Saint Germain och “En Som Tjänar”, OWS, via James McConnell och Shoshanna, 24 april 2022

 

 

Saint Germain och “En Som Tjänar”, OWS, via James McConnell och Shoshanna, 24 april 2022

 

SAINT GERMAIN (Kanaliserad av James McConnell)

Jag är Saint Germain. Jag kommer nu för att vara med er för att fortsätta de saker som vi har arbetat tillsammans med.

Jag jobbar inte med er, utan tillsammans som en. Alla vi som arbetar med den här gruppen, som arbetar med var och en av er, alla era guider, alla de som försöker hjälpa er på vägen, hjälpa er längs processen. Alla de. Ni har ett team. Var och en av er har ett team som arbetar med er, har gjort det en tid och kommer att fortsätta att göra det.

Och när tiden kommer, och den kommer, när ni är redo att gå vidare till nästa del av ert uppdrag, kommer de att finnas där för att hjälpa och vägleda er genom processen. Precis som de vägleder er nu genom uppstigningsprocessen, och den övergång som pågår över hela planeten nu.

Och ja, det är verkligen övergången ni befinner er i just nu. Tro inget annat. Detta är den övergång som har förutspåtts under tusentals och åter tusentals år. Ni är vid gränsen, vid punkten, och det finns definitivt ingen återvändo eftersom mörkret fortsätter att minska mer och mer över planeten. Och Ljuset fortsätter att skina fram och lysa upp alla kvarvarande fickor av mörker.

Ja, för många verkar det som om mörkret fortfarande finns här. Men de finner sig mer och mer inträngda i ett hörn. Ett hörn där de börjar bli desperata att slå tillbaka. Och det är vad ni ser just nu, eftersom allt detta sker över hela planeten. Fler, och fler, och fler människor vaknar upp och ser dessa processer, den gamla programmeringen, den gamla spelplanen, som mörkrets krafter har hållit fast vid så länge. Men den spelplanen fungerar inte längre. För de som tillhör Ljusets krafter är fullt medvetna om den och gör allt de kan för att motverka varje rörelse mörkret gör. Det är den processen ni ser nu. Även om det verkar som om mörkret skulle vinna, så gör det verkligen inte det. För illusionen rasar ner runt dem nu.

Att se illusionen av separation är den slutgiltiga änden på hela denna process. Ni kommer närmare, och närmare, och närmare den stora förändringen, som ni har hört talas om, har talat om. Den kommer nu.

De sista ögonblicken närmar sig verkligen. Kan vi, kan jag, säga när? Nej, naturligtvis inte. För allt är beroende på människans medvetande, när fler och fler vaknar på planeten. Men fortfarande behöver många fler människor som sover vakna, för det är då ni kommer att se de stora förändringarna. Och nu är dessa förändringar verkligen på gång. Ni ser det genom att olika medlemmar av de mörka krafterna arresteras, ställs inför rätta. Även om det inte visas för allmänheten, så vet de som har ögon och öron som kan se och höra. Så fortsätt bara att veta det. Ni är i en process av ett fullständigt uppvaknande över planeten, och det finns ingen eller inget som vid denna tidpunkt kan stoppa det momentum som har vunnits av Ljusets Krafter. Och de av er, naturligtvis, som är en del av dessa Ljusa krafter, kända som Markstyrkorna. Och alla ni som arbetar tillsammans med de från Alliansen, de som har anslutit sig från många olika planeter och galaxer, är alla här för att ta denna process framåt. Och den kan inte stoppas, kommer inte att stoppas och den går framåt väldigt snabbt nu, och förändringarna kommer att fortsätta visa sig. Och även de som letar efter bevis ska få sina bevis.

Jag är Saint Germain, och jag lämnar er nu i frid, kärlek och enhet. Så fortsätt genom denna stora förändring som pågår. Och hitta friheten och förståelsen för vilka ni är under hela denna process.

 

EN SOM TJÄNAR, OWS (Kanaliserad av James McConnell)

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum. Hälsningar till er!

