KaRa och En Som Tjänar (OWS) via James McConnell och Shosanna, 1 augusti 2021

 

 

 

KaRa och En Som Tjänar (OWS) via James McConnell och Shosanna, 1 augusti 2021

 

 

KaRa (kanaliserad av James McConnell)

 

Jag är KaRa. Jag kommer nu för att fortsätta ta er igenom denna långa period av mörker. För ni har verkligen klarat stormen genom dessa mörka tider, livstid, efter livstid, efter livstid.

Ni befinner er nu i slutet av dessa mörka tider. Även om det verkar ganska mörkt nu för många av er när ni tittar på illusionen, och ibland glömmer ni att det är en illusion. Ni glömmer att det är en show. Ett drama som spelas upp framför er. Och ju mer ni kan vara själva observatören och bevittna allt som händer som en föreställning, som en film, som en pjäs som spelas upp vilken i många fall återuppförs, desto bättre.

Ni har varit med om detta tidigare; ni kommer bara inte ihåg det ännu. Men det kommer. Och de gånger när ni får en känsla, en känsla av att allt inte står rätt till. Att allt inte är så som det verkar. Det är då ni minns. Ni minns tider i andra system, andra galaxer, andra planeter, på skeppen. Ni kommer ihåg det djupt inom er, och det triggar uppvaknandet inom er.

Det är vad som händer nu för fler och fler människor över hela världen. Och deras uppvaknande triggas av, som ni hört många gånger: Av Vägvisarna, ni som går först och visar vägen. Och det är nödvändigt för att göra detta. Ni måste göra allt ni kan för att krossa systemet.

Är det lätt att göra? Nej. Det är därför ni blev utvalda. Var och en av er valdes för detta. Ni ställde upp som frivilliga, och ni blev utvalda. Och ni klarar denna storm. Men stormen avtar inte ännu. Den ökar snarare. Och när den ökar i styrka då kan ni se den ännu mer för vad den är, som en orkan eller en tornado, inom illusionen.

Och ni, utanför illusionen, utanför stormen, kan helt enkelt bara bevittna den, kan helt enkelt bara titta på den. Men inte luta er tillbaka och göra ingenting. För då blir inget gjort! Ni skulle då inte kunna förflytta er som ett kollektivt medvetande på den här planeten. Gå bortom stormen. Men fler och fler av er inser att det är en illusion, eller inser att det ligger bortom er själva och inte behöver påverka er direkt om ni inte tillåter det, om ni inte fastnar i det. Och desto mer kan ni då hjälpa andra att bli bortkopplade från illusionen, och då inse att det är en pjäs eller en show.

Och vet, som ni alla vet vid denna tidpunkt, så kommer ni att kunna njuta av slutet på denna show. Det är vad ni är här för att göra nu i dessa ögonblick. Och mer och mer bara befinna er i nuet, och inte hålla fast vid det förflutna, de förflutna minnena, den förflutna programmeringen. Dra er ur programmeringen och omprogrammera er själva. Omprogrammera er till de högre dimensionella frekvenserna i de högre dimensionerna. Ju mer ni kan göra det, desto mer kommer ni inte bara att befria er själva, utan ni kommer att befria alla omkring er som är redo att bli fria.

Är alla redo att vara fria? Nej. Kommer alla att bli befriade? Mest troligt inte. För det finns de som förutbestämt att de ska lämna jorden, lämna denna illusion, denna tredimensionella illusion vid denna tidpunkt. Många har valt att göra så och håller redan på att göra det. Kan ni hindra dem från att göra det? Nej det kan ni inte. Om de inte bestämmer sig för att sätta stopp. De kan bryta sitt kontrakt när helst de vill, precis som ni, som i många avseenden bröt några av de kontrakt ni kom hit med.

