KaRa och En Som Tjänar (OWS) via James McConnell 12 juli 2020

KaRa och En Som Tjänar (OWS) via James McConnell 12 juli 2020

KaRa (kanaliserad av James McConnell)

Jag är KaRa. Som alltid uppskattar jag dessa möjligheter, dessa stunder som jag kan vara med er och dela med mig till er, mina älskade bröder och systrar från stjärnorna. För alla ni, alla ni som är med i detta samtal, och många av er som kommer att läsa eller lyssna på dessa ord, är stjärnfrön från stjärnorna.

Nu i dessa stunder som kommer, förflyttar ni er till ett djupare tillstånd av medvetenhet. För det är vad det här handlar om: ett uppvaknande i medvetenhet och en förflyttning dit. För sa inte Yeshua att Guds rike, himmelriket finns inom er? Han talade aldrig om en plats att resa till. Platsen ni förflyttar er till är ert medvetande. Det är det ni gör när ni höjer medvetandet, när ni höjer era vibrationer.

Ni förflyttar er till nya medvetenhetsnivåer som ni inte känt på länge. Inte känt större delen av tiden, kanske under alla livstider här på denna planet. Men innan ni kom till denna planet, till denna evolution, så fanns ni i dessa högre medvetanden, högre vibrationer.

Många av er var mästare, är mästare. Många av er har till och med varit stjärnor och planeter och har skapat livet runt omkring er. För ni har alla Skaparens ande i er, Skaparens liv i er. Det har vi alla. Det handlar bara om att komma ihåg att ni har den och förmågan att skapa. Ja, ni kan till och med skapa liv. Men nu måste ni helt enkelt fokusera på att skapa livet i er själva för att hjälpa alla omkring er att skapa i sina liv, skapa och veta att de skapar sin egen verklighet, utanför illusionen i denna tredje dimension.

För det finns varelser ni känner till som de mörka, eller kabalen eller Illuminati och de som är över Illuminati. Det finns de som har varit så involverade i att hålla er tillbaka, hålla tillbaka ljuset i er, försökt hålla er i skuggorna, precis så som de själva är i skuggorna, dra er ner i dessa skuggor, i mörkret. De försöker göra det på sina olika sätt av kontroll. Masshypnos, om ni så vill. Och de lyckas med det på många sätt och med en hel del.

Men många av dessa börjar vakna. Det kanske inte verkar så. Men de börjar sin uppvaknandeprocess. Vissa av dem ser de av er som inte faller till föga. De undrar, ”varför gör inte ni så? Varför är ni själviska?”. Men när de undrar över det så börjar de vakna. Eftersom de ifrågasätter varför så många är emot att bära munskydd? Varför så många är emot att hålla ett relativt säkert avstånd mellan varandra.

Men djupt inom dem, precis som hos er, finns medvetandet som vaknade i er, det medvetandet vaknar också inom dem. Minnena kommer också tillbaka till dem. De minns friheten, längtan efter friheten, inte bara här i detta land utan i hela världen.

Ja, ni kan titta ut i hela världen och se många strider. Många svälter, många dör av sjukdom, eftersom de inte får det de behöver för att överleva. Ja, det sker. Men det sker också ett allmänt uppvaknande, ett planetärt uppvaknande. Och ni måste veta det. Alla ni måste tro det, alla ni, Ljusarbetarna och Krigarna: ni måste tro det. Allt händer av en anledning, och det finns en plan på plats som är i verket. Och denna plan är mycket större än vad ni ens kan föreställa er. Den innefattar så mycket utöver era dagliga liv.

För om ni tittar på den stora bilden, så ser ni att livet återvänder. Ni ser att ljuset återvänder, och denna planet blir ljuset bland stjärnorna igen. Och ni, alla ni, återtar detta ljus, tillåter ljuset att komma från mängden av de olika källor det härrör från. Fast ändå, från källan själv, som nu närmar sig galaxen.

Hur snabbt beror på frekvensen av medvetenhet här på planeten. Ni övervinner alla tillstånd som nu dyker upp på planeten, för de tar hit uppvaknandet.

