KaRa och En Som Tjänar (OWS) via James McConnell, 3 november 2019

KaRa och En Som Tjänar (OWS) via James McConnell, 3 november 2019

 

KaRa (kanaliserad av James McConnell)

Jag är KaRa. Som alltid är det ett nöje att kunna vara med er och dela dessa stunder, dessa stunder som är i det perfekta NUET.

När ni ser er omkring, lyssnar på nyhetssändningar, lyssnar på andra människor och vad de säger eller inte säger, så undrar ni, när kommer allt detta att förändras? När kommer den här övergången att ske? Svaret blir alltid: ha tålamod. Var tålmodig min son, min dotter, mitt barn. Ert Högre Själv talar till er. Eftersom allt händer av en anledning. Allt som ni har fått veta från många olika källor, kommer att bli av, kommer att bära frukt.

Men återigen, inte på er tredimensionella nivå, som en del av er fortfarande befinner sig i ibland. Och jag menar ”ibland.” Eftersom de flesta av er nu, oftast dagligdags, mer och mer fullständigt flyttat ut ur den tredje dimensionen. Det är bara de gånger ni känner er frustrerade, känner er ledsna eller då ni känner er arga som ni kommer in i den. Vid de tillfällena, är ni i den tredje dimensionen.

Men tänk på att all övrig tid, alla gånger ni känner glädje, lycka, då ni känner att känslan av sällhet kommer över er, känner ni att livet är underbart. Även om ni är medvetna om allt negativt omkring er, allt det negativa som kommer genom era nyhetssändningar. Ni är medvetna om det, men är inte en del av det. De tillfällena, mina vänner, är ni i den högre fjärde dimensionen och till och med i den femte dimensionen. Och det är där ni måste vara, för att Händelsen, Skiftet, Solflashen ska hända.

Det kommer att inträffa. Om ni tänker på tiden ni har här, tar bort den känslan och känner att allt är perfekt NU, så kan ni börja förstå att det inte spelar så stor roll när det händer, utan att det det kommer att hända, och händer.

Ni har fått höra att ni ska titta upp i himlen för att se våra skepp. Många av er börjar göra det mer och mer. Ni ser genom molnen. Ni ser det vi visar er, till exempel våra skepp som vi förklätt till jetflygplan, lika era flygplan. Men när ni tittar närmare på dem, vet ni att de inte kommer från er värld, utan från vår. Och många, många fler kommer att börja titta upp mot himlen och se det de inte kunde se förut, det som de inte var redo att se förut. Men på grund av den väckningsprocess som sker, så kommer det att avslöjas för er. Vi kommer till er, och då talar vi mest om vår Plejadiska flotta. Det finns många andra civilisationer som också vinkar till er, som också kommer att komma till er.

Ja, det gäller fortfarande för de som har ögon att se med och öron att höra med. Men fler och fler får de ögonen och öronen. Fler och fler kan se bortom slöjan, slöjan som faktiskt inte ens finns längre. Endast en del av slöjan finns kvar, på grund av programmeringen. För det var bara på grund av programmeringen som slöjan skapades till att börja med. Släpp programmeringen, så försvinner slöjan.

Tillåt er själva, mina vänner, mina bröder, mina systrar, att bli de ni är. Låt era gåvor komma fram – gåvorna från Anden, de gåvor som många av er börjar minnas mer och mer nu. Och när ni minns så kommer de att börja komma, så att ni kan börja använda dem. Ni kommer att ha dessa förmågor igen, oavsett om det gäller telepati, om det gäller ökad intuition, prekognition, till och med telekinesi.

Alla gåvor kommer tillbaka till er. Släpp in dem. När ni släpper in dem, kommer de att breda ut sig mer och mer inom er. Och när ni släpper in dem, kommer ni även som en följd att få en ökad medvetenhet. Och när er medvetenhet ökar, så blir dessa gåvor också mer och mer utbredda inom er.

