KaRa och OWS via James McConnell, 12 maj 2019

KaRa och OWS via James McConnell, 12 maj 2019

Per Staffan 15 maj 2019

James McConnell (channeled messages)

KaRa   (Kanaliserat av James McConnell)

Jag är KaRa.

Jag uppskattar de gånger som jag, mina bröder och systrar, här i den plejadiska flottan, de från råden, och vi alla kan vara med er här just nu. Inte bara här med er, den här gruppen, utan med alla dessa som kan läsa dessa ord eller lyssna på dessa ord. Vi är här för er alla.

Tiderna som ligger framför oss närmar sig snabbt.

Ja, vi vet att ni är trötta. Vi vet att många av er ibland har sagt: ”Jag har fått nog.” Någon gång kan ni till och med ha sagt: ”Jag vill försvinna från den här planeten; Jag är färdig med detta. ”Men ni fortsätter. Ni fortsätter eftersom ni vet ert uppdrag, och vet vad ni är här för att göra.

Vet att ni är här för att samla alla era bröder och systrar igen. Och vet att ni är här för att förbereda vägen för dem som ännu inte har vaknat. Ni vet att ni är här för att leva ett liv i ljus och att dela med er och ta tillbaka ljuset till alla som är redo för det. Ta ljuset till mörkret överallt.

Denna planet kommer att bli en planet av ljus igen. Den kommer ut ur skuggorna, och den återvänder till ljuset. Alla som fortfarande vill stanna kvar i skuggorna kommer inte att kunna göra det så mycket längre. För som ni vet ökar energierna och de kommer att öka mer och mer.

Vi, de av oss, Plejaderna, Arkturierna, Sirianerna, Antarierna, vi alla är här för att hjälpa till på många olika sätt. Vi har alla våra uppdrag, precis som ni har. Vi väntar alla, precis som ni gör. Men vi väntar utan någon tvekan om att väntan kommer att ta slut.

Några av er kanske fortfarande undrar till och med, är detta riktigt, är vi verkliga? Du hör bara röster i ditt huvud som helt enkelt är din egen fantasi. Som ni har hört många gånger, är fantasi en tankeprocess i de högre vibrationerna, högre dimensionerna, femte dimensionen och bortom. Du slipar din förmåga nu. Börja visualisera mer och mer. Kristallisera dessa visualiseringar. Låt fantasin löpa fritt. Dröm. Andas. Låt dessa drömmar bli verklighet.

Det är nästan dags, mina bröder och systrar, för ljuset. Vår familj av ljus, det är nästan dags. Vi kommer att presentera oss för många av er – inte alla – många av er, när ni förbereds och förbereder er för de stora stunderna som ligger precis framför er. Nej, vi kan inte ge datum, tidsramar, för ni vet genom alla dessa förändringar att vibrationella frekvenser förändras inom er alla och som ett kollektivt medvetande där på planeten.

Vi är här. Vi är redo. Frågan blir: är ni redo?

Jag är KaRa. Jag lämnar er nu tillfälligt, och jag kommer att återvända med många av mina bröder och systrar som vill börja kommunicera med fler och fler av er, inte bara genom den här James, utan med var och en av er som individer. Olika individer från oss kommer att kommunicera med fler och fler av er. Ni kommer att vara redo för detta om ni försöker tillåta det.

Må hela min frid och kärlek vara med er alla, mina kära bröder och systrar.

Fortsätt varje dag med att bringa ljus till denna planet, förankra ljuset och dela det bland er alla.

EN SOM TJÄNAR (kanaliserad av James McConnell)

Om, mani, padme, hum; om, mani padme hum; om, mani, padme hum, hum. Hälsningar till er! En som tjänar här, och Shoshanna står bredvid. Vi är redo för era frågor och hjälper er med svaren.