 

En Som Tjänar här. Shoshanna är här. Och vi är redo att fortsätta med denna process och är redo för era frågor om ni har några. Ni kan slå på ljudet på era telefoner nu och ställa era frågor.

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: Hej. Hälsningar. Jag har en fråga om Havsfolket. Sjöjungfrurna som fortfarande lever i haven. Vi pratar om den Inre Jorden, men vi pratar aldrig om Havsfolket. Kan ni kommentera det?

OWS: Allt vi kan säga om det är att ja, de finns, de är verkliga. Och det kommer en tid då de kommer att visa sig, precis som många inom de högre vibrationsfrekvenserna som i viss mån har försvunnit för mänskligheten, men som alltid visar sig för de som har ögon som kan se och öron som kan höra, men de har funnits där hela tiden. Era Alver, era Nymfer, alla Devor finns där, och de kommer också att komma fram som en del av uppvaknandet som sker här. Så ja, de finns där. Shoshanna, har du något att tillägga?

SHOSHANNA: (JoAnnas Högre Själv, Kanaliserad av JoAnna McConnell)

Vi vill dela om detta, får vi det Kära Bror?

Gäst: Ja, absolut. Tack. Helt klart.

Shoshanna: Kära Bror, de har kallats Sjöfolk, Sjöjungfrur, Sjöarnas Folk. Detta är en avancerad civilisation. Men de visar sig inte så ofta eftersom världen inte är redo för dem. De är avancerade varelser som stannar i havet. De bygger sina städer i havet där de kan vara säkra från människans kultur, från människans attityd. Så om du av en slump stöter på en av dessa underbara varelser, omfamna dem, eftersom de är rena kärleksfulla varelser. Namaste.

OWS: Mycket bra. Finns det andra frågor här?

Gäst: Ja, jag undrar om ni kan avslöja om det nya finansiella systemet har införts? Anledningen till att jag frågar är för att jag har ett dilemma med om jag ska betala in skatten eller inte, och jag försöker att inte hamna i ett tillstånd av otålighet av att jag väntar på att detta ska hända. Jag undrar om ni kan ge vägledning i hur man går tillväga för att gå med det här systemet? Jag vill inte heller ge mer av inkomstkällan  till de mörka. Om det är på sin plats, finns det något sätt att använda sig av det nya finansiella systemet? På så sätt kan skulden raderas. Det är därför jag frågar.

OWS: Det är inte vår sak att tala om för dig om du ska göra det eller inte göra det, betala din skatt eller inte betala din skatt. Det är något som individen måste ta reda på själv.

Vi kan dock berätta att det nya finansiella systemet är på gång. Det kommer igång ganska snart, som vi kan se det här. Och det kommer att förändra en hel del.

Men kom ihåg att det är en övergång ni går igenom, så det kommer inte att vara så som James säger ”från noll till 100 på två sekunder.” Det kommer inte att ske på det sättet. Det blir en övergång till det.

Och ni kommer att upptäcka att mörkrets krafter ligger bakom ert centralbankssystem, och allt det kommer att falla ganska snabbt som vi ser det.

Så systemet du talar om, detta nya kvantfinansiella system, finns på plats och är redo att bli verklighet. Men återigen, det blir en del av övergången.

Så vi kan inte berätta vad du ska göra. Fråga inom dig själv hur du ska gå tillväga. Det är vårt svar. Shoshanna?

Shoshanna: Vi vill lägga till. Får vi dela vårt perspektiv, Kära Du?

Gäst: Oh ja, varsågoda. Tack.

Shoshanna: Kära Syster, många ser betalning av [skatter] som ett sätt att ta emot pengar. Det finns en annan aspekt av det, och du kan vara berättigad till en ”återbetalning”, som de kallar det. Så istället för att tänka att det här är en dålig sak, något du inte vill delta i, men i många fall ger den här institutionen, som kallas Skattemyndigheten, också bort pengar. Vi ser det så också. Men, som En Som Tjänar har sagt, så är det naturligtvis upp till dig. Men det är inte alltid som det ser ut, hur det verkar vara. Namaste.