Jag är KaRa. Jag lämnar er nu i frid, kärlek och enighet, för att ni ska öppna er för allt som finns här NU – inte det som kommer – det som finns här NU för er alla.

Vi älskar er oerhört mycket mer än vad ni ens kan föreställa er, eftersom vi är er familj, er Ljusfamilj, precis som ni är vår.

Frid och kärlek till er alla.

EN SOM TJÄNAR (OWS) (kanaliserat av James McConnell)

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum, hum, hum. Hälsningar till er. En Som Tjänar här för att hjälpa er få svar på era frågor.

Vi vill att ni ska förstå att detta verkligen inte är jobbigt för oss. Vi älskar att komma och vara med er, vara kompisar med er och hjälpa er på vårt sätt, vara till tjänst. För det är det vi är. Vi är ”En Som Tjänar” eller ”De Som Tjänar” mestadels. Och vi är här för att göra exakt det, att hjälpa er, att vägleda er. Inte för att göra det åt er, utan för att hjälpa er på vägen. Precis som Shoshanna, som också står här, för att hjälpa er på detta sätt. Har ni frågor nu till En Som Tjänar och Shoshanna?

Gäst: Jag har en fråga. Härom natten låg jag i sängen. Jag hade inte somnat och låg på magen. Jag kände en sval kittlande energi, vilken kändes som om händer placerade ett stort föremål på mitt huvud. Det har gått några år sedan jag senast kände det, men då var det inte lika starkt. Så jag är nyfiken på vad som placeras på mitt huvud, om ni kan tala om det, om det inte är för personligt. Tack.

OWS: Inte för att det är för personligt för dig, utan för att vi inte kan berätta för dig vad det är, men du har helt rätt i att det är något som ges till dig från ditt eget Högre Själv, för att hjälpa dig när du nu ansluter till alla dina chakran, men främst till ditt Själ-Stjärn-Chakra som har väckts. Det är därför det kommer till ditt huvuds område nu. Det är en koppling mellan ditt Själ-Stjärn-Chakra  och ditt Kron-Chakra, och nu görs den anslutningen. Förstår du?

Gäst: Ja, jag förstår. Tack så mycket. Älskar dig.

OWS: Det är bra. Shoshanna, har du något att tillägga ?

Shoshanna:  (Channeled by JoAnna McConnell):

Shoshanna: (Kanaliseras av JoAnna McConnell):

Vi har ett perspektiv att dela med oss av om vi får?

Gäst: Ja varsågod.

Shoshanna: Vi har alltid vetat, Kära Syster, att du haft en plats i kungligheternas värld. Att du har haft en position där du styrde med en medmänsklig hand, med en kärleksfull hand, med ett medkännande hjärta. Man vill följa din vägledning. Vi har sett och vi vet detta. Vi känner att det som placerats på dig är kronan du bar på Atlantis tid. Vi vet att vi inte borde berätta detta för dig. Vi kommer att bli tillrättavisade. Men vi måste berätta, eftersom du vet att du kommer av en stor kunglig härstamning, och att du har blivit begåvad med allt det medför. Namaste.

Gäst: Tack. Det var exakt vad jag trodde att det var. Tack.

OWS: Mycket bra.

Shoshanna: Namaste.

OWS: Och det finns naturligtvis inga ”måsten” eller ”borden”. Det är så det är.

Shoshanna: Vi vet att du vet.

Gäst: (Skrattar) Ja.

OWS: Finns det andra frågor nu?

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja, Kära Du.

Gäst: Tack för att ni är här, och vi älskar er också. Vi älskar att ni är med oss ​​och vi älskar er humor. Och förresten, var är den skämtsamma killen som har sådan humor, som kommer igenom ofta? Vi har inte hört av honom på länge.

OWS: Han har tagit ett sabbatsår.

Gäst: (Skrattar) Okej. Ursäkta?