Det verkar som om alla håller på att separeras. Men för att få uppvaknandet så måste uppdelningen komma. Kaoset måste komma före ordningen. Sammanbrottet måste komma före genombrottet. Det är ett så stort genombrott, vilket ni nu alla arbetar och förbereder er för.

Och alla ni anpassar er till dessa energier mer och mer, så när ni hör något, någon ny sanning som kommer ut, som avslöjas, blir många av er inte ens chockade, vilket ni blev tidigare. För ni visste att det skulle hända, ni visste bara inte från vilket håll det skulle komma.

Men sanningen måste avslöjas. Och den måste komma fram till de som ännu är i uppvaknandeprocessen, eller som fortfarande är i sin process av slummer.

Så igen, mina vänner, mina bröder och systrar: Ha tillit. Lita på planen. Lita på er själva för att genomföra denna plan. Och lita på alla oss som är här för att hjälpa och vägleda er genom planen. Denna plan är så enormt stor, att det skulle bli svårt för ert tredimensionella sinne att ens börja förstå storslagenheten av den.

Jag är KaRa, och jag lämnar er nu i frid, kärlek och enighet. Och att ni ska hitta glädjen i ögonblicket, i varje ögonblick ni kan.

För detta är er tid. Det är er tid att luta er tillbaka och titta på. Titta, engagera er när ni kan. Men engagera er inte känslomässigt. Ta ett steg tillbaka och se allt utvecklas.

EN SOM TJÄNAR (OWS) (kanaliseras av James McConnell)

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum. Hälsningar till er! En Som Tjänar här. Shoshanna här.

Och vi är redo att fortsätta showen, som KaRa har sagt här. För det är en riktig show nu, eller hur? Ganska likt en film som ni tittar på! Men ni inte bara tittar på den, människor, ni skapar filmen, showen, spelet. Ni skapar det. Ni är en stor del av det. En enorm del av det. Och showen skulle inte kunna fortsätta utan er, bara så ni vet. Det är allt vi har att säga här.

Vi är redo för era frågor om ni har några. Finns det några frågor? Ni kan slå på era telefoner nu och ställa era frågor.

Gäst: Jag har en fråga. Jag har lagt märke till att min vision har förändrats under de senaste månaderna. Och jag märker att växter glittrar åt mig och jag ser som vattendroppar i gräset, och alla typer av regnbågsfärger. Det är ganska fantastiskt. I fredags kände jag faktiskt ett tryck mitt på pannan flera gånger under dagen, som att någon rörde vid mig. Ja, jag kände ett fysiskt tryck på pannan. Och jag undrar vad det här handlar om.

OWS: Först av allt vill vi säga, underbart! Att du har denna uppvakningsupplevelse, särskilt med ditt tredje öga. Att det öppnar sig nu, och du blir medveten om saker som dina fysiska ögon inte skulle ha sett. Du förstår, du ser genom dina fysiska ögon men också genom ditt tredje öga, eftersom det har öppnats. Och de arbetar tillsammans mer och mer. Inte helt, men det här är början på det.

Och trycket du kände är en koppling till en speciell guide, som försöker nå dig. Du vet ännu inte vem det är, men om du frågar så kommer han/ hon att börja ge dig en indikation. Det kanske inte blir på samma sätt. Det kan komma som en tanke, så att du undrar, ”är det min tanke, eller är det någon annans?” Så börjar det. Så det kommer att bli mer och mer. Det kommer att öka mer och mer när du blir medveten om det.

Så allt detta är underbart. Och det är det här vi har talat om ganska länge, många år nu som vi ser det. Att ditt tredje öga öppnas, och att du också börjar bli medveten om glimtarna till de högre dimensionerna, som vi också talat om. Att dimensionerna börjar komma samman.

Vissa börjar till och med se, det vi skulle kunna kalla en blödning i dimensionerna, och en sammansmältning av dem, där du befinner dig i den tredje dimensionen, men du är också i den fjärde eller till och med i den femte dimensionen samtidigt.

