Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 29 september, 2019                                              

Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 29 september, 2019    

 

Jag är Judas och jag är så tacksam över att ni arbetar så mycket med er själva och för Jorden idag. Jag ser att en förändringens vind har blåst över stora delar av Jorden. Det kanske inte märks så mycket för era seende ögon, men jag ser det på era auror. Förändringen sker ju inifrån och era auror börjar få en helt annan lyster. Det är i er mänsklighet som man kan se detta, för det finns förstås stora individuella skillnader. Det är dock så att det växer i varje individ på Jorden idag. Även små, små frön kan börja gro och växa idag, såvida man inte närs av för mycket negativitet runt sig. Det gäller att hålla all negativitet på en armslängds avstånd.:) leende.

Har ni följt det goda som händer i världen eller koncentrerar ni er på det dåliga som dyker upp lite överallt idag. Det kan vara bra att veta att det sker lika mycket gott som det sker ont på er planet. Det negativa får dock lite för mycket uppmärksamhet och kan därför luta tornet lite. Det är tack vare människor som uppmärksammar det goda som görs, och ser en ljus framtid för vår Jord, som ljuset har kunnat få det fäste på Jorden det har idag. Därför vill jag be alla människor som förstår detta att skänka än mer ljus och hopp till mänskligheten, för ni har ljusets goda gåva, när ni uppmärksammar det goda som händer på er planet. Det är när människor vill ha nyheter om de goda framsteg som har skett på Jorden som en större förändring kan ske. Det leder till ett förändrat tankesätt och en ny nation kan födas.

Förstår ni nu hur viktiga era tankar är, kära människor på Jorden. De är en del av den utveckling som ni nu står inför. Tankarna kan fånga er i en fälla eller släppa er fria som fåglarna i skyn. Vilket väljer du … att vara fri som en fågel eller fångad i en fälla. Det är ditt inre arbete som räknas här. Alla människor behöver arbeta med sig själva och vara lyhörda för vilka tankar hon/han väljer att lyssna på. Er inre intuition uppfyller hela er, medans era meningslösa tankar mest tjattrar i ert huvud.

Jag vill ingjuta tillräckligt med mod i mänskligheten, så att de vågar stå upp för sig själva och det goda de vill göra för sig själva och den mänsklighet de tillhör. Det goda hittar de inom sig, i det lugn och i den stillhet som råder där. En dusch av detta lugn och denna stillhet kan hjälpa er till att fatta rätt beslut i det tumult som råder runt omkring er. Det är när ni förändrar er inre värld som ni också förändrar er yttre värld. Er inre spegel speglar utåt så att säga. Er inre oro ger ett orosmoln, medans er inre frid ger harmoni.

Jag hoppas nu att ni förstår, kära Jordbor, vart jag vill komma med detta meddelande. Det är er inre frid ni ska söka. Det är där ni har svaret på världens problem. Lösningarna kommer att komma i er hand, när ni har funnit denna frid inom er själva. Varje individ som har funnit friden inom sig själv är en stor frälsare för världen.

 

Med dessa ord lämnar jag er nu i stor kärlek

 

Judas

Du gillar kanske också...