Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 juli, 2023

 

Vilken tidslinje befinner du dig på? ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi lägger stor vikt vid denna tidpunkt på att lyssna på er inre vägledning, eftersom ni aldrig har levt på jorden i någon annan livstid där ni har haft så mycket inflytande från externa källor tillgängliga för er. Du kan gå in på din dator, din telefon, din surfplatta och ta reda på vad någon annan tänker, vad någon annan förutspår, vem som bor tusentals mil bort. Och det finns inte bara en person som erbjuder sitt perspektiv online. Det finns så många som gör detta, som påverkar många, många människor och hur de tänker, vad de tror och i slutändan hur de vibrerar.

Många av de som gör detta får sin information från andra människor som de har hittat på Internet och sätter sin egen twist eller sin egen snurr på något de har läst, hört eller sett. Det är dags för er alla att lita på er själva och era känslor, eftersom ni bestämmer vilken framtid ni upplever i varje ögonblick. När du hör folk prata om tidslinjer kan du anta att alla går på samma tidslinje tillsammans, oavsett hur de vibrerar, oavsett vilka val de gör, oavsett hur upplysta de är. Det verkar knappast som universum vi lever i, där varje individuellt medvetande, varje aspekt av Källan, får välja i kraft av sin vibration vilken tidslinje de befinner sig på.

Därför, om du sätter din tilltro till någon som berättar för dig om en tidslinje som ni alla är avsedda att uppleva, och när du tar in den personens perspektiv, känner du dig hemsk inombords, måste du lyssna på den känslan. Den känslan säger dig att det är något med denna förutsägelse som triggar dig, som tar upp något trauma från dina tidigare liv, som du fortfarande behöver rensa. Och när du väl rensar det genom att känna det och andas in i det, då kan du komma ihåg den här överföringen från oss som säger dig att du inte längre behöver lägga din uppmärksamhet på undergångs- och dysterhetsscenariot som du stötte på, oavsett hur många människor säger dig att det är den enda sanna sanningen.

Kom ihåg att många av dessa människor bara får sin information från en annan källa, och den sprids, eftersom den är övertygande, eftersom det är en intressant historia. Den har de goda och de dåliga som kämpar mot varandra i något slags heligt krig, och allt detta ger utmärkt berättande, men du vill inte leva det, och du behöver inte. I de flesta fall har du redan gjort det, och det är därför det resonerar med dig på någon nivå men ändå får dig att känna dig hemsk inombords. Det finns så många vackra tidslinjer som du har framför dig just nu att välja mellan, och i själva verket finns det många fler positiva tidslinjer med bra känsla än det finns negativa, men de negativa får all press. De får fler visningar, fler kommentarer och fler likes, vilket bevarar dem i den värld du lever i just nu.

Vi råder dig att välja det som känns bäst för dig i detta nu-ögonblick och sedan lita på att ditt nu-ögonblick är det som avgör din framtid. Du lever i en värld just nu där så många människor har börjat kanalisera, men tänk på att de flesta kanalister är relativt nya inom kanalisering och därför lägger mycket av sig själva på sin kanalisering. Många av deras egna övertygelser kommer att vara en del av de budskap som de lägger ut, även om de ansluter till en högre form av medvetande som de gör. Om du helt enkelt lägger din uppmärksamhet på information som ger dig kraft, som får dig att må bra, som påminner dig om vem du är och som bekräftar för dig att det du vet innerst inne är sant, då gör du något som tjänar dig genom att titta utanför dig själv för att se vad vissa lärare, vissa kanalister säger.

Och du kan tillbringa resten av din tid med att gå inuti, meditera, leva ditt liv, följa din lycka, spendera tid med dem du älskar, komma åt din egen direkta länk till högre medvetande, känna Källa inuti dig och runt omkring dig, och du kan ge dina sinnen en paus från att behöva veta allt som kommer att hända under de närmaste veckorna, månaderna och åren. Lita på era hjärtan, lita på era impulser, era instinkter, er intuition och lita på era känslor, och låt allt fungera på det sätt det är menat, vilket alltid är för det positiva, för ni är alltid på denna uppstigningsresa, och där finns inget att stoppa det.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *