KaRa och OWS via James McConnell, 26 maj 2019

KaRa och OWS via James McConnell, 26 maj 2019

Per Staffan 3 juni 2019

James McConnell (channeled messages)

KaRa  (Kanaliserad av James McConnell)

Jag är KaRa. Det är ett nöje att vara tillbaka med er igen på detta sätt.

Vet att även om jag kommer genom denna, James, att jag talar genom honom, kommer jag också nu också genom andra och talar genom dem. Eftersom meddelandet är viktigt – inte vem som framför budskapet, utan själva meddelandet. Meddelandet, inte budbäraren.

Det är dags för många av oss att börja presentera oss mer och mer för er alla, för er, våra familjer.

Jag har talat tidigare, ni har hört talas om Primärdirektivet. Ni har också hört mig tala om Primärt Ingripande. Nu är det dags för Primär Förberedelse. Förberedelse för att få var och en av er till den punkt där ni kan ha kontakt med oss.

Oavsett om det är genom en sådan som denna, James, eller om det är direkt till dig, genom ditt högre jag, eller som en kommunikation som bara kommer till dig. Vi kommer alla att öka dessa typer av kommunikationer mer och mer. Eftersom förberedelse görs. Delegationerna sätts samman nu, många delegationer, som kommer från de många råden för att bereda vägen för den första kontakten, liksom vi har gjort. Ja, förbereda vägen för de av er som kommer att bli redo.

Jag säger nu, bli redo, för ni är inte redo ännu. Att bli redo för att kunna hålla er vibration på en högre nivå så att vi då kan träffa er. För om er vibration är låg kan vi inte vara i er fysiska närvaro, eftersom våra kroppar, vårt nervsystem inte skulle kunna hantera det. Det tar mycket energi för vår del att kunna sänka oss till en vibration som är lik er tredje dimension. Men det tar inte mycket energi för att få våra vibrationer att mötas med er om ni arbetar i den högre fjärde dimensionen, och även i den femte. Och det är vad ni alla förbereder er att göra.

Fortsätt öka er vibration, när som många kommer framåt nu och delar med sig till dig för att uppmuntra dig att göra det, för att fortsätta höja din vibration. Låt inte småsint programmering störa. För det är allt det är, bara program. Program som håller dig tillbaka. Program som håller dig tillbaka till denna tredimensionella illusion av din skapelse. Det är dags att lägga den skapelsen åt sidan. Det är dags att skapa nytt. Skapa den nya Guldåldern för Gaia. För det är det ni alla är här för att göra. Och det är vad vi är här för att göra, att hjälpa till att hjälpa och vägleda dig och ta dig till den punkt där den stora återföreningen kan inträffa.

En återförening som har förutspåtts i tusentals och åter tusentals år, era jordeår. Eoner av tid för att få ihop detta möte. För länge sedan planerade ni för detta ögonblick, för dessa stunder, för att få denna stora återförening att inträffa.

Ni kallar det avslöjande. Och det handlar om att avslöja sanningen, sanningen som finns runt omkring er. Som ni brukar säga, så finns sanningen där ute. Alla kan hitta sanningen om de letar efter den. Men det krävs att ni letar efter den. Det krävs att ni letar inom er, inte utanför er själva, utan inom er. När du en gång letat inom dig och finner sanningen där inne finner du ditt arv inom dig. Då kommer du också att känna sanningen utanför dig själv.

Så lita på er själva. Tro på er, som vi tror på er. Och förbered er. Förbered er för de tider som kommer. Förbered er för tillfället, och vi kommer att kunna presentera oss för er. Eller ska jag säga, åter presentera oss för er.

Fram till att den tiden kommer, fortsätt att göra allt ni kan för att inte bara förankra ljuset, utan att sprida ljuset nu. Bli Sanandalärjungar, alla ni. Bli dessa lärjungar. Följ disciplinen. Sprid ljuset. Bli Ljuskrigare. Var Stövlarna på marken som sprider ljuset var ni än kan.

Den tiden har kommit, mina vänner. Det är dags att börja utföra din Faders uppdrag, eller ditt Högre Jags, och uppdraget som finns där framför dig. Om du känner uppmaningen, om du känner kallelsen, svara då på kallelsen. Tiden är inne.

Jag är KaRa. Jag lämnar er nu vid denna tid med all den frid och kärlek och det ljus som ni kan hålla inom er och dela med er till alla de som ni kommer i kontakt med när det är lämpligt.

Må hela min frid och kärlek vara med var och en av er, mina vänner, mina bröder, mina systrar. Vi älskar er oerhört. Och den kärleken kommer att bära er genom denna dag och alla kommande dagar framöver.