OWS: Vi sa att han kommer tillbaka, han kommer att vara här. Troligtvis kommer han tillbaka igen vid ert nästa “Advance”.

Gäst: Åh, bra. Jag vet att vi alla blir glada och kommer att skratta då vi hör honom igen.

Men nu när vi talar om Kron-Chakrat så har jag undrat under många, många år, var vår själ bor. Och jag har förstått att den inte bor i något organ i vår kropp. Men kan det vara i Kron-Chakrat, eftersom det kallas ’Själ-Chakrat’?

OWS:    No.  the Crown Chakra is not called the Soul Chakra.  You are speaking of the

OWS: Nej. Kron-Chakrat kallas inte Själ-Chakrat. Det du menar är Själ-Stjärn-Chakrat ovanför.

Gäst: Åh ja, det menar jag.

OWS: Din själ bor inte i något av dina organ. Din själ är din medvetenhet, eller snarare en del av ditt medvetande. Din själ har ett protokoll från sinnet under alla dina livstider – inte bara här på denna planet, utan från hela din existens. Ditt akashiska protokoll finns i själen, förstår du?

Gäst: Ja.

OWS: Shoshanna, något att tillägga?

Shoshanna: Vi kan dela med oss. Får vi dela vårt perspektiv med dig, Kära Syster?

Gäst: Ja, Raring, det får du.

Shoshanna: Detta är svårt för de som är förkroppsligade att förstå, för de har kroppar och vandrar omkring och faktiskt finns på ett ställe. Era fötter är på marken, ni sitter på en stol och ni känner att ni bor på en plats. Och då tänker man att alla saker måste finnas på en plats, eftersom det är det vi gör som förkroppsligade. Det vi kan berätta om själen är att den inte har någon bostad. Den har ingen plats. Den är allt, den är allting, den finns överallt, och kan inte vara belägen i ett visst område, förstår du. Så den här tanken att själen inte har någon bostad, är svår för de flesta att kunna förstå. Den är allt, den är en, den är allting. Namaste.

Gäst: Okej, tack. Gosse, det var svaret som verkligen besvarade det. Tack så mycket, båda två.

OWS: Och man kan inte förlora sin själ som vissa tror, ​​så vida ni inte ger upp den för att kunna återuppbyggas eller överföras till den Centrala Solen för att börja om igen, så att säga. Själen fortsätter dock. Protokollet skulle utplånas om så skulle vara fallet. Förstår du?

Gäst: Kallas det ”den andra döden?”

OWS: Ni kanske kallar det så, men nej, det är inte samma sak.

Gäst: Okej. Tack.

OWS: Kan det finnas andra frågor nu?

Gäst: Jag har en fråga. Min fråga handlar om Norra Kaliforniens bränder. Det verkar som om de blivit allt vanligare nu, händer varje år. Och de blir större. Jag vet att det finns ett större syfte med allt, och att dessa händelser väcker människor som öppnar sina hjärtan. Men det jag kände när jag anslöt mig, var att det var väldigt mörkt, så jag undrar bara om det finns någon korruption kopplad till det, om det är för ett högre syfte, om det är någon karmisk sak. Det känns som om det kommer att bli något årligt återkommande. Jag undrar om jag kan få ett högre perspektiv på det.

OWS: Det förekommer en rensning av de mörka krafterna som huvudsakligen finns där i det Kaliforniska området, men också i andra delar av världen, men väldigt mycket i det Kaliforniska området. Och detta är en rensning av dessa krafter. Det pågår också en motstridig process mellan de mörka krafterna själva, och de försöker omlokalisera många längs en väg, som vi förstår det, där det kommer att bli en transportering för samlingen som hamnar där. Detta sker också längs den vägen. Men det är främst Ljusets Styrkor som rensar ut mörkret där. Så det är en del av arrangemanget som måste ske, för att Gaia ska bli helt befriad från de mörka krafterna. Okej? Shoshanna?

