Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 4 juli, 2017

Judas Iskariot

Tisdag 4 juli 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och idag kommer jag för att lugna många oroliga hjärtan. Det som ska ske det sker, fundera inte så mycket på det, utan njut av din dag och var i nuet. Det är i ditt ”nu” som du finner dig själv och är trygg i allt som händer. Det är din inre verklighet som är sann och ger dig ditt rätta perspektiv. Tro mig, när jag säger att det är ni, som förändrar er verklighet på Jorden. Er inre verklighet förändrar er yttre verklighet. Det är ett stort antal människor på Jorden som nu låter sin inre verklighet manifesterar i den yttre verkligheten. Denna verklighet kan tas upp av många fler människor då den har manifesterat sig i ert kollektiva fält. Den ligger och gror hos många hjärtan nu och det är därför det händer så stora saker på Jorden idag. Ni består av en kollektiv enhet och ett tillräckligt stort antal männsikor som delar en viss verklighet, kan få denna verklighet att manifestera i den yttre verkligheten. Nu är det ett massuppvaknande på gång eftersom fler och fler börjar dela denna verklighet. Det är den verklighet som de nu vill bygga tillsammans med alla andra som har samma tro och tillit till allt som är. Det är ett uppvaknande till Er själva, till de ni verkligen är och till era egna förmågor. Ni har förmågan att ändra er verklighet här och nu, om ni bara trodde på er själva och den förmåga som ni bär inom er.

Var snälla och tro på er själva och låt hjärtat tala till sinnet i stället för tvärtom. Sinnet river ner det hjärtat bygger. Sinnet behöver följa och lyssna på hjärtat för att det ska bli ett hållbart bygge. Det är den högre visionen av er själva som behöver synas och höras i den värld som är på gång att byggas nu. Sinnet eller egot kan inte ta kommandot där, ty då stagnerar bygget. Det är hjärtats röst som ska höras och åtföljas i dessa dagar. Ni har alla den rösten inom er och det är den som måste vägleda er nu hela vägen fram tills det blir en automatik och ni är den ni är innerst inne. Maskerna är borta och ni framträder i hela er glans som den vackra och underbara varelse som ni är.

VAR I HJÄRTAT – DET ÄR JÄTTEVIKTIGT NU för då kommer allt ni drömt om att manifesteras. Ni vill väl ha er vackra dröm i er verklighet så säg? Bli då fast och trogen till ert hjärta och er dröm ligger vid era fötter. Den här drömmen som också är många andras dröm då ni spinner er dröm tillsammans och hjälps åt att forma den i den verklighet som ni lever i just nu.

Det här är en underbar tid av enhet och kärlek. Låt kärleken blomstra och sprida sig till när och fjärran. Er enhet är er styrka så använd er av den och allt kommer att gå som en dans. Känn i hjärtat att ni bär mångas dröm och ni kan arbeta i lugn och ro i förvissning om att allt kommer att bli perfekt och att Gud är med Er. I tillit till er själva och er Skapare, skapar ni de underverk som i ett slag kommer att förvandla Jorden till ett paradis den en gång har varit.

Halleluja     Halleluja     Halleluja

Ja, det är en härlig tid som väntar, det finns många förväntansfulla hjärtan på Jorden och de lyser som små eldklot lite överallt på Jorden.

Ta varandra i hand nu och dansa den här sista dansen av den gamla matrisen på Jorden, låt den falla och låt en ny kreativare dans ta form.

Jag älskar Er så mycket

Judas

 

You may also like...