ONE WHO SERVES   (Kanaliserad av James McConnell)

Om, mani, padme, hum; om, mani padme hum; hum, hum. Hälsningar till er! En Som Tjänar ( One Who Serves) är här med er.

Ni kan komma tillbaka från dämpningen av era telefoner nu. Är ni där?

Gäster: Ja! Hälsningar till dig! Kärlek och ljus!

OWS: Ja. Kärlek och ljus. Ja!

Vi har inget särskilt budskap, för det var ett ganska djupt budskap som kom från KaRa.

Men notera också att det inte bara är KaRa som talar. Det är ett kollektiv där som hon är en del av, Plejadiska kollektiva rådet, Plejadernas höga råd, och hon är en emissarie till denna planet, och en av många är det och de är här nu och de kommer fortfarande. Det kommer att bli många fler som ni kommer att börja höra ifrån, inte bara genom den här, James, utan också genom många andra källor. Så var redo att börja bli presenterade för många andra, här. Okej?

Har ni frågor, här, till En Som Tjänar?

Gäst: KaRa pratade mycket om att dela ljuset. Under den senaste veckan har det varit fantastiskt. Det är som att så många människor har kommit till mig. Jag blev inbjuden till middag två gånger den senaste veckan och när jag kom dit sa de att de ville höra mer om vad som händer i världen, berätta om Trump och berätta om bara olika saker och fick mig att dela ljuset vid ett matbord. Sedan, igår blev jag inbjuden till en annan grupp som ville höra mer. Mitt möte skulle vara en timme, men det var tre timmar långt. Det är som om fler och fler människor har lockats till budskapet och vill höra mer. Så jag är verkligen glad. Ni kan höra det i min röst. Jag är exalterad.

OWS: Det är underbart, men vi måste ge en varning här. Inte bara för den som tar upp det här, utan för alla som skulle börja uppleva denna typ av händelse.

Låt inte det vara (vad säger ni?), Låt det inte gå er åt huvudet. Låt inte ert ego vara involverat i detta. Eller som James har använt termen, “glamourstadiet” av den andliga utvecklingen inom dig. Det är något som är väldigt svårt att släppa när det har blivit fäst till er, det glamourstadiet. Det stadium som säger “Jag har kommit nu, och ni kan lyssna på mig, jag har sanningen.” Nej, ni kommer inte till någon i det avseendet.

Om du har sanningen kan du dela sanningen, men säg inte att det bara är din sanning. Det är vad du måste förstå, att alla har sin egen sanning och de har rätt till den, vad det än är. Om de vill ha information, som den här talaren har föreslagit här kommer det att komma. Det kommer att hända mer och mer. Fler människor kommer att ropa efter ljuset, som vi kallar det. Och när de gör det, dela ljuset med dem så mycket du kan, men inte mer än vad du behöver göra, ser du? Bli inte den där Jim Jones – den som de följde till deras död? Vet ni vad vi talar om här? Ja, bli inte det, bli inte mer än den du är. Okej? Bara en enkel försiktighetsåtgärd. Inte för att säga att ni gör så, men det är väldigt lätt att flytta från en del av detta till det där glamourstadiet, och det är mycket svårt att släppa taget om det när det väl tagit tag i dig.

Gäst: Anledningen till att jag är så upphetsad är att många gånger får du den negativa aspekten där människor vill komma med dig så att de kan berätta för dig deras uppfattning, och det har hänt mig. Så i dessa fallen var det bara motsatsen, och det var väldigt roligt att få dem att ställa frågor, även om kost, att fråga om köttfria måltider som jag förbereder nu och varför det är viktigt. Det gjorde mig väldigt exalterad att människor rörde sig i den positiva riktningen snarare än åt det negativa hållet.

OWS: Ja. Det är underbart, och vi berömmer dig för att du gör vad du kan här under dessa omständigheter.

Vi måste gå vidare här. Finns det några andra frågor här?

Gäst: Jag har en fråga. Jag hade en dröm med olika delar av drömmen där olika personer var involverade. I en del av drömmen drömde jag om Kim Kardashian och hennes syster Courtney och jag pratade med dem. Sedan drömde jag en annan del när jag såg någon från mitt förflutna från landet jag kom ifrån. Det fanns olika människor i drömmen. Vad är meningen med Kardashians i min dröm? Jag förstår inte den delen av den, men jag förstår att jag drömmer om någon från mitt land för att jag hade tänkt på dem och längtat efter att se den här vännen från det förflutna. Men att drömma om Kardashians har ingen mening för mig. Kan du ge mig en antydan om det?

