KaRa och OWS via James McConnell, 15 december 2019

KaRa och OWS via James McConnell, 15 december 2019

Per Staffan 24 december 2019

James McConnell (channeled messages)

KaRa  (Kanaliserad av James McConnell)

Jag är KaRa. Det är alltid mitt nöje att kunna vara här med er som en emissarie från de plejadiska råden, att vara här med de av er, de av er som arbetar framåt, går framåt med ljus, med kärlek, med medvetande, och lyfter det överallt där ni kan.

Men först måste du fortsätta att lyfta det inom dig själv. Du måste fortsätta hitta det minnet inom dig om vem du är, att du är så mycket mer än den människan som du har programmerats att tro. Att ni verkligen är gudar och gudinnor med den Universella Källan inom er hela tiden, inom oss alla hela tiden.

För vi är alla ett tillsammans. Och vi här i råden, och de många råden bortom den Plejadiska flottan, alla som kommer tillsammans som arbetar tillsammans för att föra denna väldiga händelse till jorden, till solsystemet och till denna galax. Allt är till hands under våra många rådsmöten nu, och alla förberedelser som har pågått. Vi vet att vi närmar oss slutet på alla dessa projekt. Vi har planerat och planerat, och skapat och skapat, gjort allt vi kan – inte för att blanda oss i era angelägenheter, utan för att hjälpa till i era affärer var vi än kan. Vi har gjort detta. Vi fortsätter att arbeta på detta sätt.

Men som ni vet har vi fått mycket mer tillåtelse att hjälpa ännu mer och mer. Och även om det fortfarande händer bakom kulisserna när det gäller er, vet nu att det är så mycket som händer och är på väg att komma fram.

Ni har sett oss mer och mer på himlen när ni tittar upp och eftersom ni har dessa ögon att se med har ni kunnat se så mycket mer, att se genom molnen, se våra skepp när vi dyker upp och visar oss själva för er. Även om det bara är tillfälligt och bara en glimt, är vi där. Vi är här.

Allt fortsätter exakt som det behöver i dessa ögonblick. Och när ni går närmare och närmare nästa år och början av ett nytt decennium, är det nya decenniet mycket väl början på er nya Guldålder. Allt som ni har arbetat mot, som vi har arbetat mot, kommer att realiseras, kommer till ett crescendo.

Och det återstår bara för er alla, alla ni som går före, som är föregångarna och vägvisarna för att bringa Ljuset, förankra Ljuset och föra Ljuset till alla era bröder och systrar. Det behöver bara vara för er att fortsätta med dessa ansträngningar. Även om det finns tillfällen då vi vet att ni säger ”tillräckligt, jag kan inte fortsätta längre, jag kan inte fortsätta att se mina bröder och systrar drabbas överallt.” Att se sjukdomen, de döende. Men även om ni ser allt detta ser ni också bortom detta.

Ni ser bortom sjukdomen, bortom den döende, bortom ohälsan, bortom smärtan och lidandet. Ni ser kärleken, förbindelsen, enheten som kommer fram. Och det är vad ni alla behöver fortsätta att fokusera på, inte smärtan och lidandet och ont och sorg. Utan glädjen, lyckan, kärleken, enheten, som för dig och dina bröder och systrar och oss alla tillsammans igen.

Vi är så glada över dessa ögonblick nu. Eftersom vi vet att när vi fortsätter att se ner på er planet ovanifrån, kan vi se med vår teknik, kan vi se hur medvetandet förändras överallt. Hur ljusen tänds överallt inom alla individer.

Kommer några att gå förlorade? Ja. Vissa kommer inte att klara sig igenom uppstigningsprocessen. Men många, många kommer att göra det, eftersom det är deras öde, det är deras val.

Precis som det är ert val att leda vägen. Och det är vad ni alla här ska göra: leda vägen. För att visa, precis som er Yeshua visade vägen, ni är här för att göra det också. Att vara Ljuset. Ja, även att vara Messias för alla som ser mot Ljuset i sina liv.

