Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 30 april, 2017

Judas Iskariot

Söndag 30 april 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar er alla från ovan. Idag har jag kommit för att hälsa Er välkomna till den femte dimensionen. Ja, den har startat kära barn på Jorden. Energin är högre nu än någonsin, det är många århundraden sedan den var så här hög kära barn, så visst har det startat. Er kropp känns inte likadan som för några årtionden sedan och de som fötts senare har en högre vibration i sina kroppar. Den är här nu, den nya tiden och spaden är redan satt i marken. Det byggs nu för fullt på flera platser på Jorden. Det kommer snart också att visa sig för de sömnigaste ögonen.

Jorden står just nu inför den största förändringen på årtusenden. Den är på väg att ta tillbaks sin suveränitet som en skön och vacker plats att leva på. Moder Jords vatten kommer att renas precis som vattnet i era kroppar. Det kommer åter att blänka klart och rent. Luften kommer att vibrera av sång och musik och föroreningarna kommer att försvinna. Jorden kommer att återfå sina mineraler och vara det tillskott till energi som ni så väl behöver. Allt kommer att tas om hand av Er kära barn på Jorden, ty ni växer i storhet och styrka. Ni älskar era barn och barnbarn och vill att de ska få det bästa som ni kan erbjuda. Ni kommer att arbeta sida vid sida för att ge tillbaka allt som ni en gång tagit från Jorden och Jorden kommer att ge Er tusenfalt tillbaka.

Det är en fantastisk tid som ni befinner Er i och en tid full av välsignelser. Välsignelser för allt och alla som lever på denna Jord. Det är en ny tid som har börjat kära barn på Jorden och det är dags att vakna och se allt som händer nu. Det är en tid för mirakel, en tid för uppstigning, en tid för ljus och kärlek. Kärleken flödar över Er nu, så det är bara att ta för sig. Släpp in den, låt den flöda i era kroppar, in i minsta skrymsle och känn vibrationen av ert gudomliga jag. Ni är alla en stråle av Gud och nu hälsar han Er välkomna hem. Det är dags att återvända hem nu, till den boning av kärlek och ljus från vilken ni är kommen. Känn, känn, känn inom Er hur det strålar och vibrerar, känn hur älskade ni är och att allt är möjligt. Ni är mirakel komna från Gud och kan utföra underverk. Det är det ni ombeds att göra nu för er själva och för er Jord. Ni har gjort det förut, ni kan göra det igen. Det är bara lite annorlunda denna gången eftersom en hel planet med alla dess invånare ska följa med på färden.

Ni är många som behöver vakna nu så visselpipan ljuder över Jorden. Det trummas febrilt i era hjärtan så lyssna inåt så förstår ni vilken tid det är som ni befinner er i. Det finns ingen tid att sova mer … tiden är nu. Jordens folk är på väg att vakna i den tidiga gryningstimmen för en ny dag har just slagit upp sina ögon. En ny dag av kärlek och skönhet för alla att ta del av.

Ni är alla en del av detta.

Ni har alla arbetat för detta.

Ni har alla önskat och bett om detta.

Nu är ni bönhörda och ert arbete kommer att ge er den skörd som ni förtjänar. En skörd av klarhet och visdom. En skörd av ljus och kärlek. Många är det som väntar på Er nu. Mötet är nära och kärlekens tårar rinner från mångas ögon. Ja, kära Jordbor, miraklens tid har kommit och ni är de mirakel som utför dem.

Halleluja, halleluja, halleluja

Med stor kärlek lämnar jag Er nu

Judas

 

www.st-germain.se

Du gillar kanske också...