OWS: Vad vi kan säga är att när du har olika personer som visas för dig i din dröm är de oftast, för det mesta delar av dig själv, olika aspekter av dig själv, ditt flerdimensionella själv och andra aspekter av vem du är vid denna tid, och vad dessa personer kan betyda för dig, och budskapet som kommer. I det här fallet, är den som du kallar Kim Kardashian, en indikation på vad som detta kan betyda för dig, vem hon är för dig. Vi kan inte säga vem hon är för dig, det är för dig. Men vad det än är, så är det en del av dig själv som talar till dig. I det här fallet verkar det handla om ett visst band här som skulle behöva släppas. Men det är något du skulle behöva undersöka mer fullständigt. Okej?

Gäst: Okej. Tack.

OWS: Ja. Finns det andra frågor här?

Gäst: Ja, Käre Bror. Ofta i min meditation, speciellt när jag kopplar in till kommunikationsgloben ovanför huvudet, går jag för att besöka denna grupp av individer på ett skepp. Den ena är Arkturisk, med en slags skeppsbefälhavare som är väldigt auktoritär och käck, och där finns liksom en fe-typ-individ och älva och en slags en Buddha-typ individ, en Gandhi-individ, alla dessa individer. Jag har en känsla av att åtminstone Arkturiern kan vara en av mina mångdimensionella jag. Sedan ser jag alla dessa skepp runt mitt hus hela tiden. (1) finns de på dessa skepp, kanske? Finns det individer i dessa skepp som jag känner eller är det mina vänner, för de håller definitivt till här mycket. (2) Nu när de tog upp skeppet, Lorelei, är det på något sätt anslutet här? Jag har en känsla av att det kanske är så.

OWS: Skeppet, The Lorelei, kopplas inte direkt till dig genom användning av det namnet.

Men de som du har talat om här som visar sig för dig i din meditationstid, dessa är multidimensionella delar av dig själv liksom delar av dina familjer som du lämnade för länge sedan, och det är det som KaRa har talat om när det gäller den Stora Återföreningen som kommer. Och du rör dig närmare den stora återföreningen i den meningen att de återigen introduceras tillbaka till dig, här, och gör dig redo och förbereder dig, som KaRa har använt denna term, för att förbereda dig. Den Primära Förberedelsen är på väg. Okej?

Gäst: Ja. Finns de uppe i dessa skepp, en del av dem?

OWS: Ja, en del av dem, ja.

Gäst: Okej! OK! Ja tack. Det är coolt.

OWS: Mycket bra. Finns det andra frågor, här?

Gäst: Hej, En Som Tjänar. Min fråga gäller Plejaderna. Jag vet att Plejaderna består av många planeter, och min förståelse är att den också består av många typer av varelser. Så jag undrar när du talar om Plejaderna, kan det eventuellt vara kattdjur och Fågelmänniskor, Reptiler och olika typer av varelser som är Plejader?

OWS: Inte så mycket när det gäller Plejaderna, även om det finns många olika, vad vi skulle säga, civilisationer, eller utseenden på de Plejadiska familjerna, vill vi säga här. Vad du talar om är konglomeratet av Arkturier och Sirier, och allt detta är vad du talar om här. Förstår du det här?

Gäst: Jo ja, förutom att du sa att man kan ha olika utseenden på Plejaderna, och jag antar att det är vad jag försöker komma till. Kan du bara ge oss några exempel?

OWS: Om du letar efter det, kommer James att ha det här i slutet av detta, vi kan inte komma upp med det här just nu. Men det finns en som redan har upplevt mycket av detta-Tolec, det är vem det är, Tolec har upplevt mycket av detta och på hans hemsida kan du hitta all denna information som du letar efter, alla de olika nationaliteterna, bilder av alla de olika, Plejadier, Arkturier, Sirier, Antarier, och så vidare. Okej?

Gäst: Okej. Jag är bekant med Tolec, och jag kommer kolla in hans hemsida. Tack.

OWS: Ja. Skulle det finnas andra frågor, här?

Gäst: Jag har en fråga, snälla?

OWS: Ja?

Gäst: Frågan jag har är att jag har fått höra i mina meditationer eller någonstans att vi är Plejader själva och att Plejaderna har gått igenom samma sak som vi går igenom nu, och det är därför som de kommer att hjälpa oss eftersom de vet vad vi har gått igenom, så de kan verkligen veta vem som ska hjälpa oss. Är detta sant?

