Judas Iskariot via Ann Dahlberg,  9 februari 2020

Judas Iskariot via Ann Dahlberg,  9 februari 2020

 

Jag är Judas och jag sitter här idag för att delge er några nya saker. Det är så att livet kan gå lite upp och ner ibland. Er känsla kan då vara att ni har misslyckats med något. Flödet som ni tidigare var i har försvunnit och ni undrar vad ni har gjort för fel. Det är inte så att ni har gjort något fel utan det kan helt enkelt bero på att ni har vuxit lite grann och är nu redo för nya utmaningar. Ni är nu mogna för att se nya sidor hos er själva. Ni kan nu lyfta på ytterligare en slöja och närma er friheten som finns där, inte så långt bortom er som ni ibland kan tycka, utan i stället kan ni finna den i kärnan inom er själva. Där kärleken bor där bor friheten, som vi har påtalat för er ett antal gånger. Ert inre rensande och sökande leder er hem.

En dag kommer ni förstå, att när ni lämnar över ert sökande till er inre vägledning, så blir vägen hela tiden ljusare, och tron och vissheten om att du får en gudomlig vägledning som endast kan leda dig hem blir starkare för vart steg du tar. Det är så här, kära vänner, att så länge du låter egot bestämma din färdriktning, så går du hela tiden vilse, ty egot vet inte alls vart han ska gå. Han har inget helhetsperspektiv utan allt är uppdelat i delar, varav en del befinner sig i småbitar, så pusslet kan bli väldigt svårt att lägga. Er inre vägledning har ett helhetsperspektiv och allt är noga uträknat så att du utan svårighet ska hitta hem. Det är de här energierna som pockar på er uppmärksamhet nu. Den lägre energin tillhör egot där allt är splittrat i olika delar. Den högre energin tillhör kärlekens kraft där allt ses ur ett helhetsperspektiv och där vi agerar tillsammans i en större helhet. Ert sinne behöver vänja sig vid denna helhet, se sig själv och världen ur ett nytt helhetsperspektiv, där allt hör samman och bildar en kedja med varandra.

Hur många av er kan se er själva och världen ur ett helhetsperspektiv i både tanke, ord och handling? Ja, det är inte helt lätt att förändra sig själv och därmed den värld som du lever i. Var inte alltför hård mot dig själv om du har misslyckats, ett misslyckat försök är bättre än inget alls. Inget alls betyder att du har gett upp eller fortfarande är sovande, medan ett misslyckat försök leder dig framåt om än så bara med ett litet steg åt gången. Ingen kan bli fullärd utan att ha övat lite först. Det är under övningens gång som ni kan förnimma ljusglimtarna av klarhet och kärlek och du börjar förstå vad som är ditt mål.

Var sanna mot er själva, kära mänsklighet. Låt inte lögnen förhindra er utveckling. Egot är bra på att dölja sanningen även för den som har börjat bli lite medveten. Vat aktsam på att endast kärleken i ditt hjärta kan vara den sanna vägen hem. Det är då oro, bekymmer och tungsinthet viker undan och lämnar plats för kärlek, glädje och sång. Ni har väl hört sången om frihet i era hjärtan. Frihet från sorger och bekymmer, där det endast är glädje och kärlek som fyller ert bröst. Allt känns lätt och det känns som att ni går på mjuka moln. Allt är möjligt och ni ser med stor tillförsikt på livet, nu och i kommande framtid. Det är den energin som vibrerar nu på Jorden. Den söker nå fram till ert innerstas skrymsel för att lätta upp ljuset där, så att ni med hopp och trosvisshet ska ta de steg som behövs för att klappa på kärlekens port. Porten som leder er ut till glädjen och friheten.

Det finns inget att vara rädd för, för Guds hand håller er stilla, och leder er till den väg som är förutbestämd för er att gå. Det är endast ert eget val som avgör när den stunden är inne.

Idag väljer jag att gå den väg som Gud redan har givit mig. Glädjen, kärleken och friheten har då redan uppenbarats för mig. Vägen hem är nu lugn, trygg och säker.

Jag är glad att jag kunde förmedla det här till Er idag.

Stor kärlek

Judas

Du gillar kanske också...