingen roll var dessa liv kommer ifrån. Han ska ses som en ledare och följas som en ledare. Namaste.

Gäst: Tack så mycket. Jag ber om beskydd för honom varje dag.

OWS: Mycket bra. Shoshanna, har du något avskedsmeddelande?

Shoshanna: Vi kommer återigen att ge ett meddelande om att vara till tjänst. Att se på era medmänniskor och hitta sätt att lyfta dem. Hitta ett sätt att visa er kärlek. Hitta ett sätt att hjälpa dem att hjälpa sig själva. Namaste.

OWS: Mycket bra. Och vi säger bara, fortsätt att följa den vägledning ni har fått i många olika avseenden, från många olika källor om att tro är att se, om att gå med strömmen, om att förlåta, glömma och gå vidare, och så vidare och så vidare, alla dessa olika saker. Och var verkligen i nuet. Använd allt detta, för det är verktyg. Det är verktyg för er att gå igenom i er uppstigningsprocess.

Shanti. Frid vare med er. Var den ende.

 

Shoshanna: Namaste.

 

Kanaliserad av James McConnell

 

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated.

If you would like to join Ancient Awakenings and participate in our Sunday calls, please go to our Meetup website (www.meetup.com/ancient-awakenings) and join there

 

Översättning: Maggan

 

Du gillar kanske också...