KaRa och OWS via James McConnell, 29 september 2019

 

KaRa och OWS via James McConnell

29 september 2019

KaRa

Jag är KaRa. Jag uppskattar så mycket dessa stunder när jag kan vara här, och alla mina bröder och systrar också kan vara här med er, för att hjälpa till med kommunikation, att överföra meddelanden till er. Meddelanden om hopp, meddelanden av glädje, meddelanden om Enhet.

Idag handlar meddelandet till er om förändring, om stor förändring som pågår mitt bland er, just här och nu. Många projekt har pågått ett bra tag. De av oss som är här, de ni kallar Galaktikerna, vi har arbetat på många projekt. De i Agartha har också arbetat på många projekt. Allt för att få till ett skifte av medvetandet här, uppstigningen av planeten Jorden, av Gaia och alla människor här på planeten och inom den. Den förändringen är i rörelse och många projekt har kommit till sitt avslut. Det finns fortfarande mer som är på gång.

Ett speciellt projekt som vi arbetat med en tid nu är att föra avslöjandet till er. Det har blivit väldigt uppenbart att era ledare, era världsledare, högst sannolikt inte kommer att avslöja vår närvaro för er, inte på något ”stort uttalande” sätt i alla fall. Det är fortfarande möjligt, men ser inte sannolikt ut just nu, inte i en nära framtid.

Så vi ska föra avslöjandet till er. Vi visar oss mer och mer för de av er som har ögon att se med, ja, men också för dem som inte är fullt redo att få de glimtar ni fått en tid nu. Fler av er får också dessa glimtar. Det är för att ni tror som ni ser mer och mer, precis som den historia ni hörde idag från denne, James, och hans älskade Joanna, hur de såg ett av våra skepp, precis som många av er såg våra skepp under ert senaste Avancemang.

Detta kommer att bli mer och mer vanligt, där många kommer att titta upp i himlen och se vad som först verkar vara ett flygplan. Men vid en närmare titt, då de spänner ögonen och då de öppnar sitt tredje öga för möjligheten, då kommer de att se vad som inte varit möjligt att se tidigare på grund av döljande-processen.

Men vi av-slöjar våra skepp för dem som är redo att se.

Och först, som jag sade, kommer ni att se våra skepp, och för många kommer vi att se ut som ytterligare ett flygplan på himlen. Men titta närmare och ni kommer att se att det inte är det. Det är inte ett av era flyg-fordon från denna planet, utan ett av våra skepp som flyger högt ovanför planeten, och hela tiden övervakar vad som sker här.

Vi, Plejaderna, såväl som Sirianerna, Andromedanerna, Arkturierna, alla vi övervakar allt som sker här på ytan.

Och vi kan berätta för er, utan något som helst tvivel, att det aldrig kommer att inträffa några större katastrofer som det talats om i det förflutna, som funnits i er gamla tidslinje. För ni har inträtt i en ny tidslinje, en ny tidslinje som smitts fram av ert medvetande, av de av er, Ljusarbetarna och Ljuskrigarna som skapat denna nya nivå av förståelse som nu är möjlig.

Och jag ber er titta mer och mer upp på himlen. Se våra skepp. Kommunicera telepatiskt med oss. Ni har börjat använda era telepatiska förmågor, vilket är vad ni kommer att använda när vi får full kontakt med er. Ni kommer att lära er det, eller, skulle jag säga, ”åter-lära” er hur det går till. För ni har alla använt telepatiska förmågor förut. Det är den kommunikation som vi använder.

Många av er har sett våra skepp. Ni har sett blinkningen från skeppen där vi sänder ljuset till er. Men återigen, det är bara för dem som har ögon att se med.

Men vet att vi kommunicerar med er. Och om ni sänder ett telepatiskt meddelande till oss, kommer vi att återgälda det meddelandet på något sätt, så att ni vet att ni inte tittar på en satellit.

Ni tittar inte bara på stjärnor på himlen. Många av de stjärnor som ni ser på himlen, som ni och många andra tror är stjärnor, är inte det. De är våra skepp. Och skeppen kan räknas i miljoner och miljoner.

Så titta på stjärnorna, men se bortom det. Se vad som inte varit tillgängligt för er i det förflutna. Därför att ni inte varit redo att använda ert tredje öga. Men nu är ni det. Nu är ni redo att öppna upp för det perspektiv som tidigare varit bortom seendet.

