Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 31 mars 2019

Judas Iskariot

31 mars 2019

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas och jag har fullt förtroende för er utveckling till högre dimensionella varelser. Mänskligheten står vid sin ödes port. Det är meningen att ni ska öppna upp den här porten, så att dagsljuset kan skimra in. Ett ljus så starkt att ni först ryggar tillbaka, för att ni sedan ska ta in glädjen och nyfiket närma er ljuset. Det är många som står och kikar ut genom porten nu och de förundras över all den skönhet som de skådar där. En del har börjat ta sitt första kliv in genom porten, andra har långsamt börjat att vandra in i denna ljusa undersköna värld. Det är också många som knuffar på ljusets port för att få se en skymt av den värld av ljus och kärlek som de har sett glimta till lite då och då.

Ja, det är en annan värld som väntar er när er inre transformation är färdig. När ni tillåter ljuset att ta plats i er kropp så förändras ert medvetande och sinne. Er inre värld påverkar er yttre som vi sagt så många gånger, och en ljus inre värld kan endast få till resultat en ljus yttre värld. Det kan låta lite osannolikt men det är ändå förvisso sant. Tänk er en stor mängd människor som förändrar sin inre verklighet, hur tror ni då att den yttre verkligheten kommer att se ut? Ni kan hållas kvar i den yttre verkligheten genom ständig påverkan av olika yttre stimuli och glömma bort den inre kraft som ni har. Har ni väl hittat er inre kraft så kan ingen yttre stimuli påverka er på samma sätt. Ni följer då en helt annan källa. En källa som är starkare, ljusare och klarare.

Det är vid den här porten vi nu står. Hur många av er öppnar porten och släpper in ljuset i ert liv? Det ljus som väcker och transformerar om allt som ni trodde var sant i era liv. Det blir en pånyttfödelse med helt andra tankar och värderingar än dem som ni är vana vid. Ni kan då endast ta steg för steg i det nu som ni befinner er i och följa de visa råd som viskas till er i det inre av ert allra heligaste hjärta. Det är denna omdaning som ni står inför och här gäller det att vara ödmjuk i sitt sinne. Det är i ödmjukhet för livets under som man bör leva sitt liv. Det är också i delandets glädje som storheten märks. Den storhet som visar på en hög andlig mognad av kärlek till allt som man ser och upplever. Det har gått många stora och visa män på Jorden med ett upphöjt andligt medvetande. De har dock oftast blivit satta på piedestal i stället för att man försökt att efterlikna deras leverne. De gick ner för att visa det rätta sättet att leva, visa dig din innersta kärna av ljus och kärlek, men du blundade för dig själv och såg endast till det som fanns utanför dig. Ni är alla stora visa män och kvinnor om ni vågar titta in i ert inre för att hitta den kärna av ljus som lyser där.

Många dras nu till ljuset och söker i sitt inre för att finna sin inre källa av ljus. Det är detta som gör att vi lever i en märklig tid. Det är ju som vi tidigare har sagt att endast en liten skäppa av ljus kan förvandla ett stort skepp till en ljus stjärna. Det kan ge er en föraning om vad som händer i er värld idag. Ljuset börjar åter ta form i människors hjärtan och deras värld kan inte längre förbli densamma, varken i den inre världen eller den yttre. Kära mänsklighet, det är ni som transformerar om er värld idag. Det är en stor och vacker händelse och det händer nu …

Jag tackar för mig och skickar er mycket kärlek.

Judas

Du gillar kanske också...