Och vi kommer att säga, fast James vet inte detta ännu, men det är en av de upplevelser som vi planerar vid ert nästa Advance här. Att du fullt ut ska kunna uppleva dimensionen av den du är, och sammanslagningen av dessa dimensioner. Även om din fysiska kropp fortfarande befinner sig i den tredje dimensionen, så kommer den att höjas, och helt klart kommer din astrala och eteriska kropp att samtidigt höjas till högre dimensionella frekvenser.

Du har lekt med det här tidigare, men den här gången kommer vi att ta det ytterligare ett steg. Och det kommer att vara underbart, särskilt för de som deltar på den fysiska nivån, men också de som upplever det med oss ​​på en nivå som både är visuell och med ljud. Inte riktigt detsamma som att vara där, men nära. Definitivt bättre än iinget. Okej?

Shoshanna, har du något att tillägga?

Shoshanna: (Kanaliseras av JoAnna McConnell)

Vi har inget att säga. Detta är ett komplett svar.

OWS: Mycket bra. Är det ett tillräckligt svar för dig?

Gäst: Ja. Jag ville bara säga att färgerna liknar inte några färger jag sett förut. Det är inte normala färger.

OWS: Ja. Och ni har ett talesätt, ”du har inte sett något ännu, baby!”

Gäst: (skrattar) Tack.

OWS: Gör dig redo! Finns det andra frågor här? Det där var förresten en bra fråga.

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: När jag anslöt till denna meditation hade jag av någon anledning en konstig dröm, där jag körde på motorvägen om natten, och jag hade bytt körfält och var redo att svänga av. Helt plötsligt, mitt i detta körfält som jag just bytt till, såg jag ett jätteparaply. Det såg ut som om det var trasigt och det låg mitt i körfältet. Det var så pass öppet att det kanske fanns något under det. Men istället för att förstöra det, så hoppade min bil över! I backspegeln efteråt, såg jag att det fanns någon under paraplyet, som om någon gömde sig i en grotta eller så. Jag försöker ta reda på vad det betydde.

OWS: Innan vi svarar på det kommer vi att fråga om du Shoshanna, vill dela med dig?

Shoshanna: Det vill vi inte.

OWS: Då så. Då kommer vi att säga till er att vi inte kommer att titta så mycket på detta i termer av din speciella dröm, utan mer i termer av ett kollektiv. För när du tar dig fram i ett fordon så är det en rörelse i medvetenhet. Det är det du gör: du åker i din bil och du rör dig. Men du sa inte om du körde eller om du var passagerare. Körde du fordonet?

Gäst: Ja.

OWS: Ja, det var det vi trodde. Mycket bra. Du körde, och då körde du ditt medvetande. Och så kommer du till ett hinder på vägen. Och ditt medvetande, högre medvetande, hoppar över hindret, tar sig förbi det. Och när du tittade i bakspegeln, så var det spegelbilden av dig själv du såg, den delen av dig själv som försöker hålla dig tillbaka, förstår du. Men i den här specifika upplevelsen hölls du inte tillbaka, eftersom du inte tillät det. Okej? Det är allt vi kan berätta för det är allt du har sagt om det.

Men vi kommer att säga dig, Kära Bror, och detta gäller specifikt för dig, du kommer till en punkt då du kommer att ta mer kontroll över dig själv. Du kommer inte att låta alla runt omkring dig kontrollera dig eller försöka avleda dig från din valda kurs, ditt valda uppdrag, som du inte ens är helt medveten om ännu, men du rör dig i den riktningen, förstår du. Och det faktum att du kunde ta dig förbi hindret och se det i backspegeln, innebär att det tillhör det förflutna. Och det förflutna kan du börja släppa mer och mer nu. Okej?

Gäst: Det stämmer att personen jag såg under paraplyet var jag själv.

OWS: Ja. Mycket bra att du kunde se det själv också. Underbart.