Men innan vi gör det vill vi bara säga till alla mammorna där ute: ha en underbar, lycklig Mors Dag. Det är en speciell dag för er alla. En speciell dag som är designad, gjord för er. För ni är de som tar in allt ljuset till denna planet. Ni är de som gör det i form av de barn som har kommit in, och spädbarnen och de som kommer in och talar ljusets språk, om ni vill kalla det så, vilket för in de höga vibrationerna till denna planet. Och det är upp till er, mödrarna och fäderna också att tillåta att deras process fortsätter så länge som möjligt. Och för vissa, och mer och mer när denna process fortsätter, kommer de inte att komma tillbaka till den tredje dimensionen. Vid något tillfälle kommer detta att sluta. Och de kommer att fortsätta in i de högre vibrationerna i de högre fjärde och femte dimensionella frekvenserna och stanna kvar där. Och de hjälper er, de vuxna, att också nå de vibrationerna.

Vi är redo nu för era frågor. Har ni några frågor, här?

Gäst: Hej, En Som Tjänar.

OWS: Ja.

Gäst: Välsignelser till dig och Shoshanna, och ni alla. Jag har en fråga på uppdrag av kollektivet. Det var bara något som hände med mig i min meditation, men jag tror att det här är för kollektivet. Så det här är inte bara mig, det här är ett kollektiv.

När jag gjorde min meditation när jag var i min Merkabah, förenades min tvilling med mig. Jag såg plötsligt många, många tvillingar komma ut ur skeppen i deras Merkabahs. De var förenade. De var en Merkabah. Men det såg ut som en trippel tetrahedron. Det fanns massor av dem – massor av par kom ut, och det var något betydelsefullt med det. Nu var det självklart viktigt för mig själv, ja, det tror jag att jag har svaret på. Men det här är också viktigt för kollektivet, den här unionen, det här maskulina, det här kvinnliga och dessa tvillingar. Så undrar jag om du kan förtydliga detta lite för mig. Tack!

OWS: Du har verkligen rätt i att det kommer. Det finns fler och fler av dessa förbindelser som börjar göras av dem som är redo för detta, även om det inte händer på den fysiska nivån vid denna tidpunkt, och det kommer inte för det mesta att göra det i ditt tredimensionella medvetande, utan det kommer att ske vid de högre vibrationerna i högre fjärde och femte dimensionen och bortom.

Och det här är det som det förbereds för: återföreningen. Det är inte bara återföreningen av de gamla själarna till de av er som kommer tillbaka igen, det är återföreningen mellan er och era högre jag såväl som era tvillingar.

Så detta är korrekt som du ser det och separering görs i många avseenden för att öppna kommunikationen på olika sätt. Och vi kan inte gå in på det närmare hur denna kommunikation ska vara, för ni kommer att förstå det när det händer och som det händer. Okej?

Shoshanna, något att lägga till här?

Shoshanna: (kanaliserad av JoAnna McConnell)

Vi har ett perspektiv att dela om vi får.

Gäst: Absolut.

Shoshanna: Det perspektiv som vi ser är svårt att sätta ord på. Tanken och energin i en tvillingsjäl, en tvillingflamma, handlar emellertid bara om slutförande av enhet. Det handlar om att slutföra. Det handlar om att slå samman energin så att man är komplett. Vi kommer nu att berätta att det finns de som är färdiga bland er. De har slagits samman. De är ett. Och när ni ser det, kommer de inte längre att tala om att ha en tvillingflamma, för att de slås samman med det som är den andras energi i perfekt balans och enhet. Det här är vad vi måste dela med er. Namaste.

Gäst: Tack. Exakt: Jag slogs samman med min tvilling. Det var också en kollektiv fråga där ute i kollektivet. Jag förstår att det är enhet. Jag förstår det helt, Syster. Detta var ett forum som jag tror, för att jag skulle ställa den här frågan för kollektivet, att jag hade sett det genom mig, för det är en grubblande fråga, tror jag, men när du är i förening och i förbund med din Gudom och förening med enheten, finns det mer djupgående energi här i verksamhet. Det finns definitivt mer djupgående energi här. Så det var enkelt, och det var synkronicitet, och jag tackar er båda för det. Sänder er välsignelser!

Shoshanna: Vi skulle vilja dela en sak med dig. Som vi ser dig, som vi känner dig, har du mycket insikt och mycket förståelse bortom de flesta. Det är vad vi skulle berätta för dig. Och det här är din frustration och dina svårigheter i livet, för du ser saker annorlunda än de flesta och i ett högre perspektiv än de flesta. Men ha tålamod med alla som inte kan se det, eftersom de kommer att komma i kapp, min Kära Syster. Namaste.

