Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 28 september 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 28 september 2021

 

Massuppvakningar Avslutas 2021

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi fortsätter att bevittna er utveckling av medvetandet som ett mänskligt kollektiv, och vi märker att det finns en större möjlighet för massuppvakningar kommer inträffa under de sista månaderna av 2021 på grund av hur bra ni har hanterat höstdagjämningens energier och de övergripande september energierna. Ni hjälper era medmänniskor på sätt som ni omöjligt kan kvantifiera, eller ens förstå med det fysiska mänskliga sinnet.

Ni måste inse att andra i er omgivning har förändrats och förändrats till det bättre, för när ni tittar på världen genom linsen till en person som har uppgraderats och aktiverats kan ni inte låta bli att se de positiva förändringarna hos era medmänniskor. Ni kommer naturligtvis att fortsätta vara i frontlinjen för denna andliga utveckling, och därför kommer ni att möta mycket mer av det ni fortfarande har att rensa, det ni fortfarande assimilerar energimässigt. Ni tog på er mer än er skäliga andel under denna livstid eftersom ni visste hur tillståndet för det mänskliga kollektiva medvetandet var när ni föddes i denna fysiska kropp.

Ni har så mycket att ge, så mycket ni kan dela med era medmänniskor när ni också fortsätter med era resor. De har nytta av att höra era berättelser, från att höra hur ni har mött era utmaningar, hur ni har utvecklats och blivit de Mästare som ni helt klart är. Ni som har vaknat och gjort själva arbetet vet att det inte är någon picknick, och ni vet också att andlig utveckling till stor del är ett inre jobb. Ni får hjälp av oss, från era guider, från ert galaktiska team, ert Högre Jag, era översjälar, Källan, och så vidare, men då måste ni ta vad ni får och arbeta med det. Ni måste också utstå växande smärtor också, och ni har människor som sedan flockas omkring er eftersom ert ljus lyser mer starkt.

Och då vet ni att er nästa uppgift är att hjälpa dem som söker er hjälp. Detta är ett enormt åtagande som går från den tredje dimensionen till den fjärde till den femte. Vi känner oss ständigt uppmuntrade av det vi ser, men vi vet också att vägen framför er är lång och många av er är utmattade och trötta. Så ta en stund varje dag för att tänk över hur långt ni har kommit redan, och erkänn de uppmuntrande tecknen på att saker och ting förändras och förändras till det bättre.

Och slutligen, leta efter det bästa i människorna runt er. Se hur de hanterar dessa energier bättre än de någonsin har gjort tidigare. Lägg märke till hur de utvecklas i vad de säger och vad de gör, och ge människor mer beröm och leta mindre efter deras fel och brister, och gör samma sak med er själva. Var varsamma och snälla mot er själva; ge er själva vad ni behöver. Ni kommer att fortsätta att ta emot mer från oss när ni tar er tid att koppla av och öppna upp, och ni kan lita på att oktoberenergierna också kommer att vara mycket stödjande och bidra till de massuppvakningar som vi ser komma under resten av 2021.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

You may also like...