Shoshanna: Får vi dela med oss av en aspekt angående detta? Får vi det, Kära Bror?

Gäst: Naturligtvis.

Shoshanna: Kära Bror, som du noterade så var paraplyet trasigt.

Gäst: Mmmm.

Shoshanna: Det är symboliskt, Kära Bror. Vet du vad det är symboliskt för?

Gäst: Inte en aning.

Shoshanna: Ett paraply, kära bror, är ett skydd. Det är något som skyddar en människa från regnet, från solen, från påverkan, från visioner. Så ditt paraply har gått sönder, förstår du, för du har upptäckt att du inte längre kommer att behöva det. Namaste.

OWS: Mycket bra.

Gäst: Tack.

OWS: Underbart. Finns det andra frågor här?

Gäst: Hej. Jag är ganska ny i dessa samtal. Tack, James och JoAnna, för den här gruppen. Jag bor i San Francisco-området och lär mig om denna energi. Oftast då jag kör igenom Golden Gate Park, så får jag en oerhörd känsla av lycka, en överväldigande känsla och den är så vacker. Jag undrar, finns det en mening med det? Ibland får jag en känsla av att det finns någon form av andliga varelser från kosmos i Golden Gate Park. Jag är inte säker på om det beror på att jag så gärna vill ha kontakt med dessa varelser, eller är det bara att jag lär mig känna energin från olika människor.

OWS: Det vi kan säga här, är två saker.

Det ena är att du känner energin från vattnet där, en upplevelse av medvetandet i vattnet. Du börjar kunna komma i kontakt med det, känna det, uppleva det. Det är nummer Ett.

Det andra är bron. Vad har man en bro till? Det är inte bara en övergång från ena sidan till den andra, även om det verkar vara så i din tredimensionella illusion. Den skapades för att människor skulle kunna gå över bron. Men även namnet på den: Golden Gate Bridge – är en bro till andra dimensioner,en bro till andra verkligheter – det är vad du känner, och många andra går där utan att ens veta vad de upplever, förstår du? Storleken på bron har också betydelse. Och förbindelsen med alla dessa medvetanden har varit en del i byggnaden av bron, och att sedan gå över bron, och så vidare och så vidare.

Du förstår, det har många nivåer. Om du ser på den som en bro från den tredimensionella nivån, så är det bara en bro från en plats till en annan. Men om du låter frekvenserna komma fram, som du gör när du är där, då blir det så mycket mer: en bro till frihet, en bro till nytt liv, förstår du? Du kan lägga till vad du vill. Golden Gate Bridge. Regnbågsbron. Förstår du? Shoshanna?

Shoshanna: Vi är lite förvirrade över ditt svar, kära En Som Tjänar, hon menade en park, eller hur?

Gäst: Ja, Golden Gate Park.

OWS: Ja.

Gäst: Men Golden Gate Park ligger mycket nära Golden Gate Bridge, tänker jag.

Shoshanna: Åh, okej. Då har vi inget att tillägga.

OWS: Mycket bra. Då är vi klara med frågan.

Gäst: Tack.

OWS: Ja. Har vi några andra frågor?

Gäst: Ja, Kära Ni. Hej Kära En Som Tjänar och Shoshanna. Den här veckan avled en person som heter Bernie Dorman. Bernie Dorman var någon jag verkligen såg upp till. Han skapade ett företag som heter CEO Space, där människor skapade sina företag i ett veckolångt forum, i ett utrymme av kärlek och brödraskap. Och fantastiska saker kom fram ur det, som i filmen, ”The Secret”, Anthony Robbins kom fram, T. R. Becker kom fram och ”Chicken Soup for the Soul.” Hur som helst, jag blev lite chockad när han dog. Jag vet att förra gången jag hörde honom prata så var han verkligen på ett högre plan. Han berättade saker man vanligtvis aldrig skulle säga i ett affärsforum. Men han kunde det, förstår ni, för han var så älskad.