Använd er fantasi. Och lägg märke till hur era drömmar och ert vakna medvetandetillstånd förändras, inte ”kommer att förändras” – är i processen av förändring nu, i detta ögonblick. För vi är här. Vi har alltid varit här.

Men nu är vi redo att gå in i operationens nästa fas, operationen för avslöjande här på denna planet, för alla er som är redo och för många andra som är på gränsen till att bli redo, eller som öppnar upp till de möjligheter som tidigare varit stängda för dem, därför att de varit stängda för allt utanför det normala, eller allt utanför det vanliga.

Men programmeringen ni vuxit upp med i många, många livstider, den kan ni nu gå bortom därför att ert tredje öga återuppvaknar, därför att ert DNA återansluts ännu en gång, därför att ert höga hjärta börjar bli återuppväckt och åter-etablerat, därför att er Själs Stjärnchakra har blivit återuppväckt (detta hände i vår grupp, Ancient Awakenings under vårt senaste Avancemang). Alla dessa saker leder till den fulla insikten att vi är här, redo att välkomna er, precis som ni är redo att välkomna oss.

Var i frid, mina bröder, mina systrar, mina kära vänner. För tiden är nära nu. Tiden, som ni förstår den, är nära, då vi till fullo kommer att finnas i er närhet, och ni kommer att mer fullt ut finnas i vår närhet, i en fysisk förståelse, på en fysisk nivå. Inte så mycket fysisk i er 3D-värld, utan fysisk i er 4D och till och med 5D-värld.

Må all min frid och kärlek vara med er varje dag, varje ögonblick. Finn glädjen i dessa ögonblick.

ONE WHO SERVES

Om, mani, padme, hum; Om, mani, padme, hum, hum, hum. Hälsningar till er.

One Who Serves här. Shoshanna är här. Och vi är redo att rocka loss, redo att prata på. Är ni redo att prata på därute? Finns det någon därute i Telefon-Land?

Gäst: Ja, jag har en fråga. Vi fick den av en familjemedlem som hade lyssnat på en kanalisering av Lisa Renee. Hon relaterade information om att de mörka hade skapat en separat 5D tidslinje och de är ansvariga för denna falska tidslinje, och hon sade att de har skapat de Uppstigna Mästarna för att förvirra dem av oss som är här. Han ber om ytterligare information och förtydligande omkring det.

OWS: Det vi kan säga är att den första delen av detta är korrekt. De mörka krafterna försökte skapa denna tidslinje inom 5D-uttrycket. Men de kunde inte göra det, och kom på att de inte kunde göra det.

De fortsatte att hålla fast vid den tidslinje de skapade inom 3D-uttrycket, i hopp om att ni inte skulle vakna och skulle vilja vara kvar i 3D-illusionen. Det var deras plan. Men den planen har verkligen, som ni nu vet, inte lyckats och kommer inte att tillåtas, och de har redan förlorat striden i försöken att göra det.

När de har dessa planer och de inte fungerar, går de tillbaka till sina gamla sätt att göra saker på. Det är vad ni ser nu. Det gamla sättet att göra saker. Samma gamla, samma gamla. De tar upp det lite grann, kan man säga, här och där, men motarbetas, ska vi säga, hur de än vänder och vrider det. Även det som de försöker göra med er president nu, i USA. De motarbetas även där. Ibland förefaller det som om de lyckas, men det gör de inte.

Var inte oroliga angående det. Vi ber er att alltid vara i stormens öga och låt stormen rasa runt som den gör. Men var centrerade i den stormen.

Och angående delen om Uppstigna Mästare, skulle vi säga att vi är verkliga. Vi är uppstigna. Vi betraktar inte oss själva som mästare annat än att vi kunde bemästra 3D-världen och gå bortom den, precis som ni gör genom er uppstigningsprocess. Och när ni har stigit upp, kommer ni också att betraktas som Uppstigna Mästare. Inte ”mästare” i bemärkelsen att kontrollera andra, aldrig på det sättet. Men som bemästrar de gamla sätten, bemästrar illusionen. Blir som ”Neo”.

Från er film ”Matrix”. Det är dit ni är på väg, och det är den tidslinjen ni är på nu. Ok? Shoshanna?

