Archangel Gabriel via Shanta Gabriel, 22 april, 2018

GABRIELS MEDDELANDEKORT FÖR DENNA VECKA

 

NÄR DU HÄNGER DITT LIV ÅT GUD SÅ FLYTTAS DU TILL LIVSSTRÖMMEN AV RENT MEDVETANDE DÄR DET INTE FINNS NÅGRA BEGRÄNSNINGAR.

Shanta Gabriel
Jag älskar iden om en Livsström av rent medvetande. Jag tycker tom att ordet Livsström är väldigt inspirerande.
För mig betyder det att det finns en mäktig flod av all skapelse som flödar genom oss hela tiden. Vi kan använda denna energi till att tillsammans skapa en ny verklighet för våra liv genom att rätta in oss med det gudomliga medvetandets högre frekvenser och omsluta oss själva i flödet av denna Livsström.

Den svåraste biten är tilliten och att bara låta oss själva slappna av och ta emot från denna kärleksfulla närvaro av gudomlig energi där vi lever, rör oss och har våra väsen.
När jag står inför tider av förändring, vilket händer ofta nuförtiden, underlättar det för mig att jag återigen hänger mig själv åt gud. Ibland gör jag det väldigt formellt och ibland är det en del av min dagliga intention.

Jag vet att mitt liv flyter på så mycket lättare och behagligare när jag låter den  gudomliga kraften inspirera mina handlingar. Om och om igen överlämnar jag mitt liv åt gud och ber om vägledning genom allt som händer i min värld.

Efter mina andliga övningar, när mina vibrationer har lyfts så kan jag be för världen och känna en genklang i mitt hjärta som säger mig att jag faktiskt har klivit in i det oändliga flödet av livsströmmen där det inte finns några begränsningar.

Helig närvaro:

Jag erbjuder allt som jag är och allt som jag gör till kraften av gudomlighet som arbetar i och igenom mig. Jag ber att alla bördor i alla avseenden av mitt liv lyfts upp och bärs på vingar av ren kärlek av de änglar som vägleder mig.

Må jag leva i harmoni med det gudomliga flöde av obegränsad visdom och lita på att alla mina behov är tillgodosedda, nu och för alltid.

Må alla varelser vakna upp till djupet av kärlek och visdom i sina hjärtan. Må allt vatten i världen bli renat och tillåtas att flyta fritt och hitta en helig balans.

Må bina hedras och respekteras för det liv de erbjuder oss.

Må alla världens ledare hitta visdom och kärlek i sina hjärtan och ta hand om sitt ansvar att tjäna folket på ett gudomligt och perfekt sätt. Må djuren bli välsignade, omhändertagna och respekterade för allt de ger till världen. Må mänskligheten leva i balans med jorden.

Må vi alla bli välsignade att leva i lätthet och ynnest i flödet av den gudomliga skapelsen.

Och låt det så vara.

Shanta Gabriel
April 22, 2018
www.ShantaGabriel.com

Du gillar kanske också...