Judas Iskariot via Ann Dahlberg, September 12th, 2021

 

 Judas Iskariot via Ann Dahlberg, September 12th, 2021

 

 

Jag är Judas och idag vill jag bara säga att vi har kommit till lugnet efter stormen. Är det nu  vändningen kommer många att tänka när de hör det här. Till det måste jag nog svara nja .. vilket kan betyda både ja och nej. Skutan kan fortfarande gunga lite fram och tillbaka och ibland kan den ligga lite farligt nära kanten. Insikter kommer att bytas mot nya insikter och ett nytt stort uppvaknande kan vara på gång ute i världen.

Det händer mycket nu inom och utom er planet. Det mullrar och åskar samtidigt som det kan komma ett värmande solsken som från ingenstans. Det är en föränderlig tid som ni lever i, så det ena kan avlösa det andra, med en hastighet som inte tidigare har kunnat upplevas på Jorden. Era kroppar har fullt sjå med att försöka hänga med i den vibration som Jorden nu befinner sig i. Det gör att mycket som har legat under ytan kommer upp och låter sig beskådas. Det sker både individuellt och kollektivt på samma gång. Det kan vara något som kommer upp i det kollektiva som triggar det individuella och tvärtom. De som är extra känsliga för energier har svårt att veta, var det de känner och upplever just nu kommer ifrån. Det kan bli lite förvirrande och om man inte har tillgång till jordenergin så kan man lätt tappa fotfästet.

En liten stund i stillhet och meditation varje dag är det råd som jag skulle vilja ge er. Känn att fötterna vilar stadigt mot marken, stilla era tankar och fokusera på hjärtat en stund för att återfå balansen i ert sinne och i er kropp. Det är också där ni finner den vägledning, som så många av er behöver idag. Det gäller att ta små steg åt rätt håll, för att manövrera er själva på den väg, som är den bästa vägen för er att gå. Det kan annars vara lätt att gå fel, när det blåser från alla möjliga håll.

Håll i hatten, kära vänner, än har stormen inte bedarrat, även om den mojnar ner ibland och kan ersättas av riktigt ljumma vindar med en leende och värmande sol. Jag skulle vilja uppmuntra alla som läser detta, att hörsamma det jag försöker förmedla med här texterna. Det är viktigt att ni som läser dessa texter eller texter med liknande innehåll försöker vara jordade och i ert hjärta så mycket som möjligt. Ni kan mildra den storm som pågår på jorden och ni kan vara det solsken som lyser in och lindrar stormens verkningar. Ni kan vara den vind som smeker någon annans kind eller den solstråle som värmer någon annans frusna hjärta. Ni har en sann och viktig uppgift var ni än befinner er på Jorden. Ni har vårt fulla stöd och vi finns hela tiden omkring er och förstärker era goda avsikter och intentioner. När ljuset lyser starkt drar sig mörkret tillbaka. Minns att ljusstrålen behöver inte vara så stor innan den fyller en hel sal. Några få av er fyller lätt en hel fotbollsplan och ett större antal av er kan vända natten till dag.

Nu kanske ni kan förstå varför ni ska stå kvar i ljuset, låta er ledas av hjärtat oavsett vad det är som händer i ert liv. Ni är ljuset som stod emot mörkret och Gud vände natten till dag.

Ni är alla så älskade och välsignade. Ni är de ljus och den kärlek som Jorden nu längtar efter.

Stor kärlek

Judas

Du gillar kanske också...