Gör vad ni kan, närhelst ni kan för att hjälpa så många som möjligt att känna igen Ljuset inom dem igen, när det förvandlas från bara en glöd till en fladdrande flamma, till en brusande eld inom var och en, en eld av medvetenhet, som åter tänder kärlekens låga genom hela mänskligheten.

Jag är KaRa, och jag lämnar er nu i kärlek, frid och enhet, och med vetskapen om att vi snart ska återförenas med er alla.

ONE WHO SERVES (kanaliserad av James McConnell)

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum. Hälsningar till er! En som tjänar här, och Shoshanna står bredvid, här eller, i det här fallet, sitter bredvid här. Vi är redo att gå framåt här. Inget meddelande här såvida inte Shoshanna har ett meddelande direkt.

Shoshanna (Kanaliserad av JoAnna McConnell): Nej.

OWS: Mycket bra, då är vi redo för frågor, här, era frågor om ni har några. Någon där? Ni kan nu stänga av era telefoner. Vi är redo för er.

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja.

Gäst: Hälsningar, En Som Tjänar och Shoshanna. 1970 initierades jag av Charan Singh Zima Harazh. Och efter initieringen sa han, ”När vi möts på astralplanet och du ser min strålande form, kommer jag att ta dig hela vägen upp till Satcom eller Satlock (till den högsta dimensionen som finns) med bindel på, ”sa han,”och du kan observera allt på väg ner, ”sade han,”eftersom du kan bli distraherad i de astrala, mentala och kausala planen kanske till och med i århundraden ”(eftersom det är så underbart). Min fråga är, har jag ett kontrakt med Maharaj Charan Singh, och är det en av anledningarna till att jag inte ser någonting inombords, när det bara är mörker för mig? Jag är bara nyfiken på det.

OWS: När du säger att du inte ser inombords, vad refererar du till här?

Gäst: Många människor ser astralplanet när de lämnar kroppen,. Jag ser fortfarande mörker inuti, och jag undrar bara om det har att göra med mitt kontrakt med Charan Singh som säger att du vet att du kommer att se allt på väg ner. Han tar dig upp med ögonbindel på. Så jag undrar om det.

OWS: Vi frågar dig, när du gör visualisering som att du är på stranden, ser du något där?

Gäst: Ja, det gör jag förstås, ja. Min fantasi är ganska livlig. Ja, jag kan se, ja.

OWS: Det är allt du behöver veta. Här finns inget annat än fantasi. Föreställning. Det är vad det här är. När du försöker göra mer än att bara använda din fantasi eller visualiseringsförmåga och förväntar dig mer, blir du besviken. Men du måste förstå att din fantasi och visualisering är exakt vad du behöver för din uppstigningsprocess till den femte dimensionen och bortom. Förstår du?

Gäst: Ja det gör jag, tack.

OWS: Många av er försöker att se precis som du ser med dina fysiska ögon, och det kan vara så, det kommer att bli så, men det är inte nödvändigtvis så som det är i början. Så du måste förstå att din fantasi är verklig, och det är inte det du har programmerats att tro när du växte upp och tänker att ”åh, det är bara min fantasi”, eller dina föräldrar säger, ”det är bara din fantasi, det är på låtsas. Du ser? Gör det och tro på det. Förstår du det här?

Gäst: Ja, det gör jag. Tack så mycket, jag uppskattar det. Ja jag förstår det.

OWS: Gör det och tro på det. Shoshanna?

Shoshanna: Vi kan dela med oss om detta. Får vi dela vårt perspektiv på detta?

Gäst: Absolut, absolut.

Shoshanna: Den upplevelse som du hänvisade till i din initiering speglar inte det du ser nu, den speglar inte det. Det vi finner i den personlighet som du har idag, Orv-personligheten, är att du använder din tankeprocess mer än du behöver. Du kanske använder dina analytiska förmågor, det är underbara förmågor när du behöver dem. Du kan inte använda den analytiska förmågan när du mediterar eller när du upplever något medvetenhetsplan.

