Sananda via Beatrice Madsen, 3 november, 2018

Sananda     via     Beatrice Madsen   181103

Jag kom, jag såg, jag segrade.

Mitt rike ligger i dina händer kära barn och människa. Jag föddes inte utan att förblöda och så gör inte heller du. Du kan inte se mig, du kan endast känna mig. Kom ihåg det, oh människa. Visar någon sig för dig som mig, känn då efter. Djupt i ditt hjärta vet du att jag finns lagrad. Jag kommer inte tillbaka som en person, oh människa. Se igenom illusionen. Jag kommer tillbaka i ditt hjärta, i din nästas hjärta. Jag kommer tillbaka som en tiggande trashank som ber dig om nåd. Det är inte dina pengar jag vill ha, oh, människa. Jag vill möta din blick och bakom maskerna så ler vi mot varandra, oh, människa. Vi ler och vi känner igen varandra, för vi vet att du är jag och jag är du trots att du är en fullkomligt unik varelse med allt som är du. Jag kommer tillbaka som rikemans-sonen du trodde var en stor egoist men som plötsligt gör den mest häpnande kärleksgärning. Oh, människa, jag kommer tillbaka som den tarvligaste figur som ber dig på ett störande vis om ett glas vatten, när du möter dess blick ser du mig glimma i dess botten.

Jag ser dig,oh männikobarn. Äntligen kommer du att snart se mig, men ett kanske i ett annat sken än du först trodde. Min lyskraft i dig är stor, när du accepterar mig. Ingen kan så undgå att röras av just din nu så bländande skönhet, och då menar jag skönheten inifrån ut. Din medkänsla är starkare än någonsin förut, det finns ingen som inte rör vid ditt hjärta. Dock ser du igenom illusioner och det som inte är sant bedrar dig inte.

Vi är stilla på väg dit. Det kan inte gå fort, för då går ni sönder, oh människobarn. Men förstå att jag föds innifrån ut och jag har inte händer och fötter, för jag har edra händer och fötter och jag har inte öron och ögon för jag har edra öron och ögon men ni har inte ert hjärta, för ni har fötts i födslovåndor och ni finns i mitt hjärta, oh människa. Vi andas samma andetag och bringar ljus i mörkret, halleluja, vi skådar ljuset, halleluja.

Jag älskar er, oh människobarn och jag är på väg att återfödas.

Du gillar kanske också...