Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 9 januari

Judas-Iscariot

Judas Iskariot

Lördag 9 januari 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Det är mycket som står och väntar men så fort startknappen har gått så kommer det att hända mycket vad det gäller pengar och valutor i världen. De sista justeringarna görs i dagarna framöver, sen är det igång, kära vänner. Förändringarna har redan startat på vissa platser men dem pratas det inte så mycket om än. Må de utvecklas i fred innan de stora länderna dras in i den här karusellen. Det är då det inte går att dölja det för de stora massorna av folk. Det kommer ovillkorligen att hamna i media. För det är ju så det är. Media riktar ju sig till det stora, inte det som sker i det lilla. Gott är väl det i dessa tider som är.

Många människor hinner vakna innan strålkastarljuset är där. Hade det varit ett positivt ljus så hade det väl varit bra men media är alltför partisk idag, så det skulle inte bli så positivt för de små länder som vill förändra sig. Ibland kan det osynliga vara bra. När det blir synligt så skiner det desto starkare. Detsamma gäller ju er, ni rensar en massa gammalt skräp som ni har gått och burit på. Tar in ny energi och förändrar er i er egen takt. Inget strålkastarljus där inte, men när ni är klara så lyser ni desto mer och kan påverka andra att göra samma resa.

Från det lilla till det stora kan gälla på alla plan i universum. Det börjar med en liten ring och ringarna blir större och större. När ni har slängt en sten i vattnet så har ni alla sett detta. Nu kanske ni förstår hur det fungerar. Allt börjar i det lilla som växer och växer tills alla kan se det. Detta gäller i alla kungadömen på jorden. Från det lilla myrsamhället till det mänskliga samhället. Från den lilla cellen till att innefatta hela kroppen. Från kroppen till mänskligheten som en kollektiv enhet. Vi är alla små i det stora hela samtidigt som vi är stora för andra mindre enheter. Vi är ju alla ”ett” – vi hör ju alla ihop. Vi växer och utvecklas tillsammans i symbios med allt runt oss.

Ta vara på dagarna framöver och hitta ert ”nu” i den tid som är. Det har aldrig varit viktigare än nu. Hjärtat vet vad som är sant eller falskt. Hjärtat är lättare att nå när man befinner sig i ett nu-tillstånd. Egot är rädd och går omedelbart in i försvar om det ställs inför något som det är osäkert på. Hjärtat kan hjälpa dig framåt nu och leda dig i den riktning som är bäst för dig.

Det behövs många lugna och sansade människor på jorden nu. Det gäller att bibehålla sitt lugn och att inte förhasta sig. Välj med omsorg, välj med kärlek. Är det ett kärleksfullt val, så är det säkert ett bra val. Det är kärlekens tid nu, så låt kärleken bestämma. Det som gör dig glad och kärleksfull är det som är bra för dig. Är det bra för dig så är det bra för de runt omkring dig. Det sprider sig, det blir en positiv energi runt dig.

Var kärleksfulla och omtänksamma mot varandra.

Jag avslutar med att skicka många kärleksfulla och omtänksamma tankar till Er.

Med så mycket kärlek

Judas

You may also like...