Hjärterummet, hjärtat är allt du behöver. Så när hjärtat öppnas och gör det möjligt för det underbara medvetandet att se klart vad som ligger framför dig, kommer det att hända för dig. Så vi föreslår att du fortsätter att arbeta med att öppna hjärtat. Namaste.

Gäst: Tack.

OWS: Mycket bra. Finns det andra frågor här? Inga mer frågor?

Shoshanna: Det finns en. Vi hör det. Det är en som vill fråga.

OWS: Och du måste fråga innan du får.

Gäster: (skratt)

Gäst: Ja hej, kan du höra du mig?

OWS: Ja det kan vi.

Gäst: Jag har en fråga. Det hände för fyra eller fem år sedan. Jag hjälpte vår granne att fälla träd. Jag halkade och föll på ryggen. När jag föll, kände jag att händer grep om mig och fällde mig till marken. Vad hände med mig då? Jag kände mig förlamad i några minuter när jag låg ner.

OWS: Shoshanna, vill du lägga till?

Shoshanna: Får vi ställa en fråga här, Käre Bror?

Gäst: Ja, visst.

Shoshanna: Hör vi detta korrekt att du kände att du fick hjälp när du rörde dig mot marken?

Gäst: Ja. Några händer grep mig och lade mig hårt på marken platt på ryggen.

Shoshanna: Och du säger att du kände dig förlamad?

Gäst: Ja i några minuter.

Shoshanna: Och sedan var det borta, rätt?

Gäst: Ja, det blev långsamt mindre.

Shoshanna: Och du kunde stiga upp, korrekt?

Gäst: Ja, långsamt.

Shoshanna: Och du känner inga effekter av detta idag, eller hur?

Gäst: Nej, inte längre.

Shoshanna: Ja. Så Käre Bror, vi kommer att dela vårt perspektiv på detta med dig. Vad du upplevde är att du upplevde de som vakar över dig. Du upplevde dina guider, dina änglar, det finns särskilt två som alltid är med dig som hjälpte dig i denna process. Eftersom du har mycket att göra, Käre Bror. Du har många saker att uträtta i detta liv, och du gör detta som en Ljusarbetare. Och traumat som du kände var bara för att påminna dig om att du skall vara försiktig med denna kropp som du måste ha för att fortsätta ditt arbete. Det var bara en påminnelse, förstår du, denna förlamning som du kände tillfälligt, att inte placera dig själv i en upplevelse som kan skada kroppen, eftersom du behöver den.

Vi hoppas att det verkar vettigt för dig, Käre Bror. Och du är en som övervakas helt dygnet runt. Och de som vakar över dig känner ditt hjärta och din medkänsla och din kärlek till hela mänskligheten.

Gäst: Tack.

OWS: Och vi finner här att om det inte vore för de som var där för att vara dina himmelska budbärare här för att hjälpa dig, kunde det ha varit mycket, mycket värre för din fysiska kropp här, som Shoshanna ger. Så som ni säger, ”räkna dina välsignelser” här.

Gäst: Jag kände änglarna runt omkring mig i det ögonblicket.

OWS: Ja.

Shoshanna: Ja. De är alltid med dig, Käre Bror.

Gäst: Okej, tack.

OWS: Underbart. Mycket bra. Finns det några andra frågor här?

Gäst: Hej. Jag ville bara få lite vägledning. Jag har känt mig lite guidad att flytta, och jag ville se om du kunde se om det var ett positivt val för mig. Situationen som jag befinner mig i var en stor vision, men det har bara varit en sådan kamp och därför vill jag inte lämna det om det är något jag antas slutföra. Men jag känner att det kan finnas ett enklare sätt. Så jag ville bara se om du kunde känna något av det. Tack.

