“BR_U_TAL” – GCR/RV Intel SITREP – måndag 3 juli 2017

 

 

”B-ru-tal” – GCR/RV Intel SITREP – måndag 3 juli 2017

Min bästa gissning den här fina måndagsmorgonen är att NPTB kommer att Revalvera på den faktiska semesterdagen den 4 juli … eller i starten av den internationella bankveckan den första tisdagen i juli.

Kom ihåg att endast de amerikanska bankerna stänger på tisdag. Resten av världen har varit öppen för affärer sedan 3:00 EDT måndag morgon.

Så det känns som att de aktiverade alla konton tillsammans med huvudkontona i Asien när alla banker var stängda (lördag EM) men att de vill börja Revalvera medan alla banker över hela världen är öppna – utom här i USA (tisdag FM).

Intressant strategi.

Kanske behöver NPTB bara 24 timmar för att processa hela internetgruppen eller de privata växlarna eftersom de har skurit ner de dagliga observatörerna till ett så litet antal.

Kanske bara en halv dag behövs för att processa oss alla. Inte säker på hur många som är kvar. Men det måste bli super lågt på en stor sommarhelgs weekend.

Jag slår vad det är väl under 5.000.

HSBC-personal, världen över, har varit på lock down (inlåsta)/standby hela helgen. Militär- och säkerhetsstyrkor står alla fortfarande i fulla beredskapspositioner.

Alla över hela världen väntar bara – osäkra på tidpunkten men vet att den kommer.

Hyperkonstig verklighet. Galen kontrast.

Vi fick tips före midnatt i går att 800-numren skulle komma ut när som helst efter midnatt – full fart, inget tillbakahållande, ingen tillbakadragning.

De gjorde detta för att fånga några internationella traders som arbetade för HSBC, och gjorde så denna morgon vid öppningsklockan.

Kom ihåg att våra marknader är öppna idag, måndag, och stängda i morgon tisdag för den nationella helgdagen

Så ryktet att 800-numren skulle komma ut var för att sporra till handling från delen av den latenta kabalens underhuggare. Och när morgonen kom så skulle de bli kända och kunde tas ner.

Vi väntar fortfarande på att 800-numren skall tillåtas i en öppen frisläppning, initialt genom internetgemenskapen och därefter skickade vidare muntligt och elektroniskt.

Tja, ingenting hände på natten tydligen, så jag frågade varför skulle HSBC lägga ut ett sådant missvisande internt memo?

Svar: intern uppblåst falsk nyhet.

De testar också intern lojalitet mot slutet, genom att hålla tillbaka nu kontra alla tidigare externa förfalskningar. Eftersom endast intern personal kan orsaka problem vid denna tidpunkt.

Det är en bra sak.

Intressant strategi, men, men gör inga misstag, RV:ns frisläppningsprotokoll är komplicerat av en viss anledning (se 9/11). Och för de som har full uppmärksamhet, oavsett datum – fullkomligt smärtsamt.

Som en bebis som är mer än redo att födas om barnmorskan bara drar i huvudet, och värkarna redan har tagit dagar, medan föräldrarna kräver en naturlig graviditetsfödelse.

Allvarligt talat, så är det där en sak.

Jag antar att detta bara är bördan i samband med hanteringen av obegränsade välsignelser. Under tiden staplar de Äldste bara kakor på våra nosar som hundar.

ZIM närmar sig snabbt $ 100 USN.

Sobeit.

Hur som helst, disciplinen som krävs för att hålla sig emotionellt balanserad genom detta osynliga och smala gatlopp av barmhärtighet är b-ru-tal.

Gud är med oss.

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling           www.saint.germain.se

Du gillar kanske också...