Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 6 mars, 2021

 

Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 6 mars, 2021

 

Jag är Judas och jag önskar er alla en lugn och fridfull vår. Nu är det ju så att det kommer att bli lite olika, beroende på var ni bor och vilka bördor ni har tagit på er i detta livet. Ni visste alla att ni skulle gå igenom en svår tid på Jorden. Svår beroende på att ni står i en kulmination av det gamla och i början av en ny era på Jorden. Mörker och ljus släpps om vartannat och det finns ett tumult av emotioner som rör sig åt alla håll. Det är väldigt bra om man kan vara observatör över sina egna känslor och se och förstå att det är en del av det som nu sker på Jorden.

Er värld är under upplösning och den går inte att styra på samma sätt som den hittills har styrts. Allt växlar i snabb takt och det går inte längre att förutsätta vad som ska ske i er värld. Det beror på att människor inte är lika förutsägbara, de kan ändra sig från den ena dagen till den andra. Deras tankar och känslor växlar hela tiden och med all den information som strömmar in, så vet de inte riktigt vilken fot de ska stå på, vad som är sant eller inte sant. Tiden för att gå inom och känna efter vad som kan vara sant för mig kan vara svår att hitta, men är likväl en av de viktigaste saker som ni bör ägna er tid åt nu. Det behöver inte ta så lång tid, de flesta av er har en magkänsla för vad det är som är sant. Kan man sedan se saker och ting med lite logik eller lite sunt förnuft, så förstår ni hur det egentligen ska vara.

Vad är viktigt för mig och alla människor som lever här på Jorden? Är det här för vårt bästa? Tas det hänsyn till våra önskningar och behov. Har vi fått föra fram vår åsikt och önskan om hur saker och ting ska ske? Är det rättvist och kärleksfullt? Känner jag förtroende för dem som fattar beslut? Det här kan vara viktiga frågor att ställa sig om man känner sig tveksam inför något. Lyssna gärna in dig själv innan du fattar beslut om något som rör dig själv. Det är därför det är så viktigt att du försöker ta dig den tiden nu. Det är endast inom dig som du kan få de sanna svar som du traktar efter. I det informationskaos som råder kan det endast vara med din egen magkänsla som du kan komma rätt, för att få just den information som just du behöver, för att ta de steg som just du ska ta. Din vän ska kanske ta ett helt annat steg och om du följer det steget, så kan det bli en omväg för dig med erfarenheter som du redan har eller kanske inte alls behövde.

Vi kan tyckas vara lite tjatiga, men det är en tid då det är oerhört viktigt att försöka hörsamma sin inre vägledning. Ju fler som följer sin inre vägledning desto fortare kan skutan räta upp sig och segla mot hamn. Det är till ljusets och kärlekens rike som ni seglar kära barn, så vänligen lyssna, lyssna och hörsamma er inre kärleksfulla röst som nu så innerligt önskar vägleda er hem, hem till ljuset och kärleken igen.

Ja, det krävs många för att få hela er värld till ljuset, men det krävs bara en om du vill göra det idag. Börja nu, kära Jordbor, och bli det strå som växer för att ge näring och kraft till er värld. En hel åker med strån kommer då snart att växa och ge mer näring och kraft till att förändra det som behöver förändras för att alla ska kunna utvecklas till sin optimala förmåga.

Var ett strå, var ett ljus för världen, var medkännande och kärleksfull och se att allt förändras inför dina kärleksfulla ögon.

Stor kärlek

Judas

You may also like...