Shoshanna:

Ja, vi kan dela. Vi kan dela angående detta. Vi måste säga att vi är lite besvikna gällande dessa föreställningar. Och det är att, först av allt, tid finns närvarande bara i de tredje och fjärde dimensionerna. Det finns ingen tid, eller föreställning om tid, koncept av tid, i den femte dimensionen och bortom. Den femte dimensionen är ett medvetet tillstånd av varande som är i NU upplevelsen. Det är en NU upplevelse. Det kan inte någonsin skapas en tidslinje i den femte dimensionen. Det är struntprat. Det händer inte. Det är Nr 1. Så, alla som läser påståenden om tidslinjer i den femte dimensionen måste först förstå att tid inte existerar i den femte dimensionen, så det är löjligt.

Det andra som vi måste säga är att uppstigna varelser har existerat universellt och multi-universellt i eoner av tid, i eoner av erfarenhet. Alla som ni känner som Uppstigna Mästare, som ni känner till, det finns tusentals, miljoner fler som ni inte känner till. Och uppstigning är vanligt i många dimensioner. Det är enkelt uttryckt en höjning av den medvetna förståelsen om vem ni är som skapar uppstigning.

Vi måste säga att allt som blev sagt i denna historia om tidslinjer och Uppstigna Mästare måste bortses från och inte ges någon uppmärksamhet. Namaste.

OWS: Ja. Mycket bra. Vi instämmer med det. Ja. Underbart. Är det några andra frågor?

Gäst: Ja, One Who Serves. Detta är mycket spontant som en reaktion på vad du precis sade. För jag hade redan avgjort att det fanns saker som Lisa Renee skulle säga, och jag tror det ligger mycket sanning i det hon säger, men jag tror att det kan finnas lite avsiktlig osanning där. Så jag skulle bara vilja veta om du instämmer om jag säger att det förmodligen skulle vara bäst att aldrig läsa hennes material igen?

OWS: Det vi kan säga angående det, och vi skulle aldrig nedvärdera någon annan källa därute, om den så är mer korrekt eller mindre korrekt. Vi säger alltid att alla kanaliserade upplevelser, inklusive den vi får här genom denne, James, och Shoshanna också, aldrig är 100 procent, ibland inte ens nära det. Det beror på den speciella situationen vid den tidpunkten, den medvetna nivån då, och alla dem som interagerar med den kanaliserade upplevelsen också. Alla ni. Till och med dem som skulle läsa dessa ord efteråt. Förstår ni? Allt det här kommer in i detta.

Så att säga att någon är korrekt eller inte, eller om ni ska läsa det eller inte, det är där som er urskillning kommer in. Om det känns rätt för er, om det står i resonans med er. Det är så ni fortsätter här.

Ibland kommer ni att läsa något, vi använder ett exempel här, ett som vi använt många gånger, som kallas ”Cobra”. Det finns stunder då den väldigt mycket står i resonans med allt som ni känner i den stunden. Och andra gånger är det som kommer igenom inte så resonant med de tankar och känslor ni har i de stunderna.

Så ni kan aldrig säga att det kommer att vara, ja, den här gången är det underbart och rätt, eller inte. Det är alltid upp till er urskillning. Kom ihåg det. Vad den här uppstigningsprocessen handlar om är att höja ert medvetande tillräckligt mycket så att ni kan skilja ut vad som är rätt för er, vad som är sant för er, eller inte sant för er. Förstår ni? Shoshanna?

Shoshanna: Ja, vi kan dela. Får vi dela vårt perspektiv, Kära Syster?

Gäst: Ja, gärna.

Shoshanna: Allt som sagts av One Who Serves, de som tjänar, är helt sant. Det som är svårt i den här dimensionen är fri vilja. NI har friheten att läsa vad ni vill. Och som One Who Serves sade, vi kan inte säga till er att inte läsa detta.

Det vi kan säga er är att denna information är framlagd så att ni kan öva visdom, så att ni kan öva urskillning. Ni kan inte lära er visdom eller urskillning om det inte finns material som är precis motsatsen till det. Så ni ser, ni lär er att lita på ert hjärta. Ni lär er att lita på ert sinne, er förståelse, er urskillning, och ni lär er det på en mycket förhöjd nivå när ni läser dessa saker. Så vi säger inte att ni inte ska läsa dem, därför att ni kan öva på motsäga dem, och kasta ut dem, och säga ”det här är struntprat, det här är inte information jag vill bli påverkad av, för den är inte sann för mig”. Förstår ni?