Gäst: Okej, tack.

Shoshanna: Ja, vi kan dela med oss ​​av det här. Får vi det?

Gäst: Ja, naturligtvis.

Shoshanna: Vi vet att det finns mycket turbulens på den här platsen. Som Den Som Tjänar har indikerat, så finns där mycket mörker. Det finns mycket ångest, frustration och ondska i människors hjärtan som bor i detta område. Det har orsakat en inflammation. Det Tredje Chakrat, det vill säga elden, dominerar; egot dominerar detta område. Även om vi vet att det finns många upplysta där. Och många är inte delar av detta. Men det finns många som är det, vilka då orsakar dessa bränder på grund av deras mörker, på grund av deras egons mörker. Och som En Som Tjänar har indikerat, så är detta en rensning som måste ske, tills dess det finns fler som har vaknat upp till vilka de är, vilka då kommer att drivas av medkänsla istället för tävlande. Detta är vad vi behövde dela med dig. Namaste.

Gäst: Tack så mycket.

Shoshanna: Varsågod.

OWS: Mycket bra. Finns det ytterligare frågor?

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja.

Gäst: Tack för att du tog dig an min fråga. Jag har frågat detta tidigare ett par gånger. Inte säker på om du kan berätta något nytt för mig, men det har gått ett tag sedan jag frågade. Jag undrar om du kan berätta för mig, och det kan kanske hjälpa andra med samma problem, om beroenden när vi flyttar in i de högre vibrationerna. Jag kämpar fortfarande med cigaretter, och jag känner definitivt av effekterna mer och mer när vibrationerna ökar. Mycket bröstsmärta. Jag har bara inte kunnat släppa det. Jag gjorde som du föreslog för månader sedan, när jag ställde denna fråga. Jag undrar bara om det finns något du kan berätta för mig idag, om rökningen.

OWS: Vad fick du för svar förra gången?

Gäst: Jag tror att det sista var att göra någon uppgift, och jag gjorde någon med två medlemmar i vår grupp, som också hade lite i bagaget. Jag tror att det var lite känslomässiga saker. Jag har inte mina anteckningar framför mig. Men jag kämpar verkligen, eftersom det skapar en hel del hälsoproblem.

Shoshanna: Vi har en fråga.

OWS: Ja, ja.

Shoshanna: Vi har en fråga till dig, Kära Syster. Får vi ställa den?

Gäst: Ja varsågod.

Shoshanna: Vi skulle vilja fråga dig varför du gör det. Varför röker du?

Gäst: Du vet, allvarligt talat, jag vet inte om jag har alla svar, för om jag hade det, så tror jag att jag hade kunnat sluta nu.

Shoshanna: Vet du inte varför du gör det?

Gäst: Nej. Jag vet inte om jag gör det för svårt. Jag är säker på att det finns många skäl. Mycket av det är vana. Mycket av det är bara ett fysiskt beroende. Det blir en emotionell frid. En del av det känns som ett skydd för mig i röken. Men ändå vet jag att det är en illusion, för det skyddar mig verkligen inte. Men det är en slags programmering eller något. Så jag vet inte om jag kan ge er någon enstaka anledning.

Shoshanna: Vi skulle vilja be dig sitta ner och skriva orsakerna till varför du gör det. Det kan ta ett tag. Men du måste börja skriva ner skälen, för att hitta varför du är fast i denna vana. Du måste hitta orsaken till att du fortsätter, och du måste hitta anledningen till att sluta. Du har inte hittat någon anledning att sluta, även om det förstör dig. Du måste gå till roten för det.

Som vi förstår – ja, vi borde inte dela detta med dig, eftersom du behöver hitta det själv. Men vi kan säga dig att det här du gör, har sitt ursprung i när du var ung, när du var väldigt ung, och det fick dig att ta till denna vana.

