Kanalisering av Gudinnan via Beatrice Madsen, den 29:e April 2018

Kanalisering Gudinnan  den 29:e April 2018 Beatrice Madsen

Jag är Gudinnan, jag är det feminina, den högsta principen av det kvinnliga. Jag är närvaro och har en närande natur. Allt omsluter jag och genomsyrar med det gudomligt feminina. Min tid är NU. Jag ÄR och ljuset är min seger. Jag älskar er alla innerligt och totalt. Gaia är min heliga dotter och jag omsluter henne i ett kärleksrus. Hon har varit blödande och sårad, precis som ni kära människobarn, men hon och ni har kommit igenom den värsta krisen. Hon behöver er villkorslösa omsorg och när ni helar henne så helar ni tillika er själva. Ger ni henne det hon behöver på ett osjälviskt vis och ser till hennes bästa så får ni tillbaka mångfaldigat. Lita på det. Ni är endel av hennes kropp, det är dags att inse det helt och fullt.

Min Gudinnenergi gör ingen skillnad på stor eller liten, gammal eller ung, stark eller svag, välutbildad eller outbilad, mörk eller ljus. Alla behövs och alla får finnas. Särskilt omfamnar jag det svaga och det sårade, som behöver helas och älskas.

Jag älskar det manliga och den maskulina principen. Vi har ingen motsättning mellan oss, tvärtom så är vi ett evigt danspar. Genom vår förening så skapar vi i Universum och i allt vi Är. Våra olikheter attraherar och berikar. Livets, kosmos och universums dans är vår gemensamma näring. Be om mitt stöd och jag är genast där, likt en ljusspiral omfamnar jag dig och visar min närvaro på det mest diskreta och innehållsrika sätt. Jag finns också inom männen och många, många män erkänner min existens och vårdar Gudinnan inom sig.

Jag vill ge dig en övning som kan göra skillnad. Om ett stort antal människor skulle göra denna övning under en månads tid skulle vi se mirakel födas och Gaias uppstigning gå fortare;

Övning;

Försätt dig i ett meditativt tillstånd minst en gång i veckan (10 minuter)under en månads tid. Slut så ögonen och se för din inre syn din inre man och din inre kvinna. Titta noggrant på hur de ser ut och hur de mår. Kanske din inre kvinna mår sämre än din inre man. Sänd henne då kaskader av helande Gudinneenergi. Låt så den inre mannen och kvinnan vända sig mot varandra och se in varandras ögon. De ser varandras långa kamp i liv efter liv. De ärar och vördar varandra och de sänder en stråle av kärlek från det ena hjärtat till det andra. De tar varandras händer och ger så varandra en lång och innerlig omfamning. Därefter tar de tag i en hand, vänder blicken framåt och går med en gemensam kärlekskänsla med blicken fast, fäst i ljuset framåt.

Du gillar kanske också...