Så det är mycket bra att ha detta material framför er, så att ni kan öva på urskillning och öva på visdom. Namaste.

OWS: Ja, mycket bra.

Gäst: Nå, tack för alla era ord. Och jag kan förstå att jag får mycket övning där, för det verkar som dessa kanaler är källor jag verkligen litar på, ändå är det lika med dem alla, ni vet, det är någonting som inte känns rätt, så det blir precis som ni säger, Shoshanna. Ja, jag kan inte bekymra mig över någon annans sanning, jag måste bara finna min egen. I alla fall, tack för era kloka ord idag, jag uppskattar det.

Shoshanna: Och det är därför, Kära Syster, som det är din egen visdom att säga att du måste hitta din egen sanning. Det är den slutliga visdomen här. Namaste.

OWS: Ja. Mycket bra. Har vi andra frågor här?

Gäst: Ja, kära bröder och syster Shoshanna. Jag hade en dagtids-visualisering, inte riktigt en dröm, medan jag liksom reste runt med min tvillingflamma, eller vad det var. Så tidigare fick jag till mig att kanske Ärkeängel Jikiana var ett av mina högre själv, och också Lady Gaia var ett av mina multi-dimensionella själv, och det här klickar på något sätt med mig för jag så förälskad i Jorden, den kan bokstavligt talat få mina ögon att tåras ibland på havet eller så. Så i denna speciella visualisering blev jag visad Adam och Eva och deras färd ut ur Edens Lustgård.

I min visualisering sade jag att jag vet att detta inte är något minne jag har, men jag har så mycket minnen av olika saker, och det verkar som de kommer från det här biblioteket. Jag var i den Inre Jordens bibliotek. Och det verkar som de kommer från detta bibliotek.

Jag sade, ”hur vet jag att det är mitt minne, och vad är bibliotekets minne?”. Han sade till mig, bibliotekarien där, jag har glömt hans namn. Han sade, ”du är biblioteket”. Och jag tänkte först, ”åh, det är som medvetande, som i kvantummedvetande i biblioteket?” Men sedan tänkte jag, vänta lite, biblioteket är Jorden, så du är Jorden, du är biblioteket.

Jag ber er inte att bekräfta något av det här, för jag vet att ni inte kan göra det, men jag skulle vilja veta, jag har fortfarande en fråga, för jag har en känsla av att vi alla kan få tillgång till biblioteket, men det är särskilt lätt för mig att komma åt minnena i biblioteket därför att jag på något sätt är ansluten dit.

Så jag undrar; a) är jag på rätt spår, och b) hur urskiljer jag vad som är mina särskilda minnen från bibliotekets minnen?

OWS: Först av allt, då du fortsätter arbeta med dessa drömmar och de upplevelser som kommer, om de står i resonans med dig, om de känns rätt för dig, om de viskar i ditt hjärta, då vet du att det finns sanning i dem. Med det inte sagt att dina drömmar alltid är perfekt korrekta, eller att du svarar eller förstår dem på det sätt de kommer till dig. Men det kommer alltid att finnas någon nivå av sanning i dessa drömmar som försöker ge dig ett budskap, om det så är från den ditt Högre Själv är, eller dina multi-dimensionella själv är, eller inte någon av dessa.

Men sedan kokar det också ner till, Kära Syster, vad spelar det för roll? Vad spelar det för roll om det är ditt Högre Själv eller ditt multi-dimensionella själv, eller vem det nu kan vara? Om det känns rätt för dig, då är det rätt. Det är så du måste se på det.

Bekymra dig inte om hur rätt det kan vara. Bara gå med det. Och du kommer att se att när vibrationerna har ökat tillräckligt inom dig, hittar du riktigheten i alla dessa saker, och dina minnen kommer tillbaka till dig, precis som de börjat göra. Och vi säger nu detta avsiktligt därför att, och det är en del av svaret på din fråga, dina minnen börjar komma tillbaka till dig. Ok? Shoshanna?

Shoshanna: Ja, vi kan dela angående detta, Kära Syster. Får vi dela vårt perspektiv?

Gäst: Definitivt.

Shoshanna: Kära Syster, ni är alla ett. Och du är ett individuellt uttryck som upplever allt, och allt är ett. Vadhelst du upplever så är du i den delen av kvantumfältet som innehåller alla upplevelser som du ibland kallar minnen, alla upplevelser som finns tillgängliga för alla därför att alla är ett. Detta är ett svårt koncept för mänskliga varelser. Det är ett svårt koncept för de flesta att det som finns där är tillgängligt för alla.

