The Group via Espavo, 21 januari 2022

 

 

The Group via Espavo

21 januari 2022

Karl-Alfreds Röst

Hälsningar, kära ni. Välkomna.

Vi tar er på en resa i livet, en resa av ljus, för att visa er några av era energier i era egna speglingar. Detta är en mycket magisk tid att fira, för ni går genom nya energier och årstider. Viktigare är att ni är på väg not krönet på en våg, en energivåg där förändringar är lätta att genomföra. Men det är där som mycket av utmaningen ligger, även om vissa av er redan förstår de viktigare aspekterna och hur ni ska ta er an denna energi på ett nytt sätt.

Påbörja Förbindelsen

Vi har tidigare nämnt att er plats på den här planeten varit reserverad. Ja, den plats ni sitter på har haft ert namn på sig i eoner. Det är kritiska ögonblick av tid-rymd som ni fört in. Och genom era många kontrakt tog ni allting ni behöver med er. Välkomna hem alla. Välkomna till den nya världen. Välkomna till det nya ljuset. Så, ta ett andetag, alla, och låt oss dyka lite djupare.

Vi kommer att be er alla att räcka ut era energetiska händer. Om det är någon med er i rummet, kan ni hålla deras händer. Om inte, räck ändå ut era händer, vi håller dem åt er och förbinder er alla runt globen. Ta ett djupt andetag, sträck sedan bara ut det. Låt det ske precis nu. Åh, bra gjort. Ta nu tre djupa andetag in och ut, in genom näsan och mycket sakta ut. Ni stimulerar Vagus-nerven, släpper alla spänningar och all inflammation i kroppen, släpper allt med varje utandning. Fyll med ljus i inandningen, släpp sedan spänningarna med utandningen.

Jorden kommer att få mycket hjälp de kommande dagarna. Och, kära ni, ni kommer att få energi från andra sidan slöjan, i många former och kanaler. Inte bara från mästar-helarna som samlats i mängd för att föra genom denna energi, utan också från olika andra källor i hela universum. Det är av den orsaken som människor inte är villiga att återgå till gamla arbeten och befattningar. De har upplevt en frihet de inte vill ge upp. Det har kallats ”den stora avgången”, men det gäller inte bara arbete eller karriär. Verkligheten har mycket snabbt förändrats med viruset. Ja, det har också fört alldeles för många människor Hem. Nu finns det tillräckligt många mästar-helare samlade på den här sidan av slöjan, för att hjälpa hela mänskligheten flytta upp till denna nästa nivå av livet.

Föreställ er att ni ser tillbaka på tiden när detta virus förändrade planeten. Ta ett djupt andetag igen och räck ut era händer. Känn energin gå genom ert hjärta. Då den kommer in genom ena handen och ut genom den andra, snabba på den så den går ännu fortare. Den går nu genom ert hjärta i små pulser. Ni känner dem gå genom, men de går i 300 000 km per sekund. Det är ljusets hastighet, sju gånger runt jorden på en sekund, genom ert hjärta. Känner ni det? Bra. Håll i det. Tävla med det och sprid det, låt det uppliva er. Andas in ljus då ni tar ett energiavtryck och håll den saken precis där, precis nu. Utmärkt, bra gjort kära ni. Bravo! Och det vi ska göra nu är att sätta samman en slutlig sak.

Ni inträder i en ny tid, för en splitter ny era startar. Det är en storslagen tid när människor går i nya riktningar. De bestämmer sig för att vi inte ska göra dessa misstag längre. Vilken fascinerande tid den energin över hela planeten samlar. Det skapar möjligheter för människor att gå i många riktningar, och för att er egen ande ska komma ännu längre in i ert varande. Men det kan bara inte ske ensamt, det är det konstiga med detta. Ja, det har funnits många tillfällen när helare och stormästare har inkarnerat på Jorden. De gick omkring och visade människor vad som var möjligt, men så många började be till dem istället för att göra som dem. Ofta slutade det med att de hedrade personen mer än budskapet.

Healing-cirkel

Vi ber er nu att ta med allt ni har till denna healing-cirkel. Återigen lägger vi det i den stora grytan och för hela planetens energi genom hela ert system. Den här gången ber vi er föra in den genom er högra hand, sedan sända ut den genom er vänstra.

Känn kärlekens milda rytm då den cirkulerar in genom den högra och ut genom den vänstra, och går genom hela planetens cirkel. Harmonisera nu detta flöde med er andning. Känn den naturliga ebben och floden. Och om ni har någon, speciellt om de givit er tillstånd att arbeta med dem i healing-cirkeln, bara tänk på dem. Ha dem i sinnet, men ni behöver inte bekymra er för om de kommer att helas eller vad de kommer att göra. För bara in dem i denna healing-cirkel, låt sedan den här energin göra resten. Och om ni har något ni är redo att släppa, sätt er avsikt att göra det.

Så ta ett andetag och bara släpp er energi ett ögonblick. Låt den spridas ut utan begränsningar och finna sin naturliga form. Se era tankar för dagen, era avsikter och projekt spridas ut i världen. Och återigen, håll i det och för det den här gången genom er högra hand. Låt det cirkulera genom ert hjärta, sedan ut genom er vänstra hand och runt globen. Ta ett djupt andetag och låt allt flöda genom precis nu. Då ni sakta andas ut, känn er energi förändras. Utmärkt. Nu har healing-cirkeln bildats globalt. Titta på då dessa svårigheter börjar lösas upp och pixla, flyga iväg ut i rymden. Det är nästan som om en sten blir till damm i vinden. Perfekt. Ta ett andetag, kära ni, och återvänd till kroppskostymen.

