Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 8 oktober, 2016

 

Judas-Iscariot

Judas Iskariot

Lördag 8 oktober 2016 

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag är det en välsignelsens dag för många här på Jorden. Det är många som tackar Gud för att deras böner blivit hörda. Det finns också många som är förtvivlade, då deras liv har slagits i spillror. Be för dem kära Jordbor och ge dem det de behöver för att kunna bygga upp sitt liv igen. Vi är alla bröder och systrar och vi behöver hjälpa varandra. Mycket uppdämt tvivel i form av negativitet rör sig nu över Jorden. Allt kan lösas upp och ni har nycklarna, kära Jordbor i form av kärlek och medkänsla. Kärleken övervinner allt och kan återställa balansen på Jorden. Hämta energi från kärleken i ditt hjärta, fyll dig med den och strö ut den lite här och var, där du går fram.

Många är det som börjar finna ljuset i sitt hjärta och de sprider den vida omkring. Kärleksenergin har stor räckvidd och kan nå miltals ifrån er. En riktigt stor kärleksenergi kan omsluta hela Jorden. En del stora andar som har gått här på Jorden har kunnat göra just det och på det viset givet Jorden en skjuts framåt. Detta i samarbete med Moder Jord naturligtvis. Allt tillhör den fria viljan och ni bestämmer i vilken takt som ni går fram, individuellt eller kollektivt. Det individuella kan gå fortare fram än det kollektiva eller också kan det vara tvärtom. En stor grupp individer kan påverka det kollektiva som då kollektivt kan påverka andra individer.

Mänskligheten har kollektivt bestämt sig för att följa med Moder Jord in i ljuset och det är det som sker nu. Det kollektiva påverkar då andra individer så att de börjar att ”vakna” och antingen bestämmer de sig för att följa med eller så vill de ”sova” vidare ett tag till. De känner sig inte klara för avfärd utan vill ha lite mer tid på sig. Det är Gudomligt, allt är Gudomligt, det är den fria viljan som styr och förr eller senare så kommer vi alla att mötas igen. Guds hand finns alltid överallt och i alla oavsett vad ni bestämmer er för att göra ”nu”. Gud eller ”Den Högsta Källan” eller vad ni vill kalla den högsta energin i Universum, väntar alltid tålmodigt tills ni är redo att återvända hem. Vi återvänder alla så småningom hemåt igen. Det är vårt mål med den här resan, vi har bara samlat på oss ytterligare erfarenheter.

Den här resan har varit lång och mångsidig men den kommer att ge stora resultat i er andliga utveckling. Det kommer att ge en djuplodande effekt i eran galax som kommer att stiga i sin egen utveckling. Det här solsystemet har genomgått mycket lidande men vunnit mycket i kunskap angående de subtila energierna. Nu är Jorden också på väg och Jordens kunskap införlivas med de övriga planeternas och helheten blir den ljusa och starka energivibration som gör att hela galaxen kan höja sin energi.

Det är glädjens och kärlekens tid och vi är alla så glada och förväntansfulla inför den framtid som nu är vår. Låt kärleken strömma ur era hjärtan och känn att den strömmar från oss till Er.

Med så mycket kärlek

Judas

Du gillar kanske också...