OWS: Jag tror att när dessa energier fortsätter att komma in och medvetandet fortsätter att öka, och din frekvens fortsätter att öka, så skulle vi säga att om det finns en känsla av oro eller stress eller dessa typer av saker som är håller dig där du är, då är det kanske dags att inte fortsätta vara där längre. Nu är de ord du hör inom dig själv, de viskar i dig själv att det kanske är dags för en förändring, som kan vara en flytt som du säger, (och det här är för alla, här, inte bara för den som ställde denna fråga ), men i dessa tider nu kan det vara en geografisk flytt, det kan vara en förändring av förhållanden, det kan vara en jobbändring, det kan vara många olika saker när du lyssnar på den lilla rösten inom.

Det sätt på vilket du kan säga om det är korrekt är om allt tenderar att radas upp nu. Det var inte alltid fallet i dina tidigare år, eftersom du behövde ha vissa erfarenheter och hinder att övervinna. Men vi finner mer och mer nu inte så mycket som vad du hade tidigare. Så gå med flödet, förstår du? Om flödet är rätt för dig, då vet du det. Shoshanna?

Shoshanna: Ja, vi vill dela vårt perspektiv med dig, Kära Syster. Får vi dela?

Gäst: Naturligtvis.

Shoshanna: Vi vill ställa en fråga till dig. Får vi fråga?

Gäst: Ja.

Shoshanna: Vad är det du vill slutföra?

Gäst: Vi fick det här vackra stycket land och vi skulle bygga hem här, och det har bara varit en slags uppåtgående kamp och så mycket stress ekonomiskt och känslomässigt att försöka samskapa med andra människor.

Shoshanna: Tja, vi frågar igen. Om vi hörde det korrekt, sa du, ”Jag undrar om jag borde stanna här för jag har något att slutföra, eller så kanske jag har något att slutföra.” Så vi skulle fråga, så tydligt du kan uttrycka detta, vad tycker du att du behöver du slutföra?

Gäst: Jag vill bara ha frid.

Shoshanna: Ja, och du får inte frid just nu.

Gäst: Nej.

Shoshanna: Och du är, som vi finner det – vi ber om ursäkt för vår direkthet, men som vi finner det, är personligheten som du är, varelsen du är, inte strukturerad för att ha denna typ av stress i ditt liv. Du är inte, som den varelse du är, som den kärleksfulla varelse du är, du är inte utrustad för att hantera en del av den här galenskapen som du upplever, som är kaotisk och galen, eller hur?

Gäst: Ja.

Shoshanna: Ja. Så vi skulle säga dig, du har rätt att den erfarenhet du har är inte vad du vill ha. Därför kan du stoppa den. Du kan gå vidare. Du har inget att slutföra, för allt du pratar om är tredimensionella typer av upplevelser som du inte längre vill ha, förstår du.

Gäst: Ja.

Shoshanna: Vi kan inte säga dig, En Som Tjänar kan inte säga dig, Shoshanna kan inte säga dig att du ska göra någonting. Men du vet svaret på det, min Syster, eller hur?

Gäst: Jag tror det.

Shoshanna: Kära Syster, du vet svaret på detta. Lita på din högre vägledning. Lita på dig själv. Finn den frid som din varelse är tänkt att finna, förstår du.

Gäst: Tack.

Shoshanna: Ja. Namaste.

OWS: Och vi skulle säga här, och detta är också för alla, ordet är ”gå med flödet”, inte ”gå mot flödet.” Okej? Förstår du det här?

Gäst: Ja, tack.

OWS: Mycket bra. Och fanns det en annan fråga?

Gäst: Min fråga, Sir, är jag tror att det var för två veckor sedan, kanske det var runt 12/12 eller precis innan det. Jag kommer inte ihåg det exakta datumet, men ändå sent på kvällen när jag utför mitt servicearbete för det Gudomliga och för Moder/Fader Gud för helheten, går jag i konversation här och där, och jag ber om vissa saker. Så en av dem var: ”Jag önskar se eller uppleva att se de faktiska energierna som kommer in i Gaia just nu på oss.” Så jag lägger ut denna begäran. Det är vad jag brukar göra, jag lägger fram en begäran, och den manifesterar sig och ganska snabbt.

