Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 6 maj 2022

 

 

Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 6 maj 2022

 

 

Jag är Judas och just nu skiner solen över Jorden. En stor kärleksfull sol lyser över Jorden idag. Kan ni känna hur den ler, kan ni känna hur dess värme omsluter er i en enda stor kärleksfamn. Ja, ni är så älskade, alla ni som vistas på Jorden idag. Kan ni känna kärleken och värmen som strömmar mot er och hur den tinar upp er själ efter en lång, mörk och kall vinter. Lyssna.. fåglarna sjunger ut sin glädjesång, vinden susar i träden och jorden breder ut sin grönska. Njut så ofta ni kan och fyll er själva med den här uppvaknandets och glädjens energi. Skratta och sjung och dela med er av glädjen, så att fler kan nås av denna härliga energi. Fyll inte era hjärtan med vankelmod eller vemod, de sprider inte någon ljus energi. Se i stället det vackra och det nya som föds och bli en del av den energin. Det är ljusets och glädjens energi som behöver spridas på Jorden. Det är den energin som ni behöver påminna om och ge till varandra.

Ni behöver se ljuset i mörkret, kära Jordbor, ni behöver förstärka ljuset i alla dess former och verkligen känna in att nu är det ljuset som har gjort sin entré på Jorden. Välkomna ljuset, det är där lyckan och glädjen finns .. och du hittar det inom dig själv. Ett ljus som stärker ljuset inom dig själv bara du vågar öppna porten till ditt hjärta. Om du så bara har den på glänt så kan ljuset titta in och lysa upp ditt eget ljus. Det i sin tur kan öppna upp nya dörrar så att din egen port öppnas ännu mer.

Det behövs många ljusarbetare för att förankra ljuset på Jorden så att det kan lysa med ett fast och klart sken. Ett större ljus av kärlek och medkänsla som kan förvandla jordens mörkare partier till ett hav av ljus och kärlek. Hur gör vi då detta? Jo med skratt, glädje och sång låter ni kreativiteten flöda, och ni lägger nya fantastiskt vackra och omsorgsfullt designade byggstenar på de gamla raserade. Är det inte redan påbörjat? Den här energin finns väl redan på Jorden, genomfars inte Jorden just nu av den här energin? Jag kan se den, jag kan höra den, jag kan känna den. Den far genom alla människors hjärtan, men kan tillfälligt blockeras av missmod och vankelmod. Det är därför jag säger till er nu, kära Jordbor, Fyll era hjärtan med det som ni gläds av, gör saker som skänker er hopp och glädje. Var varsamma om er själva och varandra. Iaktta era tankar och känslor, är det något återkommande som du inte kan göra något åt, försök släppa det och gör något som du kan göra i stället. Något som ger dig en större tillfredsställelse och får dig att må bättre. Det behöver inte vara något viktigt, det kan vara något alldagligt. Det viktiga är att du ersätter den negativa känslan med en mer positiv och tillfredsställande om det så bara är för några ögonblick. Det gör stor skillnad, större än ni någonsin kan förstå. Det spelar ingen roll hur små och obetydliga ni känner att ni är, ni gör alla en stor skillnad enbart genom att ni vänder en negativ tanke till en positiv. Det kan vara värt att fundera lite på, kära Jordbor. Ni är alla lika älskade och värdefulla och ni gör alla allt vad ni kan för att utvecklas vidare på Jorden. Ja, det finns föregångare men det beror på att de redan har gått igenom de erfarenheter som ni just nu går igenom. Det  finns ingen som är bättre eller sämre än någon annan, det finns bara erfarenheter och utveckling. Jordmänniskan är nu så pass erfaren, så det kan vara dags för ett kvantumsprång in i det högre ljusets dimension. Är ni redo? Sök inom er, så får ni svaret på den frågan. Ni är så snubblande nära nu, kära Jordbor, så sök ljuset och släpp in det strålande ljuset även om det värker lite i hjärtat. Låt det värka och låt det läkas av ljuset. Sorg kommer att förbytas till glädje, tårar till skratt, missmod till hopp, vankelmod till beslutsamhet och kraftlöshet till styrka. Frid och en stilla glädje kommer att ha sin boning i dig.

 

Se ljuset i fjärran, gå det tillmötes och låt det omfamna dig. Du kan vila tryggt i ljuset. Det har kommit för att bära dig över den bro som du redan har börjat gå på.

 

Stor kärlek

 

Judas

Du gillar kanske också...