Så snälla bröder och systrar, förstå att ni inte kan göra mer just nu. Ni gör allt ni kan när ni är engagerade. Vad det än må vara. Vad ni än känner er kallade till så följ den kallelsen. Och som ni minns, att även om det verkar som en lång resa, så börjar resan på tusen mil med ett enda steg. Så var redo att ta det steget. Och nästa steg. Och nästa. Och när ni gör det, steg efter steg efter steg, så kommer det att finnas de bredvid er som kommer att ta dessa steg tillsammans med er. Och ganska snart kommer ni att finna er själva som ett kollektiv, i slutet på denna del av er resa.

Jag är KaRa, och jag lämnar er nu i frid, kärlek och enighet. Och vet att när dessa tider fortsätter, när vibrationsfrekvenserna fortsätter att stiga, så kommer vi närmare och närmare er.

 

 

EN SOM TJÄNAR (OWS) (Kanaliserad av James McConnell)

 

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum. Hälsningar till er!

En Som Tjänar här. Shoshanna är här. Och vi är redo att svara på era frågor om ni har några. Ni kan slå på ljudet på era telefoner nu och ställa frågor om ni vill. Snälla, säg något så vi vet att ni är där.

Gäst: Hej, En Som Tjänar. Jag hade en fråga om något som ägde rum för ungefär två år sedan. Jag var på Renässansmässan här i Colorado. Jag gick där mellan butikerna och hade det bra. Men så gick jag in i en butik. När jag kom in där kände jag mig extremt rädd, obekväm. Jag tror jag kände rädslan från djuren som förvandlats till pälsar. Det är det bästa jag kan komma på, för jag kände en så extrem rädsla att jag var tvungen att gå ut.

Men andra delen av frågan är, kan jag använda den kraften med att känna vad de kände, för att hjälpa andra?

OWS: Först och främst så behövs ingen verifiering av dina känslor. För om du kände det starkt och djupt inom dig, så var det verkligen korrekt. Okej?

Den andra delen: du undrar om du kan använda dessa känslor, denna intensitet inom dig, för att hjälpa andra? Absolut. Det är vad ni alla är här för att göra. Ni är här för att hjälpa andra. Hjälp er själva att vakna helt först. Hjälp sedan andra i deras uppvaknande, på vilket sätt ni än kan. Och ni kan helt klart alltid lita på era känslor. Inte era tankar, utan era känslor. Okej? Shoshanna, har du något att tillägga?

Shoshanna: (JoAnna’s Högre Själv, kanaliserat av JoAnna McConnell)

Det har vi inte.

OWS: Då så. Var detta ett tillräckligt svar för dig?

Gäst: Ja, jag ville bara ha verifiering och det fick jag, så jag tackar er.

OWS: Ja. Finns det fler frågor här?

Gäst: Jag har en fråga som togs upp i diskussionen vi hade tidigare, den om att tallbarrste kan omvandla effekterna efter att ha vaccinerats. Jag har familjemedlemmar, det har vi alla och vi känner människor som har vaccinerats. De trodde att de gjorde rätt genom det de såg på TV, men nu börjar de ifrågasätta.

OWS: Det blev störningar i kommunikationen (ljudsvårigheter), men vi tror att du frågar om tallbarrste, och om det kan vara effektivt för att vända några av processerna från vaccinationen.

Vi kan berätta att det verkligen finns fördelar med det, eftersom det är från naturen. Naturen tar hand om naturen. Och naturen kommer alltid att hitta ett sätt. Så även om det är konstgjorda sammansättningar, så kan naturen bekämpa allt detta. Högste Skaparen har planterat det här. Gaia har tillhandahållit det.

Alla läkemedel, även de som används i några av era farmakologiska medel är i vissa fall naturliga derivat, förstår du? De används inte som huvudingrediens av läkemedelsindustrin för att bota, men de har fortfarande potentiellt användbara ingredienser, eftersom de är en del av naturen.

Men även intentionen behövs. Det är därför placeboeffekten är så viktig. Någon som tar ett botemedel och tror att det kommer att bota dem, eller på något sätt hjälpa det egna immunsystemet att bota dem, heala dem, kommer att fungera så mycket bättre än om de inte tror på det. Så, som vi sagt många, många gånger, att tro är att se. Så att dricka detta te med den intentionen bakom, kan vara till stor hjälp och kommer att hjälpa till, förstår du?

