Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 december 2022

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 december 2022

 

Receive Arcturian Assistance & Take Source Further ∞The 9th Dimensional Arcturian Council

 

Ta emot Arkturisk Assistans & Ta Källan Längre∞Det 9D Arkturiska Rådet, Kanaliserat av Daniel Scranton

 

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har tagit så mycket av er tid som vi kan för att påbörja denna upptäcktsprocess med er alla. Vi är här för att upptäcka vad som är möjligt med er. Vi är glada över att upptäcka möjligheterna för vad vi kan åstadkomma tillsammans, och det är en av de viktigaste anledningarna till varför vi fortsätter att komma till er genom kanaler som denna och på det astrala planet. Vi gillar att utforska vad kombinationen av ert medvetande med vårt kan göra på global skala och på en galaktisk skala, eftersom vi försöker spela en så stor roll som vi möjligen kan i mänsklighetens uppstigning. Den önskan kommer från vår nyfikenhet på vad som är möjligt.

Nu är ni där på Jorden vid denna tidpunkt för att upptäcka vad som är möjligt när ni kombinerar en fjärdedimensionell människa med Källenergi mitt i det hav av begränsningar som ni föddes in i. Och så, ni är där för att inte bara gå förbi de inbyggda begränsningarna av fysikalitet, dualitet och de tredje och fjärde dimensionerna, utan ni är också där för att gå längre än någon mänsklig varelse någonsin har gått i ett fjärdedimensionellt frekvensområde. Det är verkligen målet för era själar.

Ni stiger upp. Det är vad som händer. Och det kommer att hända med eller utan ert medvetna deltagande. Ert medvetna deltagande gör upplevelsen bättre för er, och i den här tiden som ni nu har mellan var ni är och fullbordandet av er uppstigning till 5D, har ni förmågan att gå längre än någon någonsin har gått förut i er unika uppsättning av omständigheter. Och så, ni är där för att arbeta med varelser som oss för att ta Källenergin i en fysisk kropp en bit längre, och det kommer alltid att vara vår önskan att se vilken roll vi kan spela i det spektakulära uppdraget som ni har varit en del av under så många liv där på Jorden.

Tro oss när vi säger att vara på Jorden och reinkarnera där om och om igen inte är ett tecken på att du på något sätt är mindre utvecklad som själ. Faktum är att det är ett tecken på att du klarade utmaningen igen och igen och igen, och det är så mycket mer avundsvärt än du inser. Nu, de av er som har vaknat upp till sanningen att du och alla andra runt omkring er är Källenergi som maskerar sig i en fysisk kropp har knäckt den koden. Och nu måste ni bara sätta in den kunskapen i en större varelse, en större känsla som ni bär med er vart ni än går.

Det är sättet att gå bortom det som redan har gjorts tidigare och det som redan har upplevts av Källan genom andra fjärdedimensionella varelser. Så här är vi, i den nionde dimensionen, mellan er alla och Källan, och vi försöker att höja er, att skapa tillsammans med er och att se hur långt vi kan gå när vi arbetar tillsammans. Och om du är intresserad av att följa med på den turen så finns vi alltid tillgängliga. Vi finns runt omkring. Och om du kan utnyttja den iver och spänning som vi känner, kan du verkligen gå till dessa nya höjder med vår hjälp.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...