Kapten XIA från Sirius via Inger Noren, 30 oktober, 2019

Kanaliseringar från Universum nov 2019

2019-10-30

Kapten XIA från Sirius stjärnsystem

Det är med stor glädje vi kan se att människorna har stigit ytterligare i medvetenhet och frekvens. Med allt som händer nu för GAIA och människorna i sin uppstigning är detta väldigt mycket mer än vad vi hade förväntat oss. Energierna som laddas ned till Jorden är väldigt starka och de kommer från de högre frekvenserna på 9:e dimensionen och högre.

Vi galaktiker kan se att allt fler människor får del av sina tidigare kunskaper och visdom från alla sina tidigare liv på Jorden och andra stjärnsystem. Det är väldigt glädjande och hoppfullt att uppstigningen går som planerat för människorna. Det är en stor och fantastisk nyhet att snart kommer det att synas ljusskepp vid horisonten som först visar sig som ett moln och därefter som ett ljussken för de människor som kan se. Så småningom visar sig skeppen för alla människor så att alla kan se dem. Efter det är det inte så långt kvar till en masslandning på Jorden med våra skepp.

Galaktikerna är väldigt glada att utvecklingen går så snabbt för människorna och även Moder Jord. Vi arbetar fortlöpande med att skicka kärleksenergier till Jorden och människorna för att nå så många som möjligt. Fortfarande är det många människor som inte har en aning om vad som händer på Jorden och att allt blir förändrat allt eftersom. Det är dessa människor som vi måste få att vakna och få dem att inse att allt är förändrat till en ljusare och vackrare Jord samt bättre tillvaro för alla människor.

Det blir ett stort arbete för ljusarbetarna att få de människor som inte har haft en aning om vad som har pågått på Jorden och för GAIA. Uppstigningen varierar väldigt för människor som befinner sig i olika höga frekvenser. Vissa människor vill inte att något förändras i deras tillvaro och de är nöjda med den 3:e dimensionen som de befinner sig i. Alla kommer att stiga upp i frekvens när tiden är mogen för dem.

Ljusarbetarna gör ett fantastiskt arbete för oss galaktiker men även för människorna med att vara positiv, kärleksfull och bara sprida sitt ljus till andra människor som de kommer i kontakt med. Det behöver inte vara några stora prestationer utan endast vara på Jorden och sprida ljuset till så många som möjligt. Detta påverkar Jorden och även hela Universum.

Galaktikerna arbetar även med att försöka förändra relationerna till människorna för att mötet så småningom blir så positivt som möjligt. Vi vet att många människor är rädda för oss galaktiker men det enda vi vill är att få träffa våra bröder och systrar på Jorden igen. Vi har träffats många gånger tidigare i våra liv, antingen på någon planet i våra stjärnsystem eller på våra ljusskepp.

Vi är glada för denna kanal som kan förmedla våra meddelanden till människorna om deras uppstigning till högre frekvenser.

Lev i kärlek till er själva och till varandra. Kärleken är det enda sanna.

 

Kapten XIA och besättningen

 

Stort tack …… I kärlek jag tjänar…… JAG ÄR

 

Du gillar kanske också...