Gäst: Namaste. Välsignelser. Tack.

OWS: Mycket bra. Har vi andra frågor här, nu?

Gäst: Ja. Hälsningar. Jag har hört att president Trump påtvingar oss vacciner, och jag undrade om du kunde kommentera hur smutsiga dessa vacciner är som tvingas på oss?

OWS: Först och främst tvingar han inte på er vacciner. De bestämmer inte över honom, men de som styr honom gör det på så sätt att han måste spela spelet. Och han spelar spelet här och det ser ut som om han står bakom det här programmet, men han är inte direkt bakom det. Vi kan berätta detta för er.

Och idén om vaccination som en gång var underbar idé för att skapa en möjlighet att befria jordens folk från olika typer av sjukdomar.

Men, naturligtvis, liksom allt som är av god natur, av ljuset, vändes det till mörkret, vändes till defensiva vapen och alla dessa typer av saker. Och de som skulle främja användningen av vaccinerna nu, om de lämnades helt otyglade, skulle göra mycket mer än de har gjort upp till denna punkt. De hade stora planer för att få bort många av jordens folk. Men, liksom allt annat, så tillåter de som är Motståndsrörelsen, Ljusstyrkorna, inte något sådant. Så det finns ett försök att utnyttja dessa vaccinationer för att orsaka sjukdomar och dessa saker, och till och med att främja tanken om en pandemi som går över hela världen, men det kommer inte att hända.

Återigen, vi har sagt det här förut: Vi skulle inte ha arbetat med er, vi alla, inte bara vi, utan vi alla, som arbetar med er alla i kollektivet, skulle inte göra allt detta om vi trodde att det skulle sluta med någon typ av pandemi eller kärnvapenkrig eller någonting liknande detta. Så allt detta har begränsats, och kommer fortsätta att göra det.

Men vi skulle föreslå dig när du överväger tanken på en vaccination, antingen för dig själv eller för dina nära och kära, gör efterforskningar. Gör efterforskningar innan du tar till dig någon av dessa saker. Okej?

Shoshanna, något att tillägga?

Shoshanna: Ja. Shoshanna vill dela med sig på den noteringen. Kunskapens kraft är stor i det tredimensionella medvetna riket, och de som vill väcka dem som länge har blivit hypnotiserade av detta vaccinationsprogram och följer med det, så måste vi vara de som väcker dem genom vår kunskap, genom vår förståelse.

Var inte rädd för att ställa frågor när du står inför någon sjukvårdspersonal som vill vaccinera någon, inklusive ett djur. Vänligen ha din information där. Gör djup efterforskning. Håll din information där och ställ frågor och träng in dem i hörnet: ”Varför ger du det här, vad är statistiken” etc. etc. ”Kunskap och tillämpning av kunskap i detta rike är den mest kraftfulla sak som du har för att bekämpa detta vansinne. Namaste.

OWS: För att ta konceptet från era ”X-Files” att sanningen finns där ute om ni vill hitta den. Den finns där för alla dessa typer av saker: vaccinationer, allt det här. Sanningen finns där ute om ni vill finna den.

Gäst: Tack.

OWS: Kan det finnas andra frågor, här?

Gäst: Ja, En Som Tjänar, jag har en enkel fråga. Är det möjligt för oss att besöka den Inre Jorden? Behöver vi en eskort eller ett tillstånd för att göra det?

OWS: Det är inte så mycket eskort eller tillåtelse, det är om det är en del av ditt uppdrag vid den här tiden så kan du göra det. Nu behövs det givetvis också en avsikt. Om du har för avsikt att göra det, och du kan höja dina vibrationer tillräckligt för att åstadkomma det här, är det möjligt. Men det måste normalt komma från dem som har förberett sig förut för att vara en del av detta uttryck. Nu gäller det just nu. Det är inte under kommande tider.

Med andra ord, i framtiden, efter avslöjandet kommit till stånd, kommer det i efterföljande tider att öppnas många av de gömda avstängningarna, skulle vi säga, ingångarna till den Inre Jorden och den Ihåliga Jorden. Och när dessa öppnas upp kommer de att öppna upp till de massorna vid den tiden som är redo att komma och vara en del av detta.