Så jag undrar, och som jag sa så är jag är lite ledsen, men jag vet att han har gått vidare, men jag undrar, var han från vår själsgrupp? Har han ett meddelande till oss? Finns det något ni kan säga om honom?

OWS: Just nu, nej, vi kan inte säga något om den här personen, annat än att han har gått vidare till en ny plats, en bättre plats så att säga, och är redo att fortsätta arbetet på den andra sidan. Och han har gjort mycket arbete på den här sidan fram till den punkt då han skulle lämna sin kropp. Men han är inte klar. Hans uppdrag fortsätter, förstår du. Och han kommer att ha inflytande från den andra sidan, för andra också. Det är allt vi kan säga. Det finns inget meddelande från den personen just nu.

Gäst: Tack.

Shoshanna: Vi kan dela. Vi kan dela med oss ​​om det, kära syster, får vi det:

Gäst: Ja varsågoda..

Shoshanna: Kära Syster, den du talar om kom hit för att så frön av Ljus. Att uppmuntra många att kasta sitt eget Ljus och sina egna frön av visdom på Jorden av och deras egen önskan att lyfta upp och föra mänskligheten framåt i medvetenhet. Det vet du. Den här personen är mycket medveten, och när han planerade livet för att delta i detta äventyr, och han hade en början och ett slut. Och när hans uppdrag slutförts, så lämnade han det förstår du, för att gå vidare inom ett annat område i hans arbete. Och som ni förstått så lämnade han sitt Ljus förankrat i Jorden genom andra, eftersom vi alla är en, förstår du.

Gäst: Japp.

Shoshanna: Det här är hans meddelande till dig. Namaste.

Gäst: Åh. Tack så mycket, tack.

OWS: Mycket bra. Finns det några andra frågor här?

Gäst: Jag har faktiskt en liten fråga.

OWS: Vi har ett litet svar till dig.

Gäst: Okej, okej. Det kan verka dumt, men jag är väldigt nyfiken på det här. Vi har pratat mycket om munskydden i våra diskussioner. För ett par dagar sedan, för allra första gången, sågs Trump hålla ett föredrag med munskydd. Jag ville veta om det finns någon betydelse för det. Har han börjat gaffla om munskydd, eller fanns det något symboliskt med att han bar munskydd för första gången på många månader. Kan ni belysa detta tack?

OWS: Det vi kan säga här, att vad vi kan förstå, så är denna ledare i ditt land just nu, också en ledare här, han är den utvalda som kommer att åstadkomma den stora övergången som måste komma. Och han kapitulerar inte, som många säger. Han gjorde det på grund av den situation han befann sig i, vilket var i en sjukhusmiljö för att kunna röra sig där. Om det varit någon annanstans, så skulle han troligtvis inte ha på sig munskydd.

Han försöker gå mot flödet. Nu kanske det kan låta konstigt. Vi säger alltid ”gå med flödet.” Men han går mot flödet av de mörka krafterna, kabalen. Han går emot det. Och han försöker visa folket att de inte behöver kapitulera. Men han kan inte bara säga till alla ”sluta bära era munskydd.” Han kan inte göra det. Eller ”stoppa den sociala distansen.” Han kan helt enkelt inte bara säga det. Inte än. Så han måste spela med, så att säga, här och där. Och det är vad han gör. Okej? Shoshanna?

Shoshanna: Vi kan dela med oss ​​av detta. Får vi det, kära syster?

Gäst: Ja.

Shoshanna: Kära syster, denna person har bra förståelse för strategi. Han är en strateg. Han använder och implementerar saker för att nå folket, använder strategi. Han är, som En Som Tjänar sagt, en som inte kapitulerar. Han använder helt enkelt verktygen för att nå fler människor, förstår du.

Du förstår, denna mörka kraft har försökt tysta honom. Tysta hans möten. Tysta folket. Driva bort dem. Driva bort honom från sitt folk. Så han har tagit ett strategiskt beslut: om han sätter på sig det fåniga munskyddet så kan han nå fler människor, förstår du. Han kan kanske ha ett valmöte. Då kan tusentals tusentals människor delta, så att han kan nå ut till andra. Han använder det helt enkelt för att nå ut till sitt folk, förstår du.