Hur som helst, dagen efter är jag utanför. Solen är ute och jag tittar precis framför mig. Jag gillar att bara stirra eftertänksamt och började kisa lite med ögonen, du vet, bara tog in det lite. Sedan såg jag (jag brukar se detta när jag gör det) hela miljön blev flytande. Jag kunde se vätska. Du vet, det är som att flytta vätska eller något. Det kändes helt annorlunda och såg annorlunda ut med mina verkliga ögon. Så hur som helst, precis när det inträffade, såg jag bortom den vätskan och jag började se, och såg, som ett mycket, väldigt tunt regn, nästan genomskinligt, regn som bara faller, faller, faller, riktigt tunt, men bara fantastiskt kommer ner. Inte våldsamt, men väldigt strömmande, riktigt vackert. Jag blev så chockad och förvånad. Jag var så glad att ha den här upplevelsen och jag sa: ”Tacksamhet, tacksamhet! Tack, med gratifikation. ”

Och det fortsatte. Så jag försökte se det i andra områden, och jag förlorade det. Så jag gick tillbaka till det där området, och där var det igen.

Så detta pågick i några minuter, och jag var mycket tacksam för det. Så jag frågar er, var det vår energi som kom in? Eller vågorna, Ljuset?

OWS: När du talade här var du i ett visst område, är det vad du säger här?

Gäst: Ja, det visades för mig bara i det området. Det var precis bredvid min garagedörr, faktiskt. Det är där jag gör mitt arbete, precis innanför dörren.

OWS: Det verkar som om du har kunnat öppna en portal till andra dimensionella frekvenser, här och har fått en ”blödning”, kan man säga, av dimensioner som sammanfaller. Förstår du det här?

Gäst: Det gör jag.

OWS: Det är vad vi ser händer här. Eftersom du har tagit upp detta, Kära Du, skulle vi säga att detta kommer att inträffa mycket oftare, inte bara för dig utan också för andra, eftersom dessa dimensionella barriärer, vill vi säga, fortsätter att minska mer och mer, här.

Det kommer att finnas mer och mer av denna tendens hos dimensionerna att röra sig ihop något. Inte till den punkt där det kommer att vara så oroande att ni inte kan hantera det, men när ni blir redo för detta mer och mer, kommer ni att börja se dessa energier och se denna blödande effekt mellan de olika dimensionerna här som kommer samman. Det är vad vi kan säga dig här. Shoshanna?

Shoshanna: Ja, vi kan dela. Får vi dela med dig, Kära Syster?

Gäst: Ja.

Shoshanna: Vi upptäcker att den mängd energi som har samlats i det området som du mediterar, och mängden Ljus, Ljustätheten som har samlats i det området, har tillåtit dig, och detta är ditt arbete, det är vad du har gjort, som har tillåtit dig att se bortom slöjan, som har låtit dig se detta.

Och naturligtvis manifesteras det, eftersom du är den som manifesterar det, du är den med tron och kärleken och tron och förståelsen för att manifestera detta.

Det vi skulle säga till dig, om du väljer att göra det, är att när du ser detta, när du ber om detta och ser denna fantastiska upplevelse, kan du faktiskt kliva igenom den. Du kan kliva igenom den, och du kan känna inte bara vad du ser med dina ögon, utan du kan återansluta med denna upplevelse genom ditt hjärta och uppleva den på en nivå som inte bara är visuell, utan är en komplett upplevelse, om vi förklarar detta korrekt. Du kan kliva genom den och uppleva den på en mycket högre nivå än bara visuellt om du vågar, eftersom det kräver ett visst förtroende för att göra detta. Namaste.

Gäst: Tack. Tack så hemskt mycket.

OWS: Mycket bra. Finns det några andra frågor här.

Gäst: Jag skulle vilja tala. Hör du mig?

OWS: Ja.