Så vi ber dig att skriva ner det. Sedan måste du fokusera och meditera på din viljestyrka, om du väljer att sluta.

Du har alla tillgängliga resurser för att stoppa det, även om beroende är svårt att få stopp på, men du har resurser att kunna göra det. Men du måste förstå varför du gör det, och för det andra så måste du hitta en anledning att sluta, och sedan stoppa det helt. Förstår du det vi säger?

Gäst: Det gör jag. Och även om jag vet, jag har några funderingar om orsakerna till det, men att hitta dem och att veta, verkar inte räcka för att få mig att sluta bara på grund av det. Jag vet inte hur jag ska kunna healas.

Shoshanna: Då har du inte hittat orsaken. Vi letar efter orsakssamband här, på en mycket djup nivå, som du måste titta på. Eftersom du har ersatt det med denna vana, förstår du.

Gäst: Okej. Och när jag väl vet orsaken, hur healar eller förändrar jag det?

Shoshanna: Kom tillbaka till oss ​​när du vet orsaken.

Gäst: Jag vill egentligen inte dela det offentligt. Jag kanske borde boka en privat session.

Shoshanna: Ja. Om du vill kan du boka en privat session, men du kan också använda Shoshanna Shares e-mail, och ställa dina frågor där om du vill.

Gäst: Okej.

Shoshanna: Namaste, Kära Syster.

OWS: Vi har något att tillägga också. Det vi finner är att allt som Shoshanna säger är mycket exakt. Det finns också en energiblockering i ditt Femte Chakra, i ditt område för Viljans Center, ditt Hals-Center. Det hindrar dig från att hävda din vilja över detta. Det finns ett talesätt: ”om det finns vilja, finns det sätt, men om det inte finns någon vilja, finns det inget sätt.” Och just nu verkar du inte ha viljan för att övervinna detta.

Det Shoshanna säger, är att du måste ha en anledning till varför du vill övervinna det, innan du kan övervinna det. Du måste titta på det mycket noggrant, och förstå var den här blockeringen finns i ditt Viljas Center.

Gör sedan det som krävs för att frigöra blockeringen. Det kan komma från en Regression av Tidigare Liv. Det kan komma från användning av kristaller. Om du har en känslighet för kristaller, så kan du använda speciella kristaller som arbetar i det Femte Chakra-området, och placera dem på halsens område.

Det kan hjälpa till att lindra, men inte förrän du har skapat viljan för att övervinna det. När viljan har aktiverats, så är det mycket enkelt att hitta verktyget som tar dig till nästa nivå.

Shoshanna: Det stämmer.

OWS: Även hypnos kan vara till hjälp. Men inte förrän du är redo att kunna ta den till dig. Okej?

Gäst: Okej, tack.

OWS: Ja. Finns det några fler frågor nu innan vi släpper kanalen? Inga mer? Då kommer vi att släppa kanalen.

Shoshanna, har du något att lägga till så här i slutet?

Shoshanna: För närvarande inget.

OWS: Mycket bra.

Det enda vi måste säga här är att ni måste fortsätta. Låt inte de saker som händer i världen bli en del av er värld. Håll er borta från detta så mycket ni kan. Var i NUET så mycket ni kan. För om ni lever i det förflutna, eller om ni ständigt letar efter det som ska komma, så förnekar ni er själva de ögonblick av glädje ni kan få NU, i det NU-ögonblicket. Det var vad vi ville säga till er.

Och när ni kommer samman i nästa “Advance”, kommer det att finnas så mycket mer för er att ta emot, så det kommer att, vad är det ni brukar säga, ” få era huvuden att snurra.” Okej?

Shanti. Frid vare med er. Var den Enda.

Kanaliserad av James McConnell

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated.

If you would like to join Ancient Awakenings and participate in our Sunday calls, please go to our Meetup website (www.meetup.com/ancient-awakenings) and join there.

“Believing is seeing!”

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...