Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 22 januari 2022

 

Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 22 januari 2022

 

Jag är Judas och idag har vi en del andra saker som vi ska tala om. Visst, kärlek är stort och kärleksfulla tankar hjälper dig och andra som tänker dem så mycket som de bara kan. I en kärleksfull tanke kan lösningen på ett problem uppenbaras och du förstår hur du ska förhålla dig till det som för tillfälligt bekymrar dig. Låt inte bekymren drar ner dig i djupet, de kan lätt bita sig fast och då blir de svåra att bli av med. Det är när man kan se dem från lite håll som man kan bearbeta dem på rätt sätt och de får en mindre dimension än om de upptar hela dig och blir en del av ditt dagliga liv. En kärlekstanke kan i detta fall göra underverk och mirakel kan inträffa. Den som öppnar upp sig för mirakel kan plötsligt få uppleva mirakel lite här och där i sitt liv. Många av er har redan upplevt det och har tagit till sig av den erfarenheten som livet har skänkt dem. De lever nu i flödet och livet har fått en ny mening. Det kan fortfarande uppstå svårigheter men de löser sig oftast på ett bättre och enklare vis än vad de gjorde tidigare. Det är när man förstärker problemen som de kan bli ohanterliga i annat fall blir de mer hanterbara och har lättare för att lösas upp.

Det var dock en annan sak som jag kom hit för att prata med er om. Världen befinner sig i en vagga, den gungar lite fram och tillbaka, ibland gungar det lite lugnt och sakta, vid andra tillfällen går det lite snabbare, och emellanåt ligger den farligt nära kanten. Det har pågått ett tag nu och det är fortfarande inte över, även om det ljusnar betänkligt i horisonten. Ni behöver stå upp för er själva och det som ni känner är sant inom er. Det finns så många röster, så många förutsägelser, det vimlar av tyckanden och tänkanden. Människor befinner sig på olika nivåer och ser saker ur skilda synvinklar. Jag kan inte nog betona att du måste gå inom dig själv, för att finna din egen sanning och genom den så finner du den yttre sanning som du söker. Allt kan bara gå inifrån och ut och inte tvärtom som många tror. Det beror på att sanning för en är osanning för en annan, som står på ett helt annat utvecklingssteg än du själv, i den transformation som Jorden och alla varelser just nu befinner sig i. Din uppgift är att föra fram den sanning som du själv har i ditt eget hjärta och i slutändan så är det den enda sanning som finns. Det är hit som du ska nå, det är där som all utveckling härstammar. Du transformeras om inifrån och ut. Du utvecklas till en sann och kärleksfull människa med ett djupare perspektiv på dig själv och livet. Det förändrar ditt sinne och den verklighet som du trodde att du levde i. Din tanke, ditt sätt och ditt handlande blir nu av ett helt annat slag, och du tvekar inte längre över vad som är rätt eller fel. Du vet och förstår precis vad det är som du ska göra nu. Det kan gälla dig själv, det kan handla om din familj eller så kan det vara något samhälleligt ansvar som du står inför. Vad det än är så för du dina steg åt det håll som du nu känner att du ska gå. Du har påbörjat den uppgift som du steg ner för att göra, himlen ler, och  stjärnorna önskar dig lycka till och låter stjärnljus lysa upp din väg.

Vi befinner oss i samma båt och ju lugnare rörelser båten har, desto fler människor är det som  finner ro i sitt hjärta. Sök stillheten och ron inom er, kära människor, och ni får en behagligare båtfärd. Det är mitt råd till er nu inför de stormar som eventuellt kan dyka upp längs er färd fram till er slutliga destination. Det är där stillheten, ron och kärleken infinner sig.

Jag önskar Er en stilla båtfärd.

Stor kärlek

Judas

Du gillar kanske också...