Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 4 september

Judas Iskariot

Fredag 4 september 2015

Kanal Ann Dahlberg

 

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag är en glädjens dag på jorden. Allt händer i detta ”nu” och detta gott folk, det är storslaget. Valutaförändringarna är på frammarsch. Våra allierade hade inte kunnat göra ett bättre jobb. Men ni är alla delaktiga, kära ni, med det ljus ni upprätthåller. Utan Ert support hade inte allt det här kunnat ske. Det behövs ljus och kärlek för att saker och ting ska kunna manifesteras och det har ni bidragit i massor med. De allierade som har arbetat med förändringarna är tacksamma och glada för ert stora stöd. Det betyder att ni alla kollektivt arbetar för samma sak. Ni vill alla ha en ljusare och kärleksfullare plats att leva på. Det är det ni kommer att få nu. Ni kommer att få stor lön för er möda.

Det finns en hel del arbete kvar att göra. Både med att rensa er själva och er kära Moder Gaia. Alla föroreningar som finns i henne finns ju också i er själva. När det första steget är taget till att befria jorden från dess gifter så kommer ni också att få all hjälp i form av olika teknologier och andra healingkrafter för att återställa allt till dess ursprung vilket var gudomligt från början. Allt sker i kärlek naturligtvis. Det är i kärlek allt lever, rör sig och utvecklas till sin ultimata potential.

Vi kan inte leva utan kärlek och den läxan har Jordens folk mycket väl förstått. De riktigt törstar efter kärlek nu och griper efter minsta halmstrå som kan skänka dem lite glädje. En inre fridfull glädje som bara finns där och minner dem om vilka de egentligen är. Kärleksfulla varelser som bara vill leva i kärlek och sprida kärlek omkring sig. Det var därför ni kom ner till Jorden för att detta var ert kall att återgå till kärlekens paradis tillsammans med Jorden och alla våra bröder och systrar. För detta är ni högt ärade, det var ingen lätt uppgift som ni tog på er. Det var något som ni ville skänka er själva och mänskligheten. Ni går mot seger nu, kära barn. En seger för ljuset och kärleken.

Var välsignade, ni är välsignade och vi är alla så tacksamma och glada över att ni nu går in i den Gyllene Tidsålderns era. Alla jublar häruppe för att nu kommer ni hem och ni är efterlängtade utan motstycke. Allt eftersom energin blir högre på jorden så kommer fler och fler att få kontakt med sina guider och ledare. Dessa kommer att hjälpa er framåt på vägen. Det är viktigt att lyssna på ert hjärta nu, kära barn. Ha mod och tillit att följa det. Vi finns här och stöttar er allt vad vi kan. Tveka inte att be oss om hjälp. Vi hjälper så gärna till. Vi finns här för er nu och detta är det minsta vi kan göra. Vi vill inget hellre än att vara i tjänst hos Er nu. Förstå att ni är högt älskade och att vi bara är glada över att få hjälpa till.

Så sänd en tanke eller bön om hjälp och vi gör vad vi kan för att hjälpa er med vad helst det kan vara som ni behöver hjälp med. Vi kan alltid ge lindring och förståelse för det ni går igenom.

Vi skickar kärleksenergier ner till er och ber er att ta emot dem.

Med detta säger jag farväl för denna gång.

 

Med så mycket kärlek

Judas

Du gillar kanske också...