OWS: Mycket bra.

Gäst: Okej, tack.

OWS: Finns det några fler frågor här?

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja

Gäst: Den så kallade drottningen av Kanada, självutnämnd så vitt jag vet, ser ni henne som någon med verklig makt eller som någon form av galjonsfigur? Vad kan ni säga om henne?

OWS: Vi har svarat på den här frågan tidigare, för det är många som börjar förstå vem hon är och vad hon har kommit för att göra. Och vi svarar på samma sätt som tidigare. Hon är en del av den övergång som sker, och det kommer att bli mer och mer tydligt allt eftersom veckorna, eller kanske månaderna, går. Så vet att, återigen, allt är en del av planen från Ljusets Krafter, Alliansen, och allt annat som förverkligar planen, eller den här delen av planen, borde vi säga, som innebär ett fullständigt övertagande av hela den gamla regimen och skapa den nya, vilket denna kvinna mycket väl är en del av. Det är allt vi kan säga om henne. Shoshanna, har du något att tillägga?

Shoshanna: Vi vill dela vårt perspektiv, Kära Syster. Får vi det?

Gäst: Naturligtvis.

Shoshanna: Kära syster, sanningen är den att ingen har någonsin någon makt över någon annan, såvida man inte ger den till någon annan. Så när du frågar om denna individ har makt, så har hon det i den utsträckning du kommer att ge henne makten.

Den du talar om har inflytande. Och hon bygger upp inflytande över många för att göra det rätta, för att gå framåt i medvetandet. För att befria Kanadas folk. Att befria världens människor. Det är perspektivet för den du talar om. Så vi måste säga att hon är en influencer, och kommer att erbjudas makt beroende på hur mycket hon kan påverka. Namaste.

OWS: Mycket bra.

Gäst: Tack.

OWS: Finns det några andra frågor här?

Sedan har vi en e-postfråga som handlar om den Nya Jorden och de som rör sig genom denna övergång och genom uppstigningsprocessen. De som kommer att bli en del av denna Nya Jord, Gaias Nya Gyllene Ålder så att säga, och kommer att fortsätta i denna högre vibration.

De av er som går igenom denna uppstigningsprocess, som vi har sagt många gånger, förbereds och förbereder er själva för att vara den första vågen av denna uppstigning. Ni kommer att fortsätta med Gaia. Eller så kommer ni vid något tillfälle att få ett val att stanna här eller gå vidare – det är upp till er.

Det kommer att finnas de som inte är redo, men de kommer också att anpassas. Anpassas till en ny jord, kommer vi att säga här, en annan planet som är väldigt lik denna.

Allt förbereds dock och ingen kommer att lämnas kvar. Alla kommer att gå igenom detta baserat på deras medvetande vid den tiden. Okej? Shoshanna, har du något att tillägga?

Shoshanna: Vi har inte hört frågan.

OWS: Frågan handlar om de som går igenom detta, att det kommer att bli en separation. Det är vad denna vill veta, om separationen mellan de som går vidare i denna uppstigningsprocess med Jorden här, och de som inte gör det. Det är det vi pratar om.

Shoshanna: Vi vill kommentera. Det finns ingen verklig separation. Det finns bara enhet.

OWS: Ja.

Shoshanna: Namaste.

OWS: Mycket bra.

Då är vi klara för denna gång. Vi måste släppa kanalen. Har ni något ni vill säga?

Shoshanna: Det har vi inte.

OWS: Då säger vi bara, håll ut. Håll linjen. Håll den riktning ni rör er genom. Ni går alla igenom denna övergång och hittar er väg genom den. Det kan vara svårt ibland, men det beror på hur ni ser på det.

Och det är vad ni behöver veta, att allt beror på hur ni ser på saker: se det vackra eller se det fula, det är upp till er.

Shanti. Frid vare med er. Vara den enda.

 

Kanaliserad av James McConnell

 

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated.

If you would like to join Ancient Awakenings and participate in our Sunday calls, please go to our Meetup website (www.meetup.com/ancient-awakenings) and join there

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...