Gäst: Tack. Jag skulle vilja få lite feedback om en dröm jag hade. Den var väldigt speciell. I huvudsak var jag observatören, men också deltagaren. Tydligen hade jag stulit något, och det såg ut som en elsladd. Så jag hade några känslor runt det, några beklaganden eller sorg över att ha gjort det. Då dök ett barn upp, och det var en liten pojke. Så jag kände att jag hade tagit något från barnet. Så jag blev ombedd att ge tillbaka sladden, och i huvudsak flyttade jag ut från observatören till en annan form av ett annat barn, och återlämnade sladden och bad om ursäkt och bad om förlåtelse. Jag har aldrig haft en sådan dröm och det är förvirrande, så jag ber om en bekräftelse på om jag ska göra mer förlåtelsearbete i mitt inre jag?

OWS: Shoshanna, vill du börja här?

Shoshanna: Vi har inte riktigt en pärla på den här drömmen. Men vi finner, Kära Syster, om vi kunde dela vårt perspektiv med dig?

Gäst: Ja snälla.

Shoshanna: Att det inte behövs någon förlåtelse. Du har inte mer förlåtelsearbete att göra. Du har inte det. Du är en medveten varelse som har gjort det arbetet, förstår du.

Vi ser för ett ögonblick att barnet, pojken som är representerad i din dröm, vi ser att det är din son som du har på detta jordiska plan idag. Ser du detta själv?

Gäst: Ja (tårögd).

Shoshanna: Det här är din son, och det finns ingen förlåtelse kvar. Han har förlåtit dig, och du har förlåtit honom, förstår du. Det här är vad drömmen handlar om som vi finner det.

Gäst: Ja. Tack.

Shoshanna: Ja. Namaste.

OWS: Underbart. Bra. Skulle det finnas ytterligare en fråga, och sedan släpper vi kanalen?

Gäst: Ja hej. På tal om drömmar, intressant. Runt den 4 juli, inom en vecka efter varandra, hade jag en dröm när president Trump var i min dröm, och jag var i rummet med honom, inte fysiskt, men eteriskt. Det var som om vi kommunicerade, och det hela var en mycket positiv kommunikation. Sedan när jag kom tillbaka från Advance hade jag en tredje dröm också med honom i den. Den här gången i drömmen var han väldigt snäll mot mig, det var annorlunda. Medan det var mer jag med honom tidigare, och nu var det han med mig när det gäller kommunikationen. Jag är inte säker på vad dessa drömmar var för något. De kändes väldigt bra, men jag är nyfiken på att veta mer om dem.

OWS: Ni är båda Livets Krigare här tillsammans och arbetar tillsammans för samma slutmål, här, och det är att föra Ljuset till världen. Inte bara för detta land, även om det verkar som om President Trump bara är intresserad av detta land, är det verkligen inte sant. Han är intresserad av hela världen och anslutningen till världens kollektiva medvetande som kommer tillbaka igen. Nu skulle du inte göra det i den terminologin exakt som du skulle göra, men ni är båda Ljuskrigarna här, som förbereder och visar vägen för många andra som kommer efter, här. Det här är din anslutning, som du visades här i ditt drömtillstånd. Shoshanna, något att lägga till?

Shoshanna: Vi kan dela en aspekt av detta, om vi får dela, Kära Syster?

Gäst: Visst, ja, tack.

Shoshanna: Kära Syster, vi ser att denna varelse som har en hög politisk status just nu, och du, som kanske aldrig har varit politisk förrän nu, du och han delar ett råd tillsammans. På en högre nivå är ni två i ett råd tillsammans, och om du vill veta mer, kan du fortsätta resa i astrala tillstånd av dina drömmar för att se detta. Vad du måste veta är att ditt hjärta och denna varelses hjärta är mycket anslutna på en själsnivå, och ni är båda på samma väg av Ljus och upplysning, som Den Som Tjänar har angett. Så vi omformulerar det bara för detta ändamål. Namaste.

Gäst: Tack så mycket.

Shoshanna: Ja.