Och det finns också, som tidigare sagts, olika sammansättningar i dessa vacciner, några farligare och skadligare än andra. Vissa är helt neutrala, utan någon som helst effekt. Vissa är helt enkelt ett influensavaccin som har släppts som ett så kallat COVID-vaccin. Men allt är en del av bluffen, bluffen som har begåtts mot alla i världen.

Så tänk på att det kan det vara till hjälp att göra vissa efterforskningar. Och det finns också andra saker som kommer att vara till hjälp för att vända många av dessa effekter. Men vissa kommer inte att kunna vändas, eftersom de inom sig inte tror på processen, förstår du? Shoshanna, har du något att tillägga här?

Shoshanna: Ja. Vi kan dela. Kära Bror, får vi det?

Gäst: Ja.

Shoshanna: Kära Bror, kroppen blir fysiskt förgiftad av föreningarna som finns i detta vaccin, vilket inte är ett vaccin, utan denna förening som ni kallar ett vaccin. Kroppen blir förgiftad, förstår du. Tallbarrste är tänkt att stärka immunsystemet, och det kommer det att göra. Det är utformat för att förbättra immunsystemet. Men det är inte avsett för att ta bort gifter, förstår du. Det är immunsystemets uppgift, liksom andra föreningar som kan användas.

Vi kommer att föreslå fyra saker. Det första vi kommer att föreslå är det som heter Mjölktistel/ Mariatistel. Vi vet inte varför vi får till oss det. Men det finns en sammansättning i Mjölktistel, en växtbaserad förening, som hjälper till att ta bort toxiner.

Det andra är Maskros. Maskroste är känt för att rena levern, och toxinerna finns i levern eftersom blodet strömmar genom den för att renas, och lämnar efter sig toxinerna.

Så Mjölktistel, plus Maskroste eller extrakt (som är mycket bättre än te), och Tallbarrsextrakt eller Tallbarrste tillsammans, kommer att hjälpa individen att själv göra sig av med toxinerna.

Slutligen, och detta är den viktigaste delen om man lider av toxiner, toxicitet, då vill vi föreslå att man sätter fötterna i en blandning av äppelcidervinäger, Dödahavssalt (dött havssalt) och relativt varmt vatten. Fötterna måste vara kvar i badet 20 minuter. Och man måste göra detta två till tre gånger om dagen för att få ut gifterna från kroppen. Bara fötterna. Fötterna är mycket bra på att ta bort gifter.

Detta är vad vi föreslår om någon känner att de har förgiftats, förstår du. Det är vad vi föreslår. Namaste.

OWS: Mycket bra.

Gäst: Tack.

OWS: Finns det några andra frågor nu? Några andra frågor?

Gäst: Jag hade en dröm. Den handlar om energi, så detta kanske kan relatera till andra människor. Jag var i mitt kök, och det ser ut som det gör nu, och jag packade ihop saker för att flytta (vilket jag faktiskt måste göra snart). Plötsligt kom det ett stort sug av energi bakifrån och uppifrån, som sög in några av lådorna jag tog bort och typ blockerade. Det var ganska intensivt, men jag kände mig inte rädd eller något. Sedan blev det en liten brand i samma område i ett överskåp i mitt kök. Så jag undrade bara. Jag har inte riktigt kunnat sätta fingret på vad som menas, förutom energin jag försökte få, för att komma härifrån.

OWS: Vi skulle vilja fråga dig: vad har du fått från just denna dröm. Och hur förhåller sig drömmen till det kollektiva medvetandet, i stället för bara till dig själv, hur relaterar det till andra i form av hjälp.

Gäst: Det närmaste jag tänkte på var att det var energin jag skapat för att flytta härifrån, vilket jag har velat göra ganska länge. Och det knyter an till den kollektiva önskan, lusten och energiföreningen för förändring i allmänhet.