Ni är magikerna på spelbordet. Många saker händer just nu så att ni kan skifta till nästa nivå. Allt som krävs är vilja att ta nästa steg framåt, och att vara den ni alltid varit. Kära ni, ni är magiker, var och en av er. Vi går vid er sida och ovanför, vi går i er takt. Vi går med er för att hjälpa till att bana vägen, för ni bär hoppet hos så många på vår sida av slöjan. Ta ett djupt andetag och äg det. Vet att ni är på den perfekta platsen vid rätt tid. Och med detta, ta ett djupt andetag och blås ut kraftfullt. Då ni för denna energi i n i universum har magin startat. Välkomna Hem alla. Det är en storslagen tid att vara här.

Ni är de största änglar som någonsin har levt. Vi är så stolta över er, kära ni, bra gjort. Tack för att ni är här. Tack för att ni har modet att inkarnera, att vara i den där fysiska kroppen på det sätt ni är just nu, sårbara. Ja, egentligen inte, eftersom vi har er och håller er nära. Vi ber er bara att behandla varandra med respekt, att vårda varandra och leka gott tillsammans.

Espavo

The Group

Hälsningar Hemifrån, kära ni. Jag är Betraktare.

Jag gör er sällskap i en så vacker tid på er planet. Saker har börjat röra sig på nya sätt, och ni ligger bakom allt det. Andar kommer i linje och det är vackert från vårt perspektiv. Ni är på den perfekta platsen vid precis rätt tid. Inte för att ni har alla svar, eftersom de har distribuerats genom många som spelar denna vackra kurragömma-lek bra, men ni avslöjar nästa nivå av spelet. Ja, för att kunna göra det var ni tvungna att gå genom en del svårigheter och uppleva utmaningar som skulle främja omställning av er energi. Ni gör detta nu, då er hela er värld har förändrats.

Tja, tänk om ni skulle betrakta detta om sju år, tänkande vad var det för underbar sak som hände? Tänk om ni kunde se några av de otroliga saker ni åstadkommit som resultat av de svårigheter och utmaningar ni går genom nu? De flesta människor vill bara att allt ska återgå till att vara normalt, men det finns inget normalt. Det har egentligen aldrig funnits. Det som händer är att människor växer. Människor utvecklas till vissa nivåer och då når de en bekvämlighetszon. Ni kommer att känna er mycket bekväma när ni kommer Hem, ni förtjänar att känna er bekväma och lyckliga på er planet. Men ändå, var inte rädda för utmaningarna. Vet att ni efter en kort tid kommer fram som en mycket bättre person, oavsett vilka svårigheter ni går genom. Men nu, när ni kliver in i 2022, ett nytt år och en ny möjlighet, skulle vi vilja att ni tar fram era högsta drömmar under en liten stund.

Att Bemästra Karl-Alfreds Röst

Oh, ja, vi kallar detta lilla ”Karl-Alfreds röst”. Karl-Alfred var en seriefigur som fick styrka av att äta spenat och sedan kunde klå upp sina fiender, medan han muttrade sina tankar tyst. Nåväl, var och en av er har denna skeptiska lilla Karl-Alfreds röst i ert bakhuvud. Och ni säger, ”åh vilken vacker dag!” Men då hör ni Karl-Alfreds röst som säger ”Ja, men något dåligt är på väg”. Detta är en naturlig balanseringsmekanism, och detta är en perfekt tid att tämja den rösten. Hör den, lyssna på den, men reagera inte. Försök inte blockera den, lyssna bara. Förstå den, gå sedan vidare.

Det är verkligen ganska utmanande för de flesta människor just nu, men ni är närmare än ni tror. Verkligheten är att er värld börjar förändras och öppnas upp på olika sätt. Och ja, detta är svåra tider, men det är också tider för övergång och mästarskap. Allting kommer fram för er, för att hjälpa er att ta reda på vad ni vill bemästra och ta till nästa nivå, liksom vad ni är redo att lämna bakom er.

Spår av Ljus

Ta ett andetag och andas ut sakta. Känn denna skönhet komma in i ert varande. Känn ljusets förbindelse då det går genom er och tar vägen genom era ögon i er röst. Varje rörelse av er kropp bär denna vackra ande. Ni lämnade ett spår av ljus bakom er, även om ni tidvis bara kände vinden i ansiktet och världens motstånd omkring er. Vi säger, titta bakom er. Ni kommer att se spåret av ljus som tydligt ligger där. De flesta av er har lämnat spåret, och ibland får ni hjälp med det. Men vi andra tillfällen måste ni gå undan vinden för att hitta vägen med minst motstånd. Året som kommer är fortfarande ett år av förändring. Och ja, det blir inga normala år, för ni befinner er i rörelse. Ni är i övergångstider, i tider av kärlek, och tider av mästarskap. Välkomna Hem, kära ni. Det är med största ära och vi ber er behandla varandra med högsta respekt, för ni ser in i Guds ögon. Vårda varandra och öppna dessa dörrar vid varje möjlighet, spela väl tillsammans då ni träder in i en helt ny värld, välkomna Hem.

Jag är Betraktare och jag älskar er kärt.

Och jag tycker också om att titta på.

Espavo

 

 

 

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...