Lika väl som att de som är där djupt under jorden kommer att komma in i en framväxande process. De kommer att dyka upp från sin djupa plats, deras hem djupt inuti, och de kommer att komma och slå sig samman med de på ytan här. Allt detta är en del av avslöjandet när det kommer fram i tiden framöver.

Shoshanna, något att tillägga?

Shoshanna: Nej, inte just nu.

OWS: Inte vid denna tidpunkt. Mycket bra. Besvarar detta din fråga?

Gäst: Ja det gör det. Tack så mycket.

OWS: Mycket bra. Kan det finnas andra frågor, hur? Det var en som ville fråga.

Gäst: Ja. Jag skulle vilja fråga om detta fenomen som finns över hela Facebook och överallt och som kallas 5G-tekniken. Det verkar som att det drar upp mycket rädsla inom mig, och det är lätt att komma in i den rädslofällan. Jag vill bara veta hur vi inte kan falla in i 5G-teknikens rädslofälla. Men vissa sa att det omorganiserar vattenmolekylerna i våra kroppar. Jag vill bara veta hur vi inte kan bli offer, utan stå i vår kraft, och vad vi kan göra åt det?

OWS: Först och främst är 5G-tekniken, likt någonting som möjligen är användbart som en underbar uppfinning eller något som kommer till någon, de tar den från det universella sinnet och de sätter i gång det.

Men när de gör det är det också tillgängligt för de mörka krafterna att dra fördel av det. Och det här är vad som har hänt som vi ser det här. De som vill ta denna tekniken framåt har blivit inkräktade på, vi skulle säga från de andra på den mörkare sidan för att de ska kunna utnyttja denna teknik och dessa energier till att orsaka sjukdomar och allt detta över hela världen.

Men, och det här är en stort men, här är Ljusstyrkorna mycket medvetna om denna process, denna teknik och gör allt de kan för att inte bara begränsa de planerade mörka krafternas planer med denna teknik utan också för kunna använda denna teknik för att ge ljus, vill vi säga, till planeten likväl.

Så de av er som kommer att påverkas av den nya tekniken som kommer ut, om ni är förskansade inom rädsloprocessen, om ni är där och känner de tredimensionella aspekterna av detta, då kommer ni att ha de tredimensionella effekterna som var avsedda med detta. Men om ni känner er själva vara vid högre vibrationer, högre frekvenser, då kan dessa typer av energier som är tredimensionella energier inte påverka er på något sätt. Det här är vad vi fortsätter att säga om och om igen. Om ni befinner er i högre vibrationer och ni förblir där mer och mer, då kan dessa saker med lägre vibrationer inte skada er. Okej?

Shoshanna: Har du något att tillägga här?

Shoshanna: Ja. Vi vill dela vårt perspektiv och vi håller med allt som har sagts. Får vi dela vårt perspektiv med dig?

Gäst: Ja tack.

Shoshanna: Vi måste förstå, och det är svårt för dem som har varit djupt programmerade med rädsla, att det är ett program. Det som du fruktar låter dig – tar din makt bort från dig, och det här är planen. Vi är övermåttan kraftfulla. Människan är enormt kraftfull, har förmågan att vara ett universum själv inom den kraft som har givits den varelsen. Så vi måste säga att rädslan verkligen kommer att ta din kraft bort ifrån dig oavsett vad du står inför.

En sak som vi måste göra: vi får inte delta i det programmet. När vi läser något som ger upphov till rädsla i våra hjärtan och våra sinnen, måste vi lägga det åt sidan och inte låta det gå in i vår sinnevärld. När den går in i vår sinnevärld förökar den sig. Det är smittsamt. Rädsla förökar sig bland människor. Det är smittsamt. Man måste stå upp när de känner rädsla och hjälpa andra att inte känna det för att ta det ur deras erfarenhet, eftersom rädslan själv kommer att skapa kaos. Det är vår förståelse av detta galna program som har blivit prackat på människorna. Så snälla: om du fruktar någonting, finn ett sätt att inte frukta det. Namaste.