OWS: Ja. Och vad representerar lådorna för dig?

Gäst: Det är det jag är nyfiken på. Det är spannmålslådor, och de var typ tomma. Men de sögs in i det här hålet högst upp i taket som var fyrkantigt, och de sögs typ in där. Jag trodde faktiskt att det kan representera att jag blockerar lite energi, genom att jag fokuserar på de delar jag inte gillar med att vara här.

OWS: Ja. Och vi tror att du helt enkelt har tolkat din egen dröm här, eller hur?

Gäst: Um, jag har det. Jag undrade bara om ni hade något att tillägga.

OWS: Ja. Shoshanna, har du något?

Shoshanna: Vi lägger till här.

Gäst: Tack.

Shoshanna: Får vi ställa en fråga, Kära Du?

Gäst: Ja varsågod.

Shoshanna: Kära Syster, vad representerar köket för dig, rummet du kallar ditt kök?

Gäst: Det första ordet som jag tänker på är “hem.” Det är där mycket positiv energi skapas. Och jag ser fram emot ett nytt, bättre.

Shoshanna: Köket är för de flesta är en plats för omsorg. Det är en plats där du får mat. Du blir omhändertagen. Du får ny energi. Det är där du överlever, förstår du. Det är vad ett kök representerar för de flesta, förstår du.

Så nu är det som representeras här avlägsnandet av energi, eftersom denna plats som du kallar ditt kök, inte längre är en omhändertagande plats för dig. Anpassningen gör att du vill ta bort dig själv från detta område. Så din hjärna säger helt enkelt, ”det här är inte längre en plats för dig; vi drar tillbaka energin; vi tar bort saker och ting som är i vägen.”

Och med tanke på att det var en brand i ett skåp, som vi hörde dig säga, är en rensning. Bränna bort. En borttagning. Ett avslut. Eld representerar ett slut. Det är borta nu. Det är aktivt förstår du.

Så detta bekräftar helt enkelt din djupa önskan att ta bort dig själv från detta område. Verkar det vettigt, Kära Syster?

Gäst: Ja, det är perfekt, och det är bra. Tack så mycket.

Shoshanna: Namaste.

Gäst: Namaste.

OWS: Mycket bra. Finns det andra frågor nu?

Gäst: Hälsningar. Jag vill förstå ert perspektiv på vad det innebär att vara observatör. Jag har möjligheter att göra något åt ​​COVID-situationen. Jag blir mycket upprymd, jag vill göra det här och jag vill göra det där. Och idag, med vad detta innebär med att förebygga, fick jag bara en känsla av stor frid genom att observera och inte engagera mig. Så vilket tillvägagångssätt är klokast. Ska vi bara observera? Mediterar vi i grupp och bekämpar det eteriskt på det sättet? Eller försöker vi vidta åtgärder? Vilket skulle ni säga är det rätta för det mest medvetna tillvägagångssättet? Tack.

OWS: Vi skulle säga båda. Du vill vara observatör. Du vill vara medveten om vad som händer, men inte engagera dig i det och bli involverad. Nu betyder det inte att du inte kan bli involverad som observatör, också som deltagare, men utan involvering i det som händer, förstår du? Gör helt enkelt vad du känner att du behöver göra, vad det än må vara, och släpp det sedan. Det är vad du behöver göra. Precis som Yeshua, när han gjorde sina healande mirakel, vilket naturligtvis var skickligt i många avseenden. Men när han gjorde det gjorde han det han behövde göra, släppte sedan taget och var inte knuten till några av de resultat som skulle komma, förstår du? Och det var så han kunde göra dessa saker. “Det”, som han sa, “kan du också göra.”

Och du har nu förmågan att göra många saker som du inte kunde göra tidigare, eller inte skulle ha gjort tidigare. För många av er skulle, kanske för många år sedan, bara ha lutat er tillbaka och låtit allt kretsa runt dig utan att alls bli involverad. Nu har allt förändrats eftersom du har insett och förstått, och i många fall minns ditt uppdrag här, och vad du är här för att göra, förstår du?

