Plejadernas Höga Råd av Sju via Daniel Scranton, 8 oktober, 2016

Plejaderna

Plejadernas Höga Råd av Sju

via Daniel Scranton

8 oktober, 2016

”Vi är Plejadernas Höga Råd av Sju och vi är glada över att få erbjuda er våra visdomsord.

När ni står inför en situation i ert liv som behöver en vetskap, som kräver att ni ska få ett svar, så kommer den vägledning som ni får till er från alla möjliga infallsvinklar. Ni får inte bara ett stycke information för det finns många olika perspektiv, till och med bland era guider.

Det är säkerligen fallet med dem av oss som undervisar er från de högre sfärerna. Vi säger inte alla samma saker, för vi alla har olika perspektiv.

När ni vill få det enda rätta svaret och ni vill att det ska komma från en pålitlig källa, är vår rekommendation att ni gör så att svaret blir sant för er. Vadhelst ni bestämmer er för, vilken information som ni lägger er tilltro till, kan och blir ofta er sanning. Ni håller inte alla på att leta efter en enda sanning, eller det enda stycke kunskap som kommer att förändra allting.

Ni befinner er här för att utforska och skapa. Och därför, när ni letar efter något, försök skapa i stället för att bara avtäcka det som redan finns. Försök skapa den upplevelse som ni önskar, utifrån hur den situationen än är som ni befinner er i. När ni gör så, bemäktigar ni er själva. Ni har ett uttryck som säger att kunskap är makt, men vi skulle säga att vara en skapare är det som verkligen bemäktigar er.

Att skapa innebär att öppna för möjligheter som inte skulle existera för er om ni hängde fast vid ett specifikt stycke kunskap. De som vill att all deras kunskap ska komma från en endaste bok, är egentligen rädda. De är rädda för att skapa, på grund av vad som skulle kunna hända om de gjorde det.

Detta är varför de av er som befinner er i framkanten i detta medvetandeskifte, är villiga att lägga ner böckerna och börja titta inombords efter det som ni kan skapa. Ni befinner er här och håller på att skapa den nya kunskap som ni sedan kan tillämpa på den nya världen. Det är er roll, och det är vad vi är här för att bemäktiga er till att göra.

Vi är Plejadernas Höga Råd av Sju och vi älskar er alla mycket. Det var allt.”

 

Pleiadian High Council of Seven via Daniel Scranton, October 8th

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...