Gäst: Tack.

OWS: Mycket bra. Skulle det finnas några andra frågor, nu?

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: Tack. Jag önskar om du kan kasta lite ljus över ämnet Själskälla. Vi vet att Jesus kom från Källan, han kom inte från olika strålar av själsfärger. Källan skickade några själar till jorden, men Källan skickade inte så många av dem för att de inte skulle störa experimentet. Kan du vara snäll och förklara lite mer om detta ämne?

OWS: Vi förstår inte riktigt vad detta ämne är. Vänligen omformulera din fråga tack.

Gäst: Okej. Jag frågar om Källans själar. Källan skickar själar rakt till jorden utan att de går igenom reinkarnationen. De var olika själar som kom, som Jesus.

OWS: Ja. Vi förstår nu. Men vi skulle säga att du är under ett missförstånd här, en missuppfattning av den som kallas ”Yeshua”, att han skulle komma direkt från Källan. Hur är det annorlunda än för er alla? Ni kommer alla direkt från källan. Så det finns ingen skillnad här. Oavsett om han var i reinkarnationscykeln, och vi skulle säga att han var det, kom han inte mer direkt från Källan än någon av er har gjort. Okej?

Han förstod att han kom från en högre vibrerande källa då han kom från sitt högre jag, vilket skulle vara Sananda och skickades ner till jorden med ett uppdrag. Uppdraget var att återföra Kristusmedvetandet till planeten. Detta var, som vi finner det, det tredje försöket som gjordes för att göra detta. Vi kommer inte att gå in i dem före detta, men detta var ett försök att föra Kristusmedvetandet hit, och han blev Kristusmedvetandet.

I fråga om detta gjorde han mycket för att höja planetens kollektiva medvetenhet. Vi kan förstå missuppfattningen här att det här var någon speciell som kom ner. Han var det inte. Han var inte mer speciell än någon av er. Och han själv, om han stod här framför dig, skulle säga exakt detta: han är inte högre, inte lägre än någon av er.

Och han, som vi säger, den höga inom det Stora Vita Brödraskapet här, när det gäller hög ledarställning kanske ni säger, han är speciell i det avseendet, förvisso för vem han har varit i det förflutna och vad han fortsätter att vara nu Okej?

Gäst: Ja.

OWS: Shoshanna, har du något att tillägga?

Shoshanna: Vi vill lägga till vårt perspektiv på detta, och det vi vill säga är att alla som vill föra in ljuset, bära ljuset, förankra ljuset, som tror att de har blivit utvalda för att göra de sakerna, och tror att de valde sig själva att göra de sakerna, är de som kommer att lyfta upp mänskligheten. Det spelar ingen roll vad källan till det är. Det som är viktigt är att varje varelse som bär ljuset, förankrar ljuset, skiner ljuset.

Vi vill säga till er i sammanfattning att alla, kanske alla som deltar i detta telefonsamtal, och engagerar sig i gruppen, vill bära ljuset, vara ljuset, skina ljuset, i sin ovillkorliga kärlek till mänskligheten. Det här är allt som finns. Det finns inget annat. Och den personen, Yeshua, engagerade sig i det uppdraget, och det är därför som vi ser honom som vi ser honom, för att han helt engagerat sig i det uppdraget. Det är vad vi måste säga, att var och en av er helt och fullt kan engagera er i detta uppdrag. Namaste.

Gäst: Tack.

OWS: Skulle det finnas några andra frågor här, nu?

Gäst: En Som Tjänar, hej. Det finns en annan själsgrupp som jag hör till, och en av dem ifrågasatte någonting som sades i chatten igår om det O-negativa blodet, och det väckte verkligen stor rädsla i henne. Det O-Negativa blodet, jag vet inte mycket om det, men jag har hört andra prata om det. Kan du expandera detta för oss lite? Var det kom ifrån och vart vi går med det. Tack.