OWS: Vi skulle bara ta den enda frågan, men vi kommer att ta en till, och då är det slutgiltigt.

Gäst: Min fråga är (men jag känner svaret förmodligen), jag tror att vi har en portal i vardagsrummet eftersom min son mediterar i vardagsrummet och många gånger känner han olika varelser som besöker oss i det området, och jag tror det är från all denna meditation som han har gjort som han har öppnat upp portalen. Förra gången kunde han inte se exakt varelsens ansikte, men det var som ett hav som rör sig, rör sig, rör sig. För mig är det ett meddelande som Andromedas. Jag skulle vilja veta om detta är en portal som öppnas i vårt vardagsrum, som jag känner att det är.

OWS: Som du korrekt har angett, har du redan svaret där, eftersom du redan har gett det. Och ja, det finns en portal som öppnar sig där på grund av det energiutsläpp som sker där på en mer regelbunden basis. Och igen, som vi alltid gör, riktar vi detta också till andra där ute: när ni befinner er på samma plats om och om igen, den energi som ni skapar där, vare sig det är genom meditation eller bara er tankeprocess, visualiseringsprocess, oavsett vad det kan vara, när ni gör det i samma område om och om igen, så skapar ni en portalöppning som faktiskt kan bli en synlig portal för er. Det kan vara i ditt sinnes öga, men det kan också vara med dina fysiska ögon, när du fortsätter att anpassas mer och mer och mer till dessa energier och tror mer och mer på dina förmågor att arbeta i dessa interdimensionella aspekter, här, som du gör, och många av er börjar göra allt mer. Något att lägga till, Shoshanna?

Shoshanna: Vi accepterar din förklaring och vi har ingen ytterligare information.

Gäst: Tack.

OWS: Mycket bra. Har du något meddelande som du skulle ge här i slutet av denna session innan vi stänger?

Shoshanna: Det har vi inte.

OWS: Mycket bra. Då kommer vi helt enkelt att avsluta med att be er fortsätta, alla ni, som ni gör, för att fortsätta hitta energiflödet i er och låta det flödet av energi leda er mer och mer framåt. Lyssna djupt inom dig själv. Lyssna på den lilla, lilla rösten, de viskningar som kommer till dig. Och om du gör det, kommer du att upptäcka att du är på rätt väg, rätt väg. Även om det verkar vara den ”vägen som du rest minst ” för dig. Och om det är det, är det också tänkt att vara vad det är för dig. Det är allt vi har. Och Shoshanna har ett meddelande.

Shoshanna: Vi vill dela vårt perspektiv på detta. Vi upptäcker att varje varelse som kommer in i denna värld ges en personlighet som är genomsyrad av färdigheter och talanger och mentala konstruktioner som är en del av individens uppdrag att uppfylla på denna planet för att höja och lyfta upp alla medvetanden. Vad vi finner är att, som One Who Serves har angett i flera meningar, den här gången att gå med flödet om den personlighet som du har fått försöker göra något annat, med den personligheten som inte passar med den individens uppdrag, hittar du vägspärrar. Du kommer att fortsätta hitta vägspärrar. Och många av er kommer att gå igenom dessa vägspärrar och fortsätta ner en väg som inte stöder uppdraget som ni har fått, och ni kommer att finna att ni inte är så glada i dessa ögonblick. Så vi skulle säga dig att oavsett ditt uppdrag och vilken personlighet du har fått, måste du hedra det och lyssna på det och veta att om du går i fel riktning och hittar vägspärrar, måste du backa och gå mot uppdraget som du har fått. Namaste.

OWS: Mycket bra. Shanti. Frid vare med er. Var den rätta.

Kanaliserad av James McConnell

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Artikeln kan återges i sin helhet om författarskap och författarens webbplats tydligt anges.

Om du vill gå med i Ancient Awakenings och delta i våra söndagssamtal, gå till vår Meetup-webbplats (www.meetup.com/ancient-awakenings) och gå med där.

”Att tro är att se!”

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...