Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 5 februari, 2017

Judas Iskariot

Söndag 5 februari 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Det är mycket som händer som inte syns i den huvudsakliga median på vår Jord. Hade alla fått reda på allt som händer så hade alla förstått att något stort var i görningen. Tyvärr är det nu inte så utan det är de som kollar på de alternativa medierna som förstår att det är mycket som har hänt. De ser också att det är många avslöjanden som har kommit fram i dagens ljus. Avslöjanden som spänner över olika områden i den miljö som människor vistas och lever i. En del är katastrofala, andra är mindre allvarliga men det handlar om ert uppvaknande som är en nödvändighet om ni och Jorden ska gå vidare nu. Jorden eller Gaia har gjort sitt beslut. De människor som har vaknat och sett vad som är på gång har gjort sitt beslut. Alla omedvetna har en gång fattat sitt beslut och kommer att följa det. Många fler kommer att vakna och bli en del av uppstigningen.

Tiden är nu… Det är dags att vakna nu gott folk. Er nya tid har börjat, er Jord behöver Er. Det är mycket som behöver göras på er Jord idag, ni behöver slå era kloka huvuden ihop och sätta igång med arbetet. Luft, hav och vatten behöver prioriteras för att ni ska återfå er hälsa. Detsamma gäller för Jorden men eftersom ni är ”ett” med Jorden så blir ju det en självklarhet. Jorden behöver odlas med varsamhet och med naturliga produkter.

Barnen behöver tas om hand och ledas av medvetna vuxna så att de förstår att allt hör ihop. Barnen som föds och växer upp nu behöver ha sin frihet att få vara de unika varelser som de verkligen är. Ett tillåtande klimat med en fast ledning är att föredra framför en ogästvänlig miljö och en vacklande ledning. Ett barn som skrattar, sjunger och dansar är ett lyckligt barn. Ett barn som gör sig liten som en mus, behöver ses och få uppmuntran.

Det är många saker som behöver förändras på er Jord för att ni ska få den värld som ni längtar efter. Det är förändringens vindar som blåser på er Jord nu och det är också många som har börjat med detta arbete att förändra Jorden till en Jord där alla kan leva och få ha det bra stora som små. I motsats till alla negativa avslöjanden skulle också de positiva avslöjandena behöva komma fram. Människor som håller på att förändra ert penningsystem. Människor som värnar om våra hav och allt liv som finns där. De arbetar också för att rädda de stora däggdjuren i havet vilka ha stor betydelse för Jorden och dess utveckling. Människor som arbetar för alla barns rättigheter och alla människors rättigheter för den delen också. Människor som har börjat odla mer och mer ekologiskt för ett hållbart samhälle etc.

Allt är möjligt, kära ni och arbetet har redan börjat. Fler uppvaknanden gör också arbetet lättare och bördan minskar för pionjärerna. Förstå gott folk att allt verkar för Er nu. Livet på Jorden ska bli lättare att leva och varje steg du tar i din egen medvetenhet, ju lättare steg har du att gå. Ni får all hjälp ni behöver nu, så be om hjälp, det står en hel skara runt er som inte vill annat än att hjälpa till. Vi ser en ljus framtid för Er kära barn på Jorden. Ljuset på Jorden lyser starkare för var dag som går och det väcker upp många tankar och känslor. Fler och fler ser och förstår att det är mycket som behöver förändras på vår Jord idag för att allt som lever på den ska ha det bra. Ni är ju alla ”ett” så allt behöver må bra för att ni ska må bra. De flesta av er förstår detta och ser positivt på den förändring som är i antågande. De är villiga att hjälpa till och göra så gott de kan för att det ska bli så bra som möjligt för alla. Det är här ni är nu. Det är dags nu … arbetet kan börja .. det har redan börjat på sina håll i världen.

Det är en förunderlig och välsignad tid på Jorden. Tusentals och åter tusentals med väsen finns med er nu som uppmuntrar och hjälper er med ert storartade arbete på Jorden. Spaden är igång och den gräver och gräver….

Alla tackar för ert fantastiska engagemang och jag avslutar med ett stort TACK i mitt hjärta.

Med så mycket kärlek

Judas

 

Du gillar kanske också...