OWS: Har du något att tillägga?

Shoshanna: Vi vill dela. Får vi det, Kära Bror?

Gäst: Ja, Kära Syster. Tack.

Shoshanna: Kära Bror, vi har förstått att du vill veta vad som är rätt och vad som är fel. Vi märker att du använder ordet, vilket är det “korrekta”. Det är en form av logik som du använder för att definiera ditt liv. Och det är inte riktigt vad en människa är här för, att avgöra vad som är rätt och vad som är fel. En människa är här för att bestämma sin egen vägledning, och för att följa den vägledningen, förstår du. Så vi är utformade för att göra det vi kallas till, och vi har lärt oss detta: det ena är energi och det andra är vila. Så när du känner en stor energi för att vidta åtgärder, så är det vägledning. När du känner ett behov av att dra dig tillbaka och helt enkelt observera, så är det vägledning. Allt är vägledning för var och en av er, förstår ni, och det finns ingen som är bättre än den andra. Det enda som är det viktigaste i varje människas liv, är att följa sin inre vägledning. Namaste.

OWS: Underbart, underbart. Ja. Finns det några andra frågor här innan vi går vidare till e-postfrågan? Mycket bra. Då är vi redo för den.

Gäst: Ja, tack. Frågan är, ”kunde Moses dela Röda havet på grund av den kunskap  han hade fått, från den uråldriga mysterieskolan? Tack.

OWS: Mycket intressant fråga. Vi skulle då säga att Moses var där för ett uppdrag. Precis som alla ni är här för ert uppdrag. Och han hade inte fått erfarenheten genom att gå i någon mysterieskola.

Han hade en inre vetskap som att han följde, en inre vägledning som Shoshanna har sagt, och han följde den vägledningen. Och den vägledningen ledde honom längre och längre i sitt uppdrag.

Han visste inte vilket hans uppdrag var från början, men det korrelerade, eller det tog form över tid mer och mer, eftersom han litade på vägledningen, följde den och kunde inse att det verkligen fanns erfarenheter att få, som han inte visste att han kunde få i termer av vad man kan kalla ‘mirakel’.

Så när det var dags för Israeliternas frigörelse från Egyptierna och då ta sig igenom  det delade havet, då bad han Källan inom sig att göra det, och trodde på att det skulle hända. Så det var ingen speciell utbildning som ledde fram till detta. Precis som du, som inte har varit på specialträning i mysterieskolor och liknande saker. Du har följt din inre vägledning hela tiden, precis som Moses gjorde, förstår du? Shoshanna, har du något att dela med dig av?

Shoshanna: Vi vill dela med oss ​​av detta.

OWS: Ja?

Shoshanna: Vi vill dela här. Agerandet kom från energin i hela gruppen som önskade frihet. Deras intensiva känslor och längtan efter att bli fria kanaliserades genom den som hette Moses, och han accepterade denna kanaliserade djupa önskan från alla, och detta skapade hans förmåga att gå vidare. Tro är allt, och önskan och intensiteten i den önskan är vad som var orsaken här. Han tillät sig vara kanalen. Namaste.

OWS: Ja. Mycket så. Har ni något avskedsmeddelande, Shoshanna?

Shoshanna: Det har vi inte.

OWS: Då så. Då säger vi helt enkelt, ge inte upp. Ge inte upp. Låt inte de saker som händer i världen dra er tillbaka till illusionen. Fortsätt att stiga över illusionen så mycket ni kan. Och förstå, som alltid, att det helt enkelt är en illusion, en show. En pjäs som spelas upp framför er. Och vid något tillfälle kommer ni till slutet av den här pjäsen, och kommer att njuta av det.

Shanti. Frid vare med er. Var den enda.

 

Kanaliserad av James McConnell

 

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated.

If you would like to join Ancient Awakenings and participate in our Sunday calls, please go to our Meetup website (www.meetup.com/ancient-awakenings) and join there.

“Believing is seeing!”

Översättning: Maggan

You may also like...