Mira från Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner, 4 juni, 2019

Mira från Plejadernas Höga Råd

via Valerie Donner

4 juni, 2019

 

Hälsningar, jag är Mira. Jag gläder mig över att idag få komma med en uppdatering till er.

Det ligger en hel del vid horisonten. De energier som kommer in till Jorden är utbredda och kommer i snabb takt, de kommer som svepande energivågor. De kräver mottaglighet och vi vet att vissa inte riktigt är redo för det som erbjuds.

De som är känsliga likt jordbesättningen utmanas mer än andra. Era kroppar omvandlar mirakulösa mängder kristallint ljus. Era ljuskroppar uppgraderas till att bli alltmer tilltagande kraftfulla energier. Ni är de ljuspunkter som lyfter upp planeten. Ni är de som förbereder förändringarna och ni är vägvisarna för ett nytt levnadssätt på Jorden.

Vi arbetar tätt intill er och vi kommunicerar också med de inkommande energier som frisläpps från solen, foton-energierna osv, vilka påverkar planetens magnetiska fält samt allt liv. Vi vill inte att dessa energier ska överväldiga er och vi tackar er för ert tålamod.

Kom ihåg att ni har förberetts för dessa tider och det har också varit lite av ett experiment för att se hur kropparna kan stanna kvar på en planet under en uppstigningsprocess. Som de flesta av er känner till, så förekommer vanligtvis inget liv kvar på en planet när den uppstiger – planeten förnyas. Ni är ett undantag.

Bit för bit stiger planeten och ni upp. Under de senaste månaderna har takten ökat. Ni får massor av hjälp och healing med det kräver en ovanlig mängd vila. Vänligen ge denna vila till er själva för ni håller på att uppgraderas. Ni behöver denna vila för att ta in energierna så att ni ska kunna ta på er mer av ert kraftfulla arbete som ni kom till planeten att utföra.

Vänligen förstå att det arbete ni utför för er själva är betydelsefullt. Följ smärtan i kroppen. Spåra dess ursprung från tidigare liv eller till det som pågår. Se hur mycket mer känsliga ni har blivit. Tona in er till känslorna och släpp taget om så stora delar av det förflutna ni kan. Låt inget hindra er från att rensa ut vad som behöver rensas bort. Det är en del av uppstigningsprocessen.

Befria hjärtat och själen från den separation och smärta som har betungat er i denna och tidigare inkarnationer. Sluta upp med att pusha er själv som en arbetshäst och att tvinga er själv som ni gjorde när ni vistades i den tredje dimensionen. Låt de mjukare, mer feminina energierna hjälpa er med att ta emot. Det finns ingen att ge skulden för hur ni har levt. Det är en del av den tredje-dimensionella upplevelsen. Inför en balans mellan ert gudomliga feminina och ert gudomliga maskulina. Detta är allt en del av vilka ni är och kommer att göra det möjligt för er att bli allt som ni kan bli.

Vi står uppradade och hjälper er, tillika med många andra Galaktiker samt varelser från Sfärerna av Ljus. Vi ser hur ni blir fria och polerar upp era gnistrande nya själv. Detta är en underbar process som vi är en del av.

Jag är Mira och jag är en del av er Galaktiska Ljusfamilj. Vi sänder er våra välsignelser och beundrar era framsteg. Vi finns med er.

 

Mira from the Pleiadian High Council via Valerie Donner June 4, 2019 – Sananda

 

Översättning: Aslög

 

 

Du gillar kanske också...