Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 8 augusti

Judas Iskariot

Lördag 8 augusti 2015

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Nu är det dags att lyssna gott folk. Lyssna riktigt noga på ert hjärta. Det är öppnandets tid och mycket händer nu med era kroppar. Lyssna riktigt noga nu på vad kroppen vill ha och vad den inte vill ha. Den utvecklas nu och behöver hjälp av er, så att utvecklingen kan gå så smidigt som möjligt. Utrensningar kommer att ske, men de blir tyngre och jobbigare om ni motarbetar den med alltför ohälsosam föda. Kroppen vet vad den behöver, så känn in vad som känns bra och vad som känns mindre bra. Det som smakade bra innan kanske inte alls smakar bra nu. Det är ett tecken på att det är något som inte passar kroppen och dess energi nu.. Den behöver energirik mat. Lägg gärna på lite mer grönsaker och frukt i er kost. Drick mycket vatten, det är utrensande. Var så mycket som möjligt ute i naturen eller något liknande, det stärker kroppen. Finns ingen skog i närheten så vistas utomhus så mycket som du kan i närheten av parker eller trädgårdar. Allt som växer, växer också nu tillsammans med er. Energin påverkar allt som växer på jorden.

Ta vara på er tid och mediterar och gå in i er själva minst en gång om dagen. Där hämtar ni kraft och visshet. Vi finns där och hjälper er att få svar på era frågor. Hör den ”lilla” rösten som verkar i ert inre. Den hjälper er framåt nu. Tveka inte att följa den och den här transformationen kommer att smidigt rulla på tills ni är klara för ett möte. Ett möte med er själva och oss. Vi ser fram emot detta möte med stor glädje och förväntan. En del av er är nästan framme och andra kommer sakteliga efter. Alla har dock börjat röra sig framåt även om det ser lite olika ut.

Det är en stark vind som bildligt talat dra er framåt nu. Den kollektiva energin är stark och alla tvingas att röra sig framåt i lite olika hastigheter. Hastigheten är som snabbast i täten och blir långsammare där klungan är som störst. Det är väldigt många som vaknar samtidigt nu, eftersom den starka energin påverkar även dem som sover djupt.

Det här mina damer och herrar kommer att eskalera en tid framöver så hushålla gärna med er energi. Känner ni er trötta så vila och meditera. Hämta ny kraft och energi och be oss om hjälp om ni behöver lite extra energi. Alla kan behöva lite extra energi under dessa dagar då påverkan är så stor på era kroppar och ert sinne. Sinnet som mer och mer ska integreras med jaget och kroppen. Det kan bli lite förvillande ibland. Man kan tappa bort sig ibland och vet inte vem som är jag. Fast det är ”jag” hela tiden. Det är sinnet som antagligen blivit glömsk eller klok. Den vet inte riktigt vilket ben den ska stå på. Ska ”den” vara rädd eller modig eller både och kanske. Den kan bli lite förvirrande, vet då att det är en fas du går igenom som leder dig till ditt genuina jag. Jag som ”är” sinne, kropp och själ. Det är inget att oroa sig över, men det är då stillheten och kontemplationen med dig själv är nödvändig för att du ska förstå den process som du går igenom. Den hjälper dig också vidare så att du kan fortsätta dina små steg framåt. Du har ju redan kommit en lång bit på väg och dessutom underlättat för andra som kommer efter att förstå sin process.

Det är härliga tider som väntar, kära barn. Ni har uträttat stordåd och belöningen ligger vid era fötter. Glädjen är stor häruppe och många ser nu fram emot att få träffa sina nära och kära. Vi går med Er hela tiden och hjälper er allt vad vi kan och förmår tills den dag vi möts igen.

Med så mycket kärlek

Judas

Du gillar kanske också...