Han måste också gå på mittlinjen. Han måste gå på mittlinjen så att han kan bli ledare ännu en gång. Så han har på sätt och vis använt dessa verktyg, för att visa många att han kommer att delta, så att han kan bli vald igen, förstår du. Det är en strategi. Namaste.

OWS: Ja. Och vi skulle säga här, det finns flera på ditt internet som säger att kabalen, Illuminati, spelar dam. Och din president Trump spelar schack. Så han är många nivåer över det de håller på med.

Tro inte för ett ögonblick att han inte vet vad han gör. Han vägleds till stor del, inte bara av Alliansen, utan också av de Uppstigna Mästarna och Galaktikerna. Även om han inte fysiskt träffar Galaktikerna just nu, så är han mycket medveten om kopplingen till dem. Han kan bara inte säga det ännu. Det är allt vi kan säga.

Gäst: Tack. Namaste. Tack.

OWS: Finns det några andra frågor här, innan vi vänder oss till e-postfrågorna.

Gäst: Ja, jag har en fråga till.

OWS: Ja?

Gäst: Hej. Jag undrar. Jag kommer från Mexiko men jag är i det här landet, och vi är så välsignade att den här presidenten, Donald Trump, ska vägleda oss genom vårt uppvaknande. Men jag undrar hur vi kan hjälpa människor i andra länder som till exempel i Mexiko. När jag pratar med min familj, med mina släktingar och vänner så har de fortfarande inte vaknat. Jag tror inte att de ens överväger att det finns en möjlighet till en annan verklighet. Hur kan vi hjälpa människorna i andra länder?

OWS: Först och främst, hjälp dig själv. Arbeta med dig själv. Då kan du hjälpa andra när de är redo för det. Men du kan inte ruska dem vakna, säger vi. Du måste vara en guide och putta lite här och där. Precis så som vi gör med dig. Det är det vi gör. Vi ruskar dig inte, eller hur? Vi puttar till lite här och där. Och det är allt du kan göra. Så oroa dig inte för om de omkring dig vaknar eller inte. De kommer att göra det när det är dags för dem, eller så gör de inte det. Det är upp till dem. Det är deras val när dessa uppstigningsvågor kommer, vilket de inte har börjat göra ännu. Men då de gör det, kommer de att kunna välja att bli en del av det eller inte. Men i den situation du nu befinner dig, kan dessa vågor av Uppstigning ännu inte börja.

Så var bara dig själv, var den du är, var sann mot dig själv. Kapitulera inte till de omkring dig som kräver det eller det, såvida det inte är till det bättre. Och det lämnas åt dig vad det är, eller när det skulle vara. Var bara dig själv, okej? Shoshanna?

Shoshanna: Ja. Vi vill dela med oss ​​av detta. Får vi dela vårt perspektiv med dig, Kära Syster?

Gäst: Ja snälla.

Shoshanna: Kära Syster, får vi fråga, anser du dig vara en Ljuskrigare?

Gäst: Det gör jag.

Shoshanna: Kära Syster, allt som har kommit till dig, kommer till dig för att du anser dig vara en Krigare, och som En Som Tjänar har sagt, de måste stå i sin sanning. De måste stå fast vid sina principer. Stå upp för den du är. Berätta sanningen på det sätt du känner till den. Stå fast vid dina principer på ett vänligt och medkännande sätt, förstår du. Genom att göra det, så kommer de som är redo att höra det, att lyssna. De som är redo att vakna, kommer att vakna, men inte om inte Krigarna i denna Ljusbrigad säger sin sanning. Det är en obekväm situation du befinner dig i, men det är vad du bestämde dig för att vara i, i det här livet. Det här är vad du bestämde dig för. Så du måste stå i din sanning, stå fast vid dina principer. När du gör det kommer vissa att lyssna och andra inte. Målet för alla Ljuskrigare är att stå fast vid sina principer, sedan släppa taget och inte bekymra sig över resultatet. Namaste.

