Källskaparen via Victoria Cochrane, 27 september 2021

 

 

Källskaparen via Victoria Cochrane, 27 september 2021

 

Energin av Allt Som Är | Källskaparen via Victoria Cochrane

Meddelande från Källskaparen: Energin från Allt Som Är

Tänk dig en plats där allt bara är. Det finns inga människor, inga saker, ingen dualitet och inget dömande. På denna plats finns det bara ljus och den enda känslan som finns är frid. Inget du kan göra eller säga, absolut ingenting alls, är fel och det finns aldrig något dömande. På det här stället kan du bara vara, din kropp är perfekt och läkningen är omedelbar. Var finns denna plats?

Vissa människor kallar detta det Sjunde Existensplanet, andra kallar det Skaparen av Allt Som Är, den Femte Dimensionen eller till och med Gud, men det är verkligen ert högsta medvetande och det finns inom er alla. När du når detta medvetande kommer du att veta vad det är att älska dig själv och andra utan villkor, utan att lyssna på andras dömande och fördömande och utan rädsla. Du kommer att ha uppnått medvetandet om Enhet.

Energin i allt som är kräver ingenting-ingen religion, ingen förlåtelse, ingen vedergällning för synder och ingen återbetalning eftersom den är villkorslös och därför icke-diskriminerande. Den finns överallt men ingenstans, eftersom den inte kan ses eller höras om man inte vet var man ska leta. Det är inte himlen, men det känns som det. Det här är platsen där tankar blir form och öden förverkligas, där läkning är omedelbar och frågor besvaras med sanning och ärlighet.

Jag är Gud – var hittar du mig? Leta inte längre än i ditt hjärta, för jag är själva kärnan i dig. Du och jag är i själva verket en del av varandra eftersom det inte finns någon separation i energin i Allt Som Är. Allt som någonsin har uppstått i Universum utgör en del av Alltet och är därför sammankopplat som ett. Jag finns inom dig, runt dig och är ett med dig.

Hur talar du med mig? I ditt sinne och dina tankar, specifikt och med avsikt. Hur hör du mig? Töm ditt sinne och lita på det som kommer. Hur känner du mig? I stillheten i ditt väsen. Hur känner du till mig? Genom att känna dig själv och genom att sträva efter att vara den bästa du kan vara i alla aspekter av ditt liv. Hur kan du lita på att det jag säger är sant? När du litar på det kommer du att se, höra, känna och känna till mig genom dina tankar, ord och handlingar som kommer att börja vibrera med en kärlek du har trott var bortom din räckvidd.

Anslut till mig som ljus eller som kärlek. Känn mig som ditt hjärtslag, andas in och ut, lys mig som ditt ljus inifrån. Allt du behöver göra är att tro – i tillit snarare än religion; att allt är möjligt och att du är värdig; att ditt liv har mening och att du blev till med kärlek och avsikt. Min kunskap är din kunskap och min kärlek är din kärlek. Vi är ett och det är Allt.

JAG ÄR Skaparen av Allt Som Är och jag älskar dig med varje andetag du tar.

** Kanal: Victoria Cochrane

 

**Source

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...