OWS: Vad vi kan säga här är exakt som Shoshanna sa tidigare om rädsla. rädsla kommer att leda till mer rädsla, mer rädsla och mer rädsla. Så vad du än läser, vad du än hör på vägen, använd din urskillning. Gör din efterforskning. Bli inte involverad i programmeringen som händer där. Oavsett om det är positivt, om det är negativt, huruvida det är främmande, om det är det, om det är detta betyder ingenting här. Det betyder bara inom dig att fortsätta med den aspekt som du är vid denna tid, att fortsätta att vara i nuet, att inte vara inblandad i programmeringen från det förflutna eller att ständigt vara oroad över framtiden och vad framtiden för med sig. För om du fortsätter att oroa dig för vad framtiden kommer att föra med sig, kommer du att missa de ögonblick som du befinner dig i nu.

Gäst: Ja.

Shoshanna: Vi vill dela vårt perspektiv. Vi vill dela vårt perspektiv med dig, Kära Syster. Skulle det vara lämpligt just nu?

Gäst: Absolut.

Shoshanna: Vi måste dela en hemlighet. Hemligheten är att det finns fler blodtyper än det finns sand på planeten. Det finns blodtyper som inte har upptäckts, och faktiskt är det mänskliga genomprojektet bara nyupptäckt. Vi vet ingenting om genetiken på denna planet. Det är allt hörsägen. Det är allt vetenskapliga missförstånd på många nivåer. Blodtyperna är flera och många: många, många, många. Och det visar bara den blodlinje som din kropp skapades från. Men är kroppen det viktigaste här? Är den fysiska avataren det viktigaste här? Vi tror inte det. Vi menar att det är en avatar som helt enkelt bor på planeten och dess uppgift är att få ljuset till planeten genom sin andliga förståelse, genom sin själsöverföring till sin kropp. Så du måste sätta det i perspektiv, och det som är inriktat på Negativ-O-blodtyp måste sätta det i perspektiv, vilket är det viktigaste uppdraget här. Namaste.

Gäst: Tack. Nej, jag frågade bara för en vän. Jag anknyter inte till något av det. Det ser inte ut – jag ser inte upp till män. Men tack så mycket.

Shoshanna: Men kanske kan du dela vårt perspektiv då.

Gäst: Och det kan jag. Tack så mycket.

Shoshanna: Namaste.

Gäst: Namaste.

OWS: Mycket bra. Finns det några andra frågor innan vi släpper kanalen?

Mycket bra. Då är vi redo att släppa kanalen.

Innan vi gör det, ber vi er alla, att ni fortsätter att inte bara förankra ljuset som ni har gjort, utan mer och mer börja sprida ljuset. Vi har bett er, ärkeängel Michael har bett er, mer och mer att göra det. Inte bara till dem som ni känner mycket nära, utan var som helst där möjlighet uppstår, börja dela viss information, en del av din kunskap, en del av din förståelse, bara förstås om den som du delar med börjar börja bli redo för det, med andra ord, redo att starta uppvaknandeprocessen.

Och vi berättar detta nu för att fler och fler som du kommer i kontakt med, eftersom det här är ditt uppdrag, kommer att vara av dem som befinner sig i den uppvaknandeprocessen.

Shoshanna, något att lägga till här i slutet? Vi släpper kanalen här nu.

Shanti. Frid vare med er. Var den rätta.

Shoshanna: Vi önskar dela och applådera er för ert mod och er kärlek. Det är svårt att dela ljuset. Ofta är det svårt eftersom många inte ser ditt ljus. Många upplever inte ditt ljus. Men du måste fortsätta att skina det ljuset. Du måste fortsätta att lyfta upp mänskligheten om du vill höja medvetandet vart du än går, och om du önskar att Gaia skall bli en planet av ljus. Du måste dela ditt ljus. Du måste skina ditt ljus. Du måste ge ditt ljus osjälviskt oavsett hur svårt det är, och vi vet att var och en gör det då och då. Kom ihåg hur viktig du är för att lyfta upp mänskligheten genom att skina ditt vackra ljus. Det är allt vi har. Namaste.

Kanaliserad av James McConnell

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Artikeln kan återges i sin helhet om författarskap och författarens hemsida klart framgår.

Om du vill gå med i Ancient Awakenings och delta i våra söndagssamtal, gå till vår Meetup webbplats (www.meetup.com/ancient-awakenings) och gå med där.

”Att tro är att se!”

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...