OWS: Underbart.

Gäst: Tack så mycket. Tack.

Shoshanna: Namaste.

OWS: Finns det andra frågor här? Sedan tar vi e-postfrågorna, och efter det släpper vi kanalen.

Shoshanna: En Som Tjänar, ursäkta att vi avbryter, men vi hörde en annan fråga. Den personen väntar på att få ställa en fråga. Vill du komma fram? Vi fortsätter.

OWS: Kanske personen är för blyg, men det är okej. Då tar vi e-postfrågorna.

Gäst: Ja, tack, En Som Tjänar och Shoshanna. Den första frågan är från en person i Korea. En fråga handlar om förhållandet mellan den kristna tillbedjan av Jehova, och vem Jehova är?

Shoshanna: Vi ber om ursäkt.

OWS: Ja tack.

Shoshanna: Vi kan dela med oss ​​av detta. Det mänskliga kollektivet är väldigt kreativt, förstår du. Och de har gett detta namn till den de vill tillbe, den de vill följa. Det är allt det är, förstår du. Så i en värld där man önskar ha ikoner, önskar ha räddare, önskar att någon ska ingripa, önskar att någon ska vägleda och styra livet, kommer att få ett namn. Det är bara ett namn. Det har ingen betydelse förutom det som följarna tänker, som då skapar betydelsen av det. Så du måste se det på det sättet, att det är en skapelse av människan, och de önskar följa denna lära, och det namn de gett den. Namaste.

OWS:
Om du tittar tillbaka på Gamla Testamentet i din bibel och vilka karaktärsdrag de gav den här Jehova. Det är inte de karaktärsdrag du skulle ge till den kosmiska källan, skaparen, kärleksprincipen, förstår du? För Jehova har visat vrede och avundsjuka, och liknande känslor. Men det är vad det mänskliga sinnet, speciellt på den tiden var, och hur de såg på skaparen, vad de kallade Gud denna Jehova. Och du kan använda så många namn: Jehova, Gud, Jahve, vilket som helst. Det är betydelsen av det som räknas, förstår du? Och det kristna inflytandet som kom från detta började fullt ut i Nya Testamentet, med Yeshuas ankomst, och hur han förde med sig en rörelse i medvetenhet. Och Jehova i Nya Testamentet är inte densamma som i Gamla Testamentet. Så Jehova blev Gud eller Herren eller Fadern i Nya Testamentet. Okej? Det är allt vi kan berätta om detta nu.

Gäst: Tack. Den andra frågan från denna dam är: kommer Nord- och Sydkorea att förenas år 2020?

OWS: Vi kan naturligtvis inte ge någon tidsram för detta, men vi kan säga att ja, Sydkorea och Nordkorea, Sydvietnam och Nordvietnam, alla södra och norra, kommer en dag bli förenade. Faktum är att hela världen kommer att förenas.

All separation ni upplever nu kommer att försvinna. Det är vad som kommer efter övergången, efter Solblixten och Händelsen. Allt kommer att leda till ”Enade Vi står.” Och som ni kan se nu så är det definitivt ett fall. Så separationen kommer att leda till en fullständig enighet, det är så du måste se det. Separationen kommer att leda till ett enande. Okej? Shoshanna?

Shoshanna: Ja, En Som Tjänar, och vi måste klargöra att tidsramen inte är upp till oss.

OWS: Ja.

Shoshanna: Tidsramen för den stora föreningen är upp till människorna, är upp till mänskligheten. När de lyfts upp och vaknar så kommer det att bli mer och mer enighet. Men detta är inte upp till Nord- och Sydkorea, det är upp till hela mänsklighetens kollektiv. Namaste.

OWS: Ja. Underbart. Och din sista fråga?

Gäst: Ja, tack. Den är: vad menas med att separera vetet från agnarna?