OWS: I vissa avseenden, ja. Plejaderna är de som kommer att vara i den första kontakten. De är de som gör förberedelserna för att vara de första att visa sig eftersom de ser mycket ut som ni alla gör. De är de som förbereder detta, som vi säger här. Det finns många andra, också som är en del av det här uttrycket av avslöjande och kommer att bli delaktiga, för att få Jorden att bli, eller Gaia att bli en del av den Galaktiska Federationen, här, av planeter och blir en del av det galaktiska samhället. Så allt detta är en del av vad som händer här. Besvarar detta din fråga?

Gäst: Ja, men jag ville bara lägga till något. När KaRa pratade, fick jag reda på varför jag gråter, och det är för att när sanningen sägs, får jag tårar i mina ögon. Och jag gråter inte för att jag är ledsen, jag gråter på grund av sanningen. Jag förstod det när hon pratade idag, för jag grät, tårarna kom i mina ögon. Jag ville bara lägga ut det, att det gör mig väldigt glad att jag har upptäckt varför det hände med mig. Tack mycket!

OWS: Glädjetårar. Himmelska tårar. Ja.

Gäst: Absolut!

OWS: Skulle det finnas några andra frågor nu innan vi släpper kanalen?

Gäst: Jag har en katt, och vanligtvis i mina drömmar kommer han med mig. Men han ser mänsklig ut och är väldigt lång, och jag vet bara att det är min katt, även om den inte ser ut som honom. Kan du förklara varför det är så?

OWS: Vi tror att du redan vet svaret här, men vi delar med dig att din relation med din katt är en mycket långvarig förbindelse. Den här har kommit till dig medvetet för att hjälpa dig i denna förberedelsesfas, som vi har talat om och KaRa har talat om, och andra också. Så det är en passande anslutning som du har med den här just nu.

Gäst: Underbart. Får jag ställa en andra fråga?

OWS: Måste vara väldigt kort, här, ja.

Gäst: Jag växte upp och visste att jag hade en A-negativ blodtyp, och jag fick precis reda på att jag är A-positiv. Är det möjligt att det var en förväxling, eller ändrades bara mitt blod?

OWS: Vi förstår det inte. Du sa att du hade en blodtyp som är annorlunda än du har nu, är det här vad du säger?

Gäst: Ja.

OWS: Vi förstår inte hur det kan vara så. Det måste vara en förväxling här, beträffande vad det är. Din blodtyp kommer inte att förändras förrän den har blivit (vad är det ordet vi letar efter) transmuterad, när din cellulära struktur blir mycket mer kristallin, då blir blodtypen förändrad, kanske du säger, vid den tiden, inte förr.

Gäst: Okej. Tack.

OWS: Finns det andra frågor här?

Gäst: Ja. Jag hade två drömmar samma månad. Den första drömmen jag drömde var att stjärnorna var täckta med en regnbåge. Vid denna sista Advance ser jag en cirkel med en regnbåge. I början av denna månad såg jag det i min dröm utom det var stjärnor. För två dagar sedan hade jag en dröm med två stjärnor, vackra stora stjärnor, med tre olika guldfärger på dem, men de hade ljus på dem. Jag var med min syster. Stjärnorna flyger precis ovanför oss. Min syster sa, “vad är det här?” Och jag förklarade i min dröm vad de var. Båda stjärnorna flög precis ovanför oss. En av dem sprayade något som vatten på min vänstra arm. Jag berättade för min syster vad de var och allt om de två stjärnorna. I det verkliga livet vet jag verkligen ingenting om det, så jag undrade om du kan hjälpa mig att förstå dessa drömmar som jag har.

OWS: Vad vi kan berätta för dig är att de två stjärnorna som du upplever är hemmet. Det är ditt hemsystem, och att du åter blir bekant med dem, du kommer ihåg dem här. Även om du kommer ihåg inom din dröm är det början på det, att det kommer tillbaka till dig. Så ja, du upplever en hågkomst. Vad vi har talat om en tid att era minnen kommer att återvända till er alla vid vissa tidpunkter. Okej?

Gäst: Okej. Tack En Som Tjänar.

OWS: Vi behöver släppa kanalen här nu.

Innan vi gör det, men vi kommer att sätta ett “utrop” kan ni säga, som er terminologi säger, mot er nästa Advance. Den kommer att bli spektakulär. Det är det enda ordet vi kan använda nu. Så var redo.

Shanti. Frid vare med er. Var den enda.

Gäster: Tack. Älskar dig, En Som Tjänar!

Kanaliserad av James McConnell

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Artikeln kan återges i sin helhet om författarskap och författarens hemsida klart framgår.

Om du vill vara med i Ancient Awakenings och delta i våra söndagssamtal, gå till vår Meetup webbplats (www.meetup.com/ancient-awakenings)och gå med där.

“Att tro är att se!”

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...