Judas Iskariot via Ann Dahlberg,18 september 2017

Judas Iskariot

Måndag 18 september 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag har en del att säga till Er idag. Det har hänt mycket på vår Jord även om det fortfarande inte hörs och syns så mycket i media. Det är mest olika terrordåd och andra negativa saker som kommer upp där. Hur många av er har inte längtat efter en media som tar upp alla de vackra och underbara saker som människor gör i er värld idag. Vad tror ni skulle hända om alla fokuserade på det i stället? Jo världen skulle snabbt förändras på ett remarkabelt vis. Människor skulle förändra sitt sinnelag och handla på ett helt annat sätt. Det skulle påverka en hel mängd människor som till slut skulle påverka dem som var minst påverkbara för den vackra och humana inställning som redan finns hos de flesta av er. Världen skulle förändras i en handvändning om alla fokuserade på det bästa hos sig själva och det som de ser händer runt om i världen.

Jag har sett människor göra underbara saker för varandra och för den natur som de bor i. De gör allt de kan för att det ska bli så bra som möjligt för de människor och den natur som de värnar om. Det skulle stå på förstasidesnyheterna men kommer sällan fram ens till en liten notis i media. Det är ändå hjältar som vi här pratar om. Hjältar som offrar allt för att andra ska ha det bra. De syns inte, de märks inte men från himlen har de ett ljus som lyser starkt i dem och de är mycket hedrade och ärade.

Ja, kära vänner ni har alla ett ljus som bor i er. Ibland slår det upp en flamma och ibland släcks det nästan helt. En glöd finns alltid kvar som kan blossa upp närhelst ni önskar det. För varje god handling som ni gör förstärks ljuset i ert hjärta. När ljuset lyser klart så hör ni också ert hjärtas röst klart. Det finns många ljus som lyser klart på vår Jord idag och det finns många glödande ljus som får en alltmer tydlig låga. Så visst händer det mycket och mycket mer kommer snart att hända. Saker som får världen att gunga lite men det kommer snart att stabilisera sig igen och en ny värld kommer att återuppbyggas med andra medel än de ni nu har haft under tusentals år. Makt kommer att bytas mot medmänsklighet, hat mot kärlek, sorg mot glädje. Det är en glädjefull tid vi går mot och ni har allt stöd ni behöver. Tveka inte nu utan följ ert kall och var de visa och medmänskliga varelser som ni innerst inne alltid är. Lämna rädslan i bakgården där den alltid hört hemma och gå framåt med det lejons mod som ni nu besitter. Ni är modiga, ni är trofasta och ni har gott om medkänsla. Använd er av detta nu när ni känner att timmen är slagen. Ert hjärta upprepar och upprepar vilken väg ni ska gå, vilket steg ni ska ta, prioritera det och följ ert hjärtas röst. Det är den enda vägen som leder hem, hem till de nära och kära som alltid har vakat över er och som alltid har försökt visa er vägen hem igen.

Nu när medvetenhetens ljus har stigit upp på Jorden så börjar ni förstå och vakna upp till er själva. Det kan vara lite förvirrande först men i hjärtat finns all den trygghet och den kärlek ni behöver för att gå vidare nu. Det kan vara bra att jorda sig och vistas i naturen för att få balans i kropp och själ. Alla träd och växter som finns där omger er med all den kärlek som de besitter. Det är mycket kärlek som de kan ge er, de har alltid kunnat ge er kärlek. De har nu också stigit i sin frekvens och det betyder att den kärlek som de nu omger er med ligger högt över er dimension. Så njut av kärleken go vänner och ta den med er in i ert hjärta. Låt den stråla där tills all rädsla har lämnat er och ni är en enda solstråle som strålar ut i världen.

Jag lämnar Er nu med sol i mitt hjärta.

Jag älskar Er så mycket

Judas

Du gillar kanske också...