OWS: Ja. Du har hört det från oss och från andra källor många gånger nu, eftersom det är de tider som det talats om i bibeln, i de gamla skrifterna, att detta skulle vara tidpunkten för separationen. En separation som leder till förening. Men för att kunna åstadkomma det stora uppvaknandet så måste en stor separation ske. Och denna separation sker. Det sker inte bara mellan de mörka och ljusa krafterna (även om det huvudsakligen är så), det sker också en separation mellan de som kan anses som sovande, de som ännu inte vaknat, och de som har vaknat. Men förstå att även de som sover nu, kommer sannolikt att väckas när frekvenserna fortsätter att höjas. De kan inte undgå det, när sanningarna fortsätter att avslöjas.

Vad separera vetet från agnarna betyder. Det betyder att i dessa tider var man bokstavligen tvungen att ta bort skalet runt vetekornet för att kunna använda det, förstår du? Så den delen som inte kunde utnyttjas, skalades bort. Och det från detta den ursprungliga betydelsen kommer.

Ni kommer till en punkt där, inte så att de inte kommer att vakna, inte så att de är värdelösa, det vill vi inte säga. Men de som inte kan gå vidare till det Stora Uppvaknandet och hela Uppstigningsprocessen, kommer att separeras från de andra.

Och den separationen är faktiskt ett val. Och det är vad du måste komma ihåg. Antingen väljer man det, eller så väljer man Ljus eller mörker. Det är upp till dem. Shoshanna?

Shoshanna: Vi tycker att ditt svar var väldigt komplett och vi har inget att tillägga. Namaste.

OWS: Mycket bra. Då är vi klara med frågorna. Har du något avslutande meddelande?

Shoshanna: Vi vill säga till alla som hör dessa ord, och alla som vill dela dem, att allt är på väg, förstår ni. Allt rör sig mot det Stora Förenandet i denna värld, det Stora Uppvaknandet, och det kommer att resultera i dessa händelser.

Det alla måste göra, är att veta att det som händer bara är en illusion. Det är en illusion i ett försök att kontrollera illusionen. Ni är skaparna av era liv. Ni kan se allt annorlunda. Ni kan se denna stora rörelse som en stor rörelse mot allt uppvaknande, och ni måste ta ställningen som en Ljuskrigare, som en Ljusarbetare, och gå framåt i medvetandet på så sätt. Det är inte upp till någon av oss att döma det som händer, utan att se det och skapa det vi önskar. Vi är skaparna. Namaste.

OWS: Underbart. Och vi skulle bara vilja säga här, fortsätt vara er själva genom allt detta. Var sanna mot er själva, för ni är den kreativa processen här. Ni är Uppvaknandeprocessen. Ni är vägvisarna, de som går före. De som visar vägen, Vägfinnarna, vad ni än vill kalla det. Ni är de som går före de andra här. Och i den processen, i den situation som ni befinner er, måste ni helt vara sanna om de ni är.

Och som Shoshanna sa tidigare, stå upp för er själva. Fall inte tillbaka i skuggorna. Var er själva. Var det Ljus ni är menade att vara, Ljuset för världen.

Yeshua sa: ”Jag är vägen, sanningen och livet (eller ljuset).” Var så. Var sanningen och var Ljuset för världen.

Shanti. Frid vare med er. Var den enda.

Shoshanna: Vi vill tillägga något. Får vi det?

OWS: Mmm.

Shoshanna: Vi vill tillägga, att det gäller för alla att komma ihåg nu, att ni har valt detta. Att detta är det öde ni valde, så ni måste göra det, och ni måste göra det med styrka och beslutsamhet, eftersom ni valde detta liv. Ni har valt att mänsklighetens medvetande ska gå framåt. Ni har valt att vara Krigare. Ni har valt att vara Ljuset här, och ni måste fortsätta med detta uppdrag tills det är slutfört. Namaste.

Kanaliserad av James McConnell

www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated.
If you would like to join Ancient Awakenings and participate in our Sunday calls, please go to our Meetup website (www.meetup.com/ancient-awakenings) and join there.
”Believing is seeing!”

Översättning:Maggan

Du gillar kanske också...