Om du kommer åt förståelse, minnen, upplevelser, vad du nu vill kalla det, så är det för att det finns ett budskap där till dig, som One Who Serves har sagt. Det finns ett budskap där så att du kan förstå mer om vem du är. Och du måste lita på att det är orsaken till att du upplever dessa saker.

De flesta människor växer upp i tron att de fantiserar allting, att deras fantasi inte är sann, att de hittar på saker. Det är inte möjligt! Det finns inget sådant som att hitta på något, därför att det finns i kvantum-matrisen där vi kommer åt det. Det finns inga misstag. Det finns inga tillfälligheter. Det finns inga sanna minnen. Det finns bara upplevelser som hittas i fältet, som, då ert medvetande höjs, finns tillgängliga för er. Förstår ni vad vi säger?

Gäst: Ja, ja.

Shoshanna: Känns det här vettigt för dig?

Gäst: Det gör det, det gör det. Det finns ändå alltid frågan om du försöker minnas, så du vill vara säker. Jag menar, jag vet inte var jag ska dra linjen(linan).

Shoshanna: Du kan inte dra en linje(lina). Det finns ingen linje(lina).

Gäst: Ja. Det finns ingen linje(lina). Det finns inget drag.

(Skratt)

Shoshanna: Det finns ingen lina. Det finns inget drag. Det finns inget att dra. Det finns bara upplevelser att känna, att förstå, som kan höja förståelsen och medvetandet hos dem som upplever dessa upplevelser, förstår ni.

Så, ni måste njuta och vara i glädje med dessa saker ni upplever, och sola er i dem och försöka förstå dem, och försöka se pusselbitarna som sätts ihop till er så att ni kan gå framåt i medvetande. Det är vad vi har för dig, Kära Syster, och vi älskar dig. Namaste.

Gäst: Älskar er också. Tack så mycket. Tack till dig, One Who Serves, också.

OWS: Ja, Detta är fler, som det verkar, citat från Konfucius. Behöver inte undra var termen ”confusion”(förvirring) kommer ifrån! Har vi några fler frågor nu?

Gäst: Ja, jag skulle vilja tala om det som kallas ”själens mörka natt”. Jag tror att jag nyligen hade en kort upplevelse av det, vilket var väldigt ovanligt. Och också, med lite mer efterforskning genom en källa till Deepak Chopra, erbjöd han idéen om att det var ett koncept. Så, är ”själens mörka natt” ett 3D-koncept?

OWS: ”Själens mörka natt” har kommit ner från för länge sedan för att förstå den process av förändring som sker inom ert medvetande. Och det finns många själens mörka nätter, som ni säger, i denna betydelse.

Men det ni talar om är den slutliga. Det är vad som precis innan vad som skulle betraktas som er uppstigning skulle vara själens mörka natt. Precis som när Yeshua hängde på korset och ropade till sin fader, eller viskade till sin fader. I den stunden hade han sin själens mörka natt därför att han kände sig totalt separerad, då, från sitt Högre Själv. Den höll inte på länge, men den kom, och den passerade, och efter det gick han genom uppstigningen till fullo. Det var hans själens mörka natt.

Ni kan se på det med utgångspunkten att det är olika för alla som går genom detta. Och ni kommer att veta det när det kommer.

Men bekymra er inte för det. Det är vår rekommendation här: tänk inte ens på det, att det skulle komma vid någon tidpunkt. För det kommer inte till er förrän ni är redo för det. Ok? Shoshanna?

Gäst: Ok.

Shoshanna: Ja, vi kan dela vårt perspektiv på detta. Får vi dela?

Gäst: Naturligtvis, Söta Ni.

Shoshanna: Kära Syster, när du frågar ”är detta ett 3D-koncept?” så är det 3D-ord som används. Så i den föreställningen om ”själens mörka natt” antyder det smärta. Som antyder lidande. Som antyder rädsla. Alla de känslorna finns förstås i 3D. Så du kan ha en upplevelse som skapar mer medvetenhet hos dig, mer förståelse hos dig, som kan bedömas vara en föreställning om att det är själens mörka natt, men det är egentligen en rörelse i medvetandet som expanderar din föreställning om vem du är och vilka andra är. Verkar det vettigt för dig?

Gäst: Ja. Jag älskar det. Tack! Nu ska jag fira! (Skratt)

Shoshanna: Namaste, Kära Syster.

OWS: Underbart. Vi måste släppa kanalen. Vi tar en fråga till, om det finns någon, annars släpper vi nu.

Gäst: Jag har en snabb. Jag vill fråga, med dessa nya energier som kommer in, jag har haft fantastiska genombrott, men jag har också känt dessa energier fysiskt, som brännande. Jag menar, jag kan nästan känna den röra sig runt. Och när den träffar mig, känns den brännande. Har jag fått en bacill eller något? Eller är det här verkligen vad jag tror jag känner?

OWS: Du känner det du känner. Vi ska inte tala om för dig vad du känner. Men du upplever de känslor eller förnimmelser som kommer med dessa högre energier då de kommer in och bokstavligen bombarderar ert centrala nervsystem och kastar ut, vad som skulle betraktas som er 3D-nivå, med en smäll.

Men som vi alltid säger här, om ni är i högre vibrationer och tar emot dessa energier, kommer ni inte att få dessa upplevelser som ni talar om. Ni kan fortfarande märka av vissa känslor som kommer, men de kommer inte att vara så framträdande.

Om ni har dessa energier som kommer in och är i ett deprimerat tillstånd, eller ert immunsystem är lågt just då, kommer ni att känna effekten av dessa energier mycket starkare i er fysiska kropp.

Så, det vi alltid säger är, fortsätt göra allt ni kan, i varje vaket ögonblick, för att höja er vibration på alla sätt ni kan, med vilka som helst verktyg ni kan använda – höj er vibration. Och fortsätt hålla den höjd. Sedan, då dessa energier kommer in, kommer de helt enkelt att lyfta upp er till de högre himlarna inom er varelse. Ok? Shoshanna?

Gäst: Tack.

Shoshanna: Vi kan dela på detta. Får vi dela, Kära Syster?

Gäst: Visst.

Shoshanna: Får vi fråga var du känner detta brännande?

Gäst: Jag känner det i ryggen, min ryggrad, men ibland känns det som den rör sig runt. Som den liksom rör sig runt, och sedan känner jag den inte längre, sedan kommer den tillbaka, och försvinner.

Shoshanna: Det som händer här, och vi ska förklara det, även om allt som One Who Serves sade är riktigt.

Men vi ska bredda perspektivet som vi har, vilket är att detta är ett resultat av motstånd. Vi har talat om motstånd, tror vi, vid ett annat tillfälle.

Men det här är ett resultat av motstånd. När det finns en rädsla, när det finns ett motstånd, blir känslorna som uppstår smärtsamma och kan vara otrevliga.

Så det vi ska säga dig är, när du förnimmer en brännande eller obekväm känsla måste du omedelbart sluta med det du gör, sitta ner och andas. Andas in ljuset, andas ut mörkret, andas in ljuset, andas ut mörkret, och känslan kommer att minska av och nästan försvinna, och kan möjligen till och med kännas trevlig och glädjefylld. Men du måste sluta med det du gör, och vara lugn, och andas. Det är vad vi kan ge dig. Namaste.

Gäst: Tack så mycket. Tack. Bra.

Shoshanna: Ja.

OWS: Mycket bra. Då måste vi släppa kanalen. Innan vi gör det, har Shoshanna något att tillägga så här på slutet?

Shoshanna: Vi skulle vilja säga till er alla att vår kärlek till er inte går att uttrycka. Den är omätlig. Den kan inte sättas i ord. Hur våra hjärtan slår för er, och hur vi känner ert mod, er medkänsla, er kärlek, er förståelse, och er rörelse i medvetande som är bortom förklaringar för oss. Ni är alla Ljusets Soldater, Ljusets Krigare, som marscherar tillsammans till ett gemensamt ljud av upplysning, kärlek och förståelse. Namaste.

OWS: Underbart.

Och vi säger bara, som KaRa har sagt tidigare och vid andra tillfällen förut: håll ögonen på himlen, därför att saker kommer till en större förståelse inom var och en av er. Så fortsätt titta upp på himlen. Fortsätt använda ert trossystem för att skapa er verklighet, och följ sedan upp det trossystemet med handling för att få det till stånd.

Shanti. Frid vare med er